Kendimle ilgili ise sıkılmak, aldatmaya yönelmek, sevgimin azalması, yıpranmak.
Kocam (gelecekteki) ile ilgili ise aldatması, benden sıkılması, ilgilenmemek, terketmesi, şiddet uygulaması
Evliliğin kendisi ile ilgili ise uyumlu bir çift olmayı başaramamak, işlere kapılıp birbirimizi ihmal etmek, ailelerimizin bize fazla müdahil olması, maddi olarak işleri yoluna koyamamaktır.
Evet bazen çiftler buna maruz kalıyorlar çünkü herşeyi sabit yapmaktan oluyor buda birazcık ilgili olmak ve hayati aktif ve beraber yapmak gerekiyor iki taraf farklı görüş sergilerde yarım kaliyor
Fizik değil aslında. O çocuğa bakabilecek miyim. Çünkü herkes annelik yapamayabilir. Bende yapacağımı düşünmüyorum. Yalnislikla kalırsam bence iyi olmaz. Evli değilim ama evlenirsem de evleneceğim kişiye söylerim. Zaten benimle evlenmek isteyen biri çocuk yapmak için evlenmez yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Korkum yok zaten evlenemeyeceğim
İlişkinin sıradanlaşıp çiftlerin rehavete kapılarak birbirlerine zamanla kaba davranması falan
Evet haklisin
Kendimle ilgili ise sıkılmak, aldatmaya yönelmek, sevgimin azalması, yıpranmak.
Kocam (gelecekteki) ile ilgili ise aldatması, benden sıkılması, ilgilenmemek, terketmesi, şiddet uygulaması
Evliliğin kendisi ile ilgili ise uyumlu bir çift olmayı başaramamak, işlere kapılıp birbirimizi ihmal etmek, ailelerimizin bize fazla müdahil olması, maddi olarak işleri yoluna koyamamaktır.
Açıklayıcı olmuş tsk
Ya bana söz verdiği sarmayı yapmaz, rakıyı açmazsa diye bazen düşünüyorum. d
sanırım en büyük korkum aldatılmak insanın da en cok korktugu sey başına gelirmiş
Beyin yoksu biriyle evlenmek
Evliliğin kendisi korkutucu umarım yaşamam :D
kızımın ihtiyaçlarını karşılayamamak.
Kilolu olmak🥲😂
Sen kilolu olmazsin
Bilmem
Ömür boyu nafaka
Evrt
Bu devirde zamanda aldatılmak ve nafaka olurdu
Nafaka ödemek.
Bosanmazsan odemezsin
Şimdiki evlilikler boşanmaya yönelik.
😂😂
İhanet veya çevremdeki evliliklerin gibi olması.
Haklisiniz
Monotonlaşmak.
Heyecanlı olmak çiftlerin ekinde herşeyi rutine dönüştürürken monoton olur
Öyle. Yine de her şeye rağmen monotonlaşmak.
Evet bazen çiftler buna maruz kalıyorlar çünkü herşeyi sabit yapmaktan oluyor buda birazcık ilgili olmak ve hayati aktif ve beraber yapmak gerekiyor iki taraf farklı görüş sergilerde yarım kaliyor
Kesinlikle. Monotonlaşmamak duasıyla.
Peki bakalım monotondan kasıt ne peki biraz acarmisin
Açamam. Üşeniyorum kardeş. Hayırlı günler.
İyi gunler
Erken boşalmak LKJHSDKLJGSADG
Boşanmak olmasın
yok doğru, boşalmak :d
Aldatılmak
Evet büyük sorun bu
Evlilikten korkmuyorum.
İhanet herhalde çok kötü olur yıkılır insan
Eşimden sıkılmak🤪
Riskli 45 ustusun bekarmisin hala 😂😂
Erkenden Hamile bırakmak
evlenmicem
Neden
Hamilelik
Hamileliğin nesi korkutuyor ki fizik bozulur diye mi
Fizik değil aslında. O çocuğa bakabilecek miyim. Çünkü herkes annelik yapamayabilir. Bende yapacağımı düşünmüyorum. Yalnislikla kalırsam bence iyi olmaz. Evli değilim ama evlenirsem de evleneceğim kişiye söylerim. Zaten benimle evlenmek isteyen biri çocuk yapmak için evlenmez yani.
Teşekkürler
Çocuk yapmak
Neden peki bu korku
Aldatılmak
Aldatılmak @
Korkumuz yok.