Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. farklı bir şekilde cevaplamak istiyorum. bakalım nasıl olcak:D öncelikle korkmuyorum evlilikten genel olarak ama sıralayım
1. dogru kızla olmamasından korkuyorum. o kadar bekledim turnayı gozunden vurmak isterim hatta goz bebegınden. düşününce bazen insan aklına geliyor ayseyle evleniyorsun bakıyorsun kız iyi ama acele etmişsin. sonra fatma geliyor o daha iyi. tam aradıgın. bunu yasayan vardır eminim. ama işte artık 1 kerelik kozunu harcadın. artık bosansan da dulsun. 0 km değil. ben acıkcası hayatımın kadınına bekarken denk gelmeyi yeğlerim. o hazzı birbirimize yasatmayı.
2. cazgır kıza denk gelmek. en büyük korkulardan biridir kanımca bu devirde öyle kız cok. zaten malum artık kızlarda calısıyor. ve dünya değişti. erkekle sidik yarıstıran kız modeli hep irite etmiştir beni. sen calısıyon bende o zaman sende al ütüyü ütüle gibi:D kadınlar fettandır tehlikelidir. sanırım metro da bir adamı linc yerken gördüğümden oldu bu. adam 40 falan teyzede 50 60. metro sallanıyor. adamın eli kadının sırtına mı ne değdi. kadının yanındakı kızı sanırım bir cıglık koparttı. adamı orda sosyal lince magruz bıraktı. garibim ilk durakta inmek zorunda kaldı. tabi her sn takip etmedim ama sanıyorum ki adam masumdu. ama gelde anlat. işte kadınların bu taciz konularını bazen cıkarına kullanması durumu. çirkefleşebilmeleri. en sevmediğim kız tipi. cıgırtkan. cazgır. gercı az cok tanıcaz artık evlenmeden
3. her işe karısan kızın ailesi. hiç hazetmem.
4. maddi birliktelik borc ilişkisi kuran aile.
5. full time gelen anne. anneci kız.
uzatmayım bu cevap bile uzun oldu yoksa daha yazarımda:D aslında genel olarak korktugum yok ama yine işte bunları yazdım11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Evlenmekten ya da evlilikten korkmuyorum saçma buluyorum, şöyle düşünün uzunca zaman sevgili de olsanız bile insanların evde ki rutinini bize lanse ettiği kadar biliyoruz daha sonra da "sen böyle değildin, çok değiştin" gibi diyaloglar yaşanıyor. Bununla beraber hastalıkta sağlıkta ölüm bizi ayırana dek diye yola çıkıp 1-2 bilemedin 3-5 hadi istisnai olarak 20-30 yıl sonra ayrılma kararı alıyorsunuz bu süreç içerisinde hem ilişki de yıpranıyor hemde ruhen yıpranıyorsunuz büyük olasılıkla birde çocuklar oluyor onlar da ayrıca yıpranıyor...
Üstüne birde bunun maddi boyutu da devreye giriyor ki benim dayım 2 hafta evli kaldığı kadına 8 yıldır nafaka ödüyor ne gerek var böyle şeylere ama değil mi şimdi?
Bu kez ben soruyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Kim ne derse desin Bence bir yuvanın temelini sağlam tutan saygıdır büyüklerimiz aynı yastığa 50, 60 yıl baş koyduysa birbirlerine duydukları sabır ve saygıdan ötürü
+1 yılEvlilikten değilde eşimi mutlu edememekten aileme iyi bi eş baba olamamaktan korkarım yetemekekten korkarım evlenmeden aşmakta olmaz..🤞
#vazgeçme13 Yorumla- +1 yıl
Kendime güvenemiyorum.. sen diyosan gözüm kapalı girerim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini yanlış tanımak anlayamamak ilgisizlik tahamülsüz lük
22 Yorumla- +1 yıl
Kanka hayırdır inşallah 😊😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yanlış seçim yapmak, sevilmemek, aldatılmak, şiddet..
30 Yorumla
+1 yılMümkün olacağını zannetmiyorum, çünkü insan deneme yanılma yöntemi ile tecrübe etmeli bazı şeyleri, evlilikte tam öyle birşey.
Tam kaygısız bir evlilik için sanırım ciddi bir süreç ile flört (çıkma, nişan) etmek gerek.
Oda bu ülkede hep sorun, ille araya birileri girip çok uzadı der.
Mutlu kal 🌺10 YorumlaMuhteşem soru.. evlilikte en cok korkacağiniz şey eşinizin Ailesi olsun..
Aile sorunlu ve kötü niyetliyse bunu anlamanin en iyi yolu en başta onlara karşi hata yapmaniz bedeli ne olursa olsun hata yapın.. evlendikten sonra iş işten gecmiş gibi oluyor cünkü savaşmayi seciyorsun Kendi kurduğun ailen icin.. ama sürekli comak sokmak isteyen Kayinvalide ve görümce faktörü var..22 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi aldatılmak yazmış, peki sen aldatmaya meyilli misin? Soruyor mu insan kendine? Korktuğu şeyleri kendine soruyor mu insan?
Sevgi ile başlar herşey ama tek başına sevgi yetmez, saygı, güven, sadakat bunlar olmazsa olmaz. Bence evlilikte sevgiden önce saygı ve güven olmalı, sevgi bitebilir birbirlerine sadık olmalı eşler. Tabikide ayrılmak olabilir evlilik sonunda ama bunu da insanca yapabilmeli tekrar söylüyorum saygı saygı saygı. Eşler birbirlerine saygılı olduğu sürece evliliklerin büyük kısmının bitmeyeceğini düşünüyorum10 YorumlaKorku demeyelim ama eğer eşim benden cinsellik isterse ondan soğuyacağım için tedirginim. Bu bir varsayım, elbette evlenmeden her şey konuşulacak uygunsuz bir evlilik yapmam. Bana karşı samimi olması önemli, evlenince cinsellik isterse hayal kırıklığına uğrarım.
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmak, geçinememek, uyumsuzluk, tantísmak, evlilik guzel bir muessese fakat iki tarafada düşen sorumluluklar var toz penbe hayaller ile evlilikler malesef aylar sonra yerini ayrılıklara teslim ediyor. Sevmek tek cümle ile söyleniyor ama is sorumluluk safasina gelince uygulamada sorunlar çıkıyor diyelim iyi düşünelim iyi olsun hayata mutlu ve umutlu bak
10 Yorumla
+1 yılSaliha bir eşle evlenmemiş olmak..
Yükümü hafifletmek yerine artıracak biriyle evlenmiş olmak..
Dengim olmayan biriyle evlenmiş olmak..
Allahım sen hayırlısını nasip eyle..
#Vesselam10 YorumlaEvliliğin kendisinden korkuluyor zaten artik o eski çağlar dedigimiz yillardaki gibi degil bu zaman da moderniz ama ahlak ar namus s.. eref hic bir sey kalmadı modern alip götürdü bunları genişledik hem de istemiyeceğimiz kadar genişledik
10 Yorumla
+1 yılBir kocam olacağından korkuyorum daha ne olsun 😅
Hayatımı kimseyle paylaşmak istemiyorum 😌12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum 😌
+1 yılevlenmek..
özgürlük alanın kısıtlanması
çocuk
kadın tribi
kadının. bakımı yemeği suyu
temizlik terbiyesi vs vs
ben köpek almaya karar verdim20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. aslında korkum neredeyse hiç yok ama anlaşamamaktan ve boşanmaktan korkarım çünkü bu beni çok etkiler, o yüzden inşallah güzel bi evliliğim olur gelecekte
10 Yorumla
+1 yılÇocuk mocuk ister şimdi
Hiç maceraya gerek yok
Çocuk doğsa büyuyünce söver mw beni nasıl devirde dünyaya getirttirttiniz die
Haklı mı
HAYVAN GİBİ HAKLI10 YorumlaOnun da beni gerçekten sevmesi ve ömrünün sonuna kadar devam etmesi. Bunun olmamasından korkarım, Allah korusun. Umarım sevgimiz karşılık bulur ve ilk günkü gibi devam eder.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu zamana kadar bakir kalmışken 100 kucakta hoplamış her deliğiyle türlü hizmetler sunmuş avuçlanmaktan her yanı pörsümüş bir kadın malum yeri diktirip kendini bana kız oğlan kız diye yamayıp sonra eski yaşantısına dönmek için beni boşayabilir ve bu hiç uzak bir ihtimal değil. Hakikaten bu ülkede kadınlar çok mağdur yahu!!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba en büyük korkularım,
Eğer bir gün çocuğum benden çok kolay bir şey ister ve ben onu bir baba olarak yerine getiremezem.
#Just20 Yorumla
+1 yılevlilik kendi hayatını kısıtlamaktır evlilik monotonluktur evlilik fazladan alınmış dünya kadar sorumluluktur
20 Yorumla
+1 yılEvliyim ben beni cok sevdigini de biliyorum ama yine beni birakip gitmesinden korkuyorum baska bir korkum yok
20 Yorumlaİhanet. Her şeyi yıkarım bunun için. En çok da kendimi.
00 YorumlaBen çok samimi birisiyim çok anne ruhluyum eşimin arkadaşlarına yakın davranırsam yanlış anlamasından korkarım
10 Yorumla
+1 yılElbette ki hir takım kısıtlamalar olacak evlenince hayatımızda, ancak benim en büyük korkum bunun aşırıya kaçması,,
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce tanıdığım kişiden farklı biri ortaya çıkmasından korkarm.. yani korkmak değilde işte.
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman iyi ölçüp tarticaksin o kişi yi
- +1 yıl
@π02Anubis02π ölcebilmek zor işte.. o an aşıksan mantğn arkaplanda kalabiliyot
- +1 yıl
Olcup tartmanlazim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. İhanet ihanet ihanet bu korkumu yenmeden evlilik düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılHiç düşünmedim ama sanırım yetersiz gelmek olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim aklımı kurcalayan şey ilk birliktelik, tamam sevdiğim biri ile evleneceğim vs ama tamamen çıplak kalmak ve cinsel birliktelik düşüncesi beni çok geriyor.
20 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra aşkın bitmesi.
Etrafımda çok fazla var mutsuz olup da evliliğini sürdüren20 Yorumla
+1 yılAldatılmak ve asık suratlı birine maruz kalmak daha sonrada ben bunla niye evlendim demek
10 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum da ömür boyu ilgi duymadıgım cinsle kalamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. olurda kız playstation oynamayı bilmiyorsa diye korkuyorum tam bir kabus, düşman başına
10 Yorumla
+1 yılBeni bırakamaması ve beni çok sevmemesi. En büyük korkum veya sevdiğim kadın olur sa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Yani en büyük korku anlaşamamak çunki bi laf varya cicim ayı bide s. çım ayı 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmaktan korkuyorum. Ben neden evlendim evlilik bu muydu demekten
10 Yorumla
+1 yılTamamen bana zit ayni görüşte olmadığım bir insanla evlenmek
10 Yorumla
+1 yılTembel bir eşimin olması. Düşman başına bile değil.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKocamın zengin olup sonra biz evliyken batması boşansan borçları bölünüyor boşanmasan fakirsin yine
19 Yorumla- +1 yıl
owww senaryo tutar
- +1 yıl
@barmen_1507 barmen bey haha🤣tabi tutar. bir içkinizi alırım bir ara beraber sarhoş olup farkında olmadan zina eylesek keşke profilime bakarsanız sevinirim
- +1 yıl
oww şair mısın nesın sen
- +1 yıl
@barmen_1507 Kelimelerimle değilde vücutumla seni zevklere boğmayı dilerim
- +1 yıl
hımm bir yenı rakı acıp sabaha kadar yanı
- +1 yıl
@barmen_1507 Of ne kadar da anlayışlısın aklımı okudun resmen instagramını alabilir miyim 😉
- +1 yıl
kullanmıorum kı
- +1 yıl
takıp et sen benı bakim
- +1 yıl
@barmen_1507 nereden konuşup konuşacağız ben alevlendim size karşı
Aldatilmaktan, siddet görmekten, deger gormemekten, pisman olmaktan
10 YorumlaHer gün kadın cinayeti görüyoruz bu evlenmekten korkmama en büyük korkum..
10 Yorumla
+1 yılAnlaşamam korkusu had safhada. O yüzden uzak durmak en iyisi
10 YorumlaHerhangi bir korkum yok
İsteyen her korkuyu aşar.10 Yorumla
+1 yılevlilikle ilgili zerre korkum yok tek korkum yanlış kişi! doğru insanla cenneti yaşayacağınız o mecra yanlış insanla cehennemi getirir dünyaya..
20 YorumlaEvlilikten korkum yok ama aldatılmaktan korkarım. İşim gereği hep uzaklarda olduğumdan dolayı. Birde anlayışsız birisi denk gelirse ayvayı yeriz. Gir ağla, çık ağla.
00 Yorumla
+1 yıl2 yuzluluk bu. Sahte duygular.
Yetersizlik.
Bi erkek tipi var sırtını kadına yasalar ve yükü ona taşıtır.
İnsan bastan gerçek yuzu göstermediği surece hiç bir şey aşamayı.
Bu kadar yeter31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocama kötü yemek yapmak. Korku değil de endişe biraz. Erkek arkadaşım yemek yemesini çok sever, ona güzel yemekler yapmak isterim hep.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmadıgımı yuzume vurmasından korkuyorum sadece
22 Yorumla
+1 yılHiç bir korkum yok. Beni gerçekten seven, bana değer veren ve güvenen birisi ile evlenirsem her olumsuzluğu onunla aşabilecegimi düşünüyorum evlilik zaten bu demek.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru soyluyorsunuz inşallah da öyle biri cikar ben arıyorum öyle birini ama inşallah bulurum
- +1 yıl
Umarım 🙏😊
ben daha 22 yaşındayım ama en büyük korkum ihanet sevdiğin adamın bir başka kızla olması dünyada gördüğüm en kötü şey o yüzden bende temkinli davranıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Güven 2. Başkalarının sözüyle evlendirmeyi şekillendiren birisiyle evlendiği sonradan anlamak.
10 Yorumla
+1 yılSadakatsizlikten, sabirsizliktan, o askin/sevginin bitmesinden
11 Yorumla- +1 yıl
hersey bıter ztn
Tek eşli kalamamak
211 Yorumla- +1 yıl
@jonywick knk hani sen evlenmiodun öyle anlastik ya kdjsk
- +1 yıl
@jonywick Hmm bende bian gidiosun niyetlendin samdim kjshdjk
- +1 yıl
@kanya knk evlenirse hatunun cekecegi var bundan kjskd
- +1 yıl
@kanya 🤪🤪🤪
- +1 yıl
@kanya sen? sjnhjkjfhjk
- +1 yıl
@jonywick tamam tamam senin kirlilerini dokmeyek ortya ksdfl🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 1 kuru tantana gereksiz trip
2 güven
3 bir şey begendiremenek00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceğim için korkum da yok. Ama anası babası boş insan olmasından korkardım.
00 YorumlaYarı yolda bırakılmak. Saygısızlık , düşüncesizlik ve anlaşılmamak.
31 Yorumla
+1 yılRuh hastası çıktı benim eski eşim bence dikkat edin
33 Yorumla- +1 yıl
Eş seçimi kadar önemli bişi yok
- +1 yıl
Aynen öyle cahilligin verdigi hevesle herşeyi toz pembe görüp hayatının hatasını yapmak Allah'ım kimseye yaşatma.
- +1 yıl
Aminnnn işte çok aceleci davranıyoruz aceleci olmasalar bişi değişmiyor aslında en güzeli tanıdıkla evlenmek
Çocuklu bir anne olmak en büyük hayalim o yüzden korkum hem çocuklu hem kariyer hayatını sürdürememek.
10 YorumlaEvlilik !! Flört dönemlerinde ölünen bitilen ömür boyu yanımdan ayrılma vs vs.. evlenince her şeyin hikaye oldugu kurum.. dünyanın en zor mesleği..
10 YorumlaEn çok korktuğum şey aldatılmak ve ailemin karşısına çıkardığım kişinin yanlış olması. Ve de evlendikten sonra eşimin başka birine hisler beslemesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Kocamin beni öldürmeye kalkması
12 YorumlaKarımın evlenene kadar bakımlı olup evlendikten sonra kendini salması hem kilo hem kişisel bakım olarak
10 Yorumla
+1 yılBir gün eşimin bana bağırıp çağırması ve benim onunla boşanmam bizim ailemiz tamamen buna karşı zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
O zaman elinden geldiği kada alttan almaya bakacaksin
en buyuk korkum evlenince hayatin monotonlasmasi ve rutine baglamasi cunku beklentim tam tersi yonde
10 Yorumla
+1 yılAldatılmak.
Yakın bir zamanda evlenmeyi düşünmüyorum fakat serçeden korksak buğday ekmezdim.10 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar