Eşim bana kaynar su ile saldırdı?

Eşim tıp kazanmış birisi ama ben okumasını istemedim benden daha iyi bir is sahibi olmasini istemiyorumm , 3 senedir evliyiz , ben her işten geldigimde cay kahve yapar nasil oldugumu günümün nasıl geçtiğini sorar onunla her seyimi paylaşırım, beni her yönden karsilayabiliyor, yatakdada olmak üzere. Ama nedense disardaki kadinlar bana her zaman daha cekici geliyor, bir kadın beni bu kadar tatmin ediyorsa ikınciyi dusunmek beni cok mutlu ediyor, kuma almak istiyordum esime bahsettim bu konudan.

Kesinllikle kabullenmeyecegini soyledi, ben cok sinirlendım ve bagirmaya basladim o çayı demlerken saçını tutum arkadan , çay yaptığı kaynar suyu üzerime doktu, çaydanlığı Kafama filan vurdu

Her yerim yanik oldu tedavi gördüm. Esimi o an doverdim ama eşim doğulu,7 tane abisi var en küçüğü eşim, doğulu olmalarina ragmen gelinlikle çıktığın evden kefenle dönersin mantigina sahip değiller. Eşime cok düşkünler, esim pilini pirtini toplayip gitti, bosanma davasi acacakmis, erkek kuzenleri var bide 17 16 yasindalar ama çok fenalar bakmayin yaşa, instagramimi bulup seni dağa kaldıracağız diyorlar, siseye oturtacagiz diyorlar. esimin abilerinin ama korkudan dışarı çıkamıyorum, ne yapacagim bosanmakta istemiyorum? Esim cok inatci ama bosanacam diyo, ikinci es istedigimi tüm ailesine anlatmis, bide egitim hayatina devam edecekmiş en cokta bu üzdü beni

Eşim bana kaynar su ile saldırdı?