Güncellemeler
+1 yıl
Ve soyleki benden her seyimi aldii arkadaslarimiii ortamimii instagramimi bile kapattirdi hic arkadasim yok onunla ayrilinca da cok asosyal biri oluyorumm. Nasil yeni bi hayat kurabilirim ya daa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Insan sevgilisiyle konustukca daralir mii? Abi ilgisiz davranislariii surekli tartismaya calismasii her seyime karismasii ama cok seviyorum cok asigim tripleri. Onunla hayallerim var ve baskasiyla yasamak istemedigim icin ve bu zamana kadar ki emeklerimee kiyamadigim icin tamamen bitiremiyorum ya da bitirdigimde beni asagiliyor. Kendimden mi sogutsam ya da ayrilmasam mi duzelmesi icin nasill bi konusma yapabilirimmm vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nasıl ilgisiz?
Nasıl konuşmalar mesela?
Reel mi, sanal mı, telefon konuşması mı, nasıl bir şey sizinki?
Yani ise gidiyor iste uyuyorr bos vakitlerinde yazmiyor. istenn cikiyor arkadaslariyla mac izlemeye gidiyor. Isten cikinca ciktim yazar yemek yedin mi diye arada sorar ve mac bitince mac bitti yazar. Sanal degil reel
E sizin bu gerçek hayatınızda bir amacınız, bir hedefiniz yok mu?
Nasıl bir ilişki bu?
Ben universite sinavima hazirlaniyorum o da calisiyor yiyorr bana harciyor arada iste supriz falan hakkini yiyemem. Ben gelecegime odakliyim o da ani yasiyor...
Abisi, kendi düşen ağlamaz.
Sen aslında bal gibi her şeyin farkındasın ama işine gelen birtakım şeylerden ötürü sürdürmeyi tercih ediyorsun.
Bu noktada, sana peygamber tavsiyesi gelse, sen yine yolundan şaşmazsın.
Oyle bi tavsiye gelirse sasabilirim
İşlemez, emin ol, bildiğin yoldasın.
Konuşarak çözüm bulabilirsin. Eğer olmuyorsa kendini fazla yorma ayrıl
Konusmaa ise yaramiyor gibi
Yaramiyorsa kendini fazla yorup uzmene gerek yok.
Kesinlikle
Umarım gönlünce olur her şey ama herşeyden önce kendine değer vermelisin sevmelisin. Yoksa her zaman üzülen sen olursun
Oyle depresif biri yapti benii eski beni ozledimm toparlanmam gerek
Herşeyin farkındasın bir karar verip hayatına devam etmelisin hiç bir şey zor değildir.
Sadece benden her seyimi aldi. Arkadaslarimii instagrami mi kapattirdii. Eski ortamim yok arkadasim yok. Elimde sadece o var. Nereden nasil baslicagimi bilmiyorum. Onsuz iyice asosyol biri olucam korkusu da var
Korkma herşeye yeniden baslayabilirsin rahat ol
Umarim...
Kendine güvenmelisin böyle olumsuz umarım demekle biraz zor olur senin için
Ozguvenimi toplamam icin her seyin garanti olmasi lazim
her şey senin elinde buda bir gerçek
Dogru soyluyorsunuz. Ilk isim sevgimi bir kenara birakip onumla konusmak olcak
Kalbini değil aklını dinle kalp sevgiye yenik düşer. Akıl doğruyu yapar
Milletin fabrikası yanıyor sıfırdan kuruyor, emeğine takılma o kadar. 5 lira yatırımını korucan diye yılların kayar gider. Bu duruma geldiysen kes at gitsin. alışkanlık olduğu için üç ay bir zorlanırsın o kadar. ilişkinden ders çıkarmayı unutma.
Cok dogru bir yorummm. O kadarr dogru soylemissiniz ki resmen bagimlilik aliskanlik. ayrilmak istiyorsun ayriliyorsun ama 2 gun sonra pisman oluyorsun. Ama tekrar baristiginda da basladik yinee oluyorr yine ayrilmak istiyorsun baristikca daha da mutsuz oluyorsun. Zor bi durum nasill toparlanabilirim napabilirim inanin bilmiuorum
Bence soğuk yapmak en iyisi bu durumda karşı tarafı soğutur zaten yaşınız kaç
Ben 18 o 26. Soguk yapinca o da soguk yapiyor tribe karsilik trip falan da atar bildigin benden nazli
Birak abi kendini parçalama.
Benden bu kadarr ya gercekten cok yoruldum
En iyisini yaparsin. her şey karşilikli olursa birliktelik hayat güzel oluyor.
Onda karsilikli ask sevgi yok kisasa kisas var ben trip atarsam trip atar ben yazmazsam yazmaz vs
Walla kusura bakma ama biraz eşegin şeyine su kaçırmış.😂
Oyle cidden
Ayni duygulari emin ol yasadim ve zerre ilerleme olmadi aman lazimda değildi zaten.
Sorsan he seviyor.
Wey malamıne.😂
Hahahaha😁😁. O da seviyorum diyorrr ama gercekten iliskide bir ilerleme yok. Boyle yapinca benim ona olan sevgimi de azaltiyorr yavastan ittiriuor kendinden
Şaka bir yana inan kendini yipratırsin her anlamda olmadımı boş koycan.
Aliskanlikk sadece ayrilmak isteyen bende olsam gunlerce aglaidgimi bilirim. Iliski yurumuyor ama sevgi onune geciyor
Özlden yazsam olur mu
Oluurr
Kes kafasını
Bana yazik
Bir zaman sonra pişman olursun ama demedi deme
Caresini bulucam
Hadi inşallah mutlu olmanı isterim
Cok sagolun
Ricaederim
Nerelisinizki
Ben bursa o tokat
Toksik iliski