Kız beni övdü çok zekisin , beni anlıyorsun, naifsin ve naziksin filan dedi ama benimle tanışmayı reddetti? Bunun sebebi ne olabilir? Olay fake hesap ile tanıştım ve "reel hesaba geçelim tanışalım" dedim "yok teşekkür ederim tanışmak istemiyorum sosyal medyada" dedi. Şimdi kızlar buna ön yargılı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende öyleyim sosyal medyada aldığım darbelerden dolayı kimseyle tanışmak istemiyorum hatta ileriye bile getirmek istemiyorum çünkü benim açımdan söylüyorum ailem sosyal medyaya karşı önyargılı işte ordaki adamdan adam mı olur gibi düşündükleri için birisi ile sevgili olunca nerden tanıştın diyince sosyal medyadan diyince direkt konuşma derler onun etkisi de var yani ama benim açımdan çok darbe aldığım için olabildiğince uzak duruyorum yani
07 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFake hesaptan yazarsan tanışmaz tabii. Aklından direk geçenleri söyleyeyim sana. Bu çocuk özgüvensiz ve çok çirkin bana bu hesaptan yazdı tanıştı beni kandırdı aptal yerine koydu. Kesin beğenmeyeceğim diye düşünüp baştan reddetmiş kalbini kırmamak için aynı zamanda kendini de kötü göstermemek için. Gerçek hesaptan yazsan seni beğenmese ya hiç cevap vermeyecek ya da iki gün sonra cevap vermeyi kesecek sende arkasından o kız böyle şöyle diyeceksin diye düşündü ve en baştan noktaladı. Fake hesap ile kimseye yazma orjinal hesabın ile yaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Fake hesabıma o yazdı bu hesap Bu fake hesabı ben bazı erkekleri trollemek için açtım. O da " Sen (fake hesabın ismi) misin? diye sordu. Ben de "Sence o muyum" dedik. Zaten sonra sen "fakesin" dedi bende "evet" dedim. Muhabbet benim bahsettiğim noktalara geldi.
Ama sesin dediğin şeyi benim de aklıma geldi. Ona normal hesaptan yazsam olumlu sonuç alır mıyım?
Bir kız istemiyorum derse istemiyordur. ya da peşinde koşulsun egosunu tatmin et istiyordur. Yani sahte hesabınls konuşup seni övüp iyi olduğunu söyleyip sonra seni merak etmiyorsa söylediklerini çok ciddiye slma derim o an gelişen kontrolsüz duygular da olabilir seni etkilemek ve amacına uygun davranıp manipüle etmek de olabilir ki sandığım kadarıyla etkisi altına da almış seni bu kadar kolay etkilenme hadi etkileniyorsun bu kadar kolay ele verme kendini 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Yok kolay etkilenmedim sadece normal şekilde tanımak istedim. Bilmiyorum bir an muhabbet farklı fake hesap muhabbettinden tanışma muhabbetine döndü. İstersen ayrıntılı anlatayım yorumlayabilirsin. En son konuşmayı bitirdikten sonra tamamen 15 dk sonra bir de sonda şöyle bir soru sordu.
"Bir cümle hakkın var ve her zaman bilmem gereken bir şey bu ne olurdu?" Şimdi bu ne demek?
+1 yılYani sosyal medyadan taniştiği birine güvenmemekte haklı. Erkekler kadınların bir fotoğrafını alır almaz bununla tehdit ettiğinden kimseye güvenemiyorsun. Başınıza gelmediği için önyargılısinız diyebilirsiniz ancak her genç kızın bu şekilde tehdit edilme korkusu olur. o yüzden sosyal medyadan tanismalara karşıyım.
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İşin sonunda psikolojikmen çökmektense önyargımla yaşamayı tercih ediyorum😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılÖn yargılı evet
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada samimi olmak istemeyenlere zaman ayırmıyorum. Teşekkür edip, hacklenme olursa diye mesajları silip önüme bakıyorum. Ön yargılı olan insanlara yorum yapmam, saygı duyarım. Onların düşüncesi ama ön yargısı olan insanlarında ön yargısını kırmak için uğraşmam. Ben kendimden eminim karakter olarak. Beni kaybeden ister aşk isterse normal arkadaş olsun kendi kaybeder. Sende kendinden eminsen kafana takma gardaşım.
14 Yorumla- +1 yıl
Ortam çok bozuk
Halen diyorum. Ben kendimden eminim. Beni kaybeden kendi kaybeder. Kendinden eminsen o düşünsün Oyunbaz34 ü niye kaybettim diye. Sen değil. - +1 yıl
Daha dün birini sildim burada. İnsanlara hakettiğnden fazla değer yüklemem.
İyi bayramlar gardasım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından cevap almışsın niyetini belli etmiş sana karşı ortadaki belirsizlik kalkmış cevap alamamak daha kötü bence şimdi tek yapman gereken şey silip atmak ve yoluna bakmak sana kızmi yok be aslan gibi delikanlısın maşallah illaki nasibin vardır bak ben açıldım cevap dahi gelmedi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah katında hayırlısı neyse o olsun
+1 yılBazı insanlar vardır sanaldan tanıştığı insanlara karşı kolay kolay güvenemeyeceklerini düşündükleri için böyle davranabiliyorlar. Veya unutamadığım bir eski sevgilisi olabilir. Şu an için önceliği farklıdır eğitim vs Eğer senin yüzünü gördüyse beğenmemiş olabilir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargı diyemezsin sen kendin ettin. Bikere fakeden yazan erkek massimo bile olsa istemezdim çünkü aṣırı özgüvensizlik belirtisi.
Bide o kadar konustukdan sonra tipini görüp reddetmek zor oluyor ondanda istememiṣdir. Bidaha fakeden yazma kimseye bence neysen o sundur
11 Yorumla- +1 yıl
Fake hesabıma o yazdı bu hesap Bu fake hesabı ben bazı erkekleri trollemek için açtım. O da " Sen (fake hesabın ismi) misin? diye sordu. Ben de "Sence o muyum" dedik. Zaten sonra sen "fakesin" dedi bende "evet" dedim. Muhabbet benim bahsettiğim noktalara geldi.
Ama sesin dediğin şeyi benim de aklıma geldi. Ona normal hesaptan yazsam olumlu sonuç alır mıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKişinin kendi tercihi saygı duymak gerekiyor. Herkesin hayata açılan penceresi kriterleri farklı. 🍁
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 🙂
Bende mantıklı bulmuyorum açıkçası belki tecrübeleri vardır bu konuda istemeyebilir bence ön yargı değil bu önlem
12 Yorumlaİyi birşeyin sonunda ama duyarsan uzaklaş oradan net bir durum sonrasını duysanda yasasanda kirilirsin
11 Yorumla
+1 yılBence haklı ayrıca sosyal medyadan tanışıldığında çoğu zaman uzun sürmüyor sürse de yıpratıcı oluyor ben tanıştım konuştum sevgili olduk ama uzaktan olmuyor yani sosyal medyadan tanışmak çok da garanti değil
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece senin hakkında bir şey öğrenmek istemiş diye yorumladım
Akıllı kızmış. Sosyal medya üzerinden tanıştığın birine ne kadar güvenebilirsin ki? Bazı insanların hayatı komple sahte oluyor. Kullandıkları fotoğraflar bile kendilerine ait olmuyor. Kimse böyle bir riski göze alıp hayal kırıklığına uğramak istemez
01 Yorumla- +1 yıl
Onda hak veriyorum ama reel hesaba geçip tanışmak istedim. Orada sosyal medyadan tanışmaya mesafeli olduğunu belli etti. O yüzden bir şey de diyemiyorum pek ama beni geçirtirmiş olabilir mi diye size sordum.
+1 yılKusura bakmayın bu devirde ben kendi gözümle gördüğüme bile güvenemiyorum birde sosyal medyadan erkeğe güvencem. Hiç bı köşede tecavüz edilip öldürülmeye, çocuklu aileye kuma olarak gitmeye, tehdit edilmeye niyetim yok.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız olsaydın bunun bir tedbir olduğunu anlardın canım benim. Kızlar hergün sözde iyi niyetli erkeklerden mesaj alıyor hepsine inansaydı kim bilir daha neler olurdu...
02 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fakeden zaten tanişmişsınız. Reele geçince istemiyorum demiş. Ya özgüven problemi vardir kendi ile ilgili ya da güven sorunu vardır insanlara " erkeklere " karşı. Ki bu da bu zamanda çok normal zaten.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayatta bile insanlara güvenemezken sosyal medya gibi çoğu insanin rol yaptığı karakterinden ve olduğu kişiden farklı takılıp davrandığı mecralarda bende tanışmak istemem.
01 Yorumla- +1 yıl
Hem o konuda hak veriyorum ama konuşma bittikten sonra 15 bir de sonda şöyle bir soru sordu.
"Bir cümle hakkın var ve her zaman bilmem gereken bir şey bu ne olurdu?" Şimdi bu ne demek?
+1 yılOnu ürkütmüşsün. Böyle şeyler yavaş yavaş olur. Acele etme.
21 Yorumla
+1 yılgüven problemi elbette. başına daha önce talihsiz bişey geldiyse önyargılı davranması normal. bir de zaten kimseye gerçekten güven olmuyor ki
01 Yorumla
+1 yılKıza feyk yaklaşmışsın nasıl güvensin sana ön yargı değil bu sizin hatanız
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkız seninle konuşmak istiyor ama sevgili falan istemiyor sadece sohbetini seviyordur
19 Yorumla- +1 yıl
kız da şey düşünmüştür karşımdaki insan her türlü bana yavsayacak yol yakınken döneyim gibi
- +1 yıl
yanlış anlama sana bir şey demiyorum ama kızlar genelde böyle düşünüyor
- +1 yıl
senin ondan hoslanip hoşlanmadığını merak etmiştir cevabına göre de bir şeyler der
- +1 yıl
biz kızlar bile kızları anlamıyoruz boşverrr
+1 yılaslında senle tanışmakda istememeiş olabilir belkide
01 Yorumlaona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
01 Yorumla
+1 yılFaks hesaptan yazışıp reel hesabının da olduğunu öğrenmesi belki güvensizlik vermiş olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Fake demek istedim
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu saatten sonra zor...2 hesabının olması onun kafasında şöyle bir algıya neden olmuş olabilir... bir hesabıyla benimle yazışıyosa 2. hesabında acaba kimler var ya da aranızda diyelim ufak bi tartışma oldu... kesin diğer hesabına sevgili yapmıştır diye düşünebilir... Normal hesaptan yazışıp diğer hesabını kapattığına dair ikna etmen lazım oda ölme eşşegim ölme bi durum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan fake hesapla konuştuğun için korkmuştur belki musallat olursun falan diye.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBirine ayıracak vakti yoktur.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBütün kızlar aynı efendi, düzgün, iyi insanları sevmiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi ya da reelde görüştüğü biri vardır
12 Yorumla
+1 yılGüvenememis korkmuştur
15 Yorumla- +1 yıl
Tabiki öyle.. güven duyması için çok ugrasman gerekir
- +1 yıl
Seni her zaman sevecegim deseydin 😊
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Aynı dert bendede var maalesef
11 YorumlaHer iki taraf icin kendine güven varsa sıkıntı olmaz...
10 Yorumla
+1 yılSadece sohbet etmek istemiş vakit geçirmiş olabilir
02 Yorumlakendisiyle alakalı güven problemi olabilir ya da fakeden tanışıldığı için rahatsız olmuştur
01 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyadan tanışmaya mesafeli olduğunu söyledi. O yüzden bir şey diyemedim. Reel hesaptan tanışalım daha ilerletelim istersem dedim ve aynı şeyi tekrarla o yüzden bir şey diyemedim ama konuşma bittikten 15 dk bir de sonda şöyle bir soru sordu.
+1 yılkızla aynı sehirde mi yaşıyorsun yoksa farklı şehirlerde mi istemem yan cebimdw dursun demiş resmen
02 Yorumla- +1 yıl
reis aynı şehirdeyseniz şansın var bi ihtimal dicektim
+1 yılBazı aileler bu konuda baskıcı olabiliyor ya bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Yani yaşının 25 olduğunu bilmiyordum. Gercekten sosyal medyadan tanışmak istememesi de bir ihtimal. Mesela ben de istemem açıkcası, buradan tanıştığım zaman asik olmaktan korkarım. Düşünsene uzak mesafeli bir ilişkin olduğunu ne kadar korkunç.. Sevdiğini kıskanan bir insan olarak bana göre değil en azından
- +1 yıl
O zaman bilemiyorum karekter meselesi kıskançlık işin içine giriyorsa da farklı tabi ki. Sosyal medyadan ben de çok doğru bulduğumu söyleyemem çünkü birşeyler eksik kalıyor. Uzak ilişki de pek tercihim değil ama bir denemek istedim. Kızı daha yakından tanımak istedim. Uzaktan yapan nasıl yapıyor anlamış değilim. Ben neden yapamıyorum diye düşünmüyor değilim bazen belki bu düşüncemden ötürü denemek istedim.
+1 yılBiraz haklı olabiliroryada güvenecek insan yok
23 Yorumla- +1 yıl
Ona her zaman söylemeni istediği bir cümle demuş galiba. İşin zor kardeş:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam bende aynısını yapardım bi kere inter etten benimle konuşan erkek her kızla konuşuyordur çünkü ben erkeklerle konuşmam normalde internetten.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar kandırılan kız var
Aklı başında olan bi kız böyle bir riski almaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbi kıza fake yaklaşmışsın nasıl güvensin sana
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Almazsın bence
- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılBence tanıdığın birisi ama senden gizleniyor
02 Yorumla- +1 yıl
Okudum ya
+1 yılKız sen ne testis geçmiş hahaha hahaha hahaha
01 Yorumlasosyal medyadakilere kim guvenir ki
01 Yorumla
+1 yılHayır haklı son derece hemde
03 Yorumla- +1 yıl
Ya senin bir htanı görmüş senden duymak istiyor. Ya da yalanını vs. Sen düşün işte. Ya da bir şey varsa söyle işte
+1 yılKanki ne güzel işte reelde tanışın mis gibi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılözgüvensizlik
01 Yorumla Fake hesaptan yazarak hatayı baştan yapmışsın
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılakıllı kız işte gurur duydum.
00 YorumlaKadınlar her zaman tersini söyler :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipini begenmemistir
11 Yorumlatokmakçısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de inandın yani dediklerine 😀😀😀
01 Yorumla
+1 yılEvet oyle
10 YorumlaOlabilir
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama kız haklı
11 Yorumla
+1 yılİyi yapmış
01 YorumlaSahte hesapla tanıştığın için çok ciddiye almamış
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBu zamanda reelde gördüğüne bile insan güvenemiyor
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Takma engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni gördü mü
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@CCevoo belki beğenmemiş onun için bahane etmiştir diye
+1 yılNet güvensizlik
01 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yazdığım kız sosyal medyadan tanışmak istemediğini söyledi. Sizce de ön yargılı yaklaşmıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler