Soru net arkadaşlar, anlamlı cevaplar bekliyorum mümkünse detayları ile yazsanız daha iyi olur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence gözlemlerime göre erkekler karşı tarafa ayrılığın beni hiç etkilemedi, benim için değersizsin mesajı vermeye çalışıyorlar. Yani bir nevi yıkılmadım ayaktayım gibi. Kadınlarsa tam tersi ilk günden itibaren depresyonu yaşarlar. İyi olan tarafıysa kadınların duygularını bu kadar rahat yaşaması onlara ilerleyen zamanlarda ayrılığın acısını kolayca atlatabilme olarak geri dönerken erkeklere ise ne kaybettiklerini fark etme olarak geri döner.
Yani çok ayrılığın ilk zamanları erkekler duygusuzum gibi görünebilirler ancak birkaç aya acı gerçekle karşılaşıyorlar. Bu seferde depresyona onlar giriyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi
- +1 yıl
Aynen öyle👍
Soran+1 yılPeki bu sure zarfinda ben ne yapayim nasil davranayim sessizce koseme mi cekileyim
- +1 yıl
Yani ne yaşadığını bilemiyorum. Bir kavga sonucu ayrıldıysan ve suçluysan kendini affettirmeye çalış derdim ancak gurur kırıcı konuşmalar yaşandıysa ve sen haklıysan geç köşene bekle yani.
Bir de bu ilişkiyi kurtarmak istiyor musun o önemli. Açıkçası kendi kişiliğime göre cevap vermem gerekirse benden ayrılan adamın peşinde padişah olsa koşmam. 😅
Ancak dediğim gibi ne yaşandığını bir sen biliyorsun. Ona göre kendine bir yol belirlemeni öneririm🪻🌿
Soran+1 yılCok iyisin tesekkur ederim bakalim
- +1 yıl
Rica ederim, kolaylıklar diliyorum. Sıkma tatlı canını çözersin bir şekilde🫶🏻🪻
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Erkeklerin kadınlardan ayrıldıkları ilk zamanlarda rahat ve duygusuz davranma eğilimleri hakkında bazı teoriler var:
• Savunma mekanizması: Erkekler duygularından uzaklaşarak kendilerini korumaya çalışıyor olabilirler. Ayrılık acısını bir süre erteleyebilmek için duygusuzluğu kullanıyorlar.
• Güçlü ve kontrol altında gözükme: Erkekler duygusuz gözükmeye önem verirler. Ayrılıktan sonra bile duygusuz kaldıkları zaman, kendilerini daha güçlü hissettiklerini düşünüyor olabilirler.
• Kayıp endişesi: İlişkiden çıkan kişinin duygularını göstermek, onun yas tuttuğunu ya da üzüldüğünü fark etmekle kaygı yaratabilir. O yüzden duygusuzluğu tercih ediyor olabilirler.
• Adanmışlığın kaybolması: Uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, erkek için adanmışlığını yitirme anlamına da gelir. Duygusuzluk bu kaybı kabullenmeyi kolaylaştırıyor olabilir.
• Onun için ayırmayı planlamıyor: Eğer erkek, ilişkiyi tamamen bitirmeye karar verdiyse, artık duygulara yer yoktur onun için. Ayrılığı geçici olarak gördüğü için duygusuz kalmayı sürdürebilir.
Genelde bu tür davranışlar kendiliğinden ortaya çıkmaz. Erkeğin kişilik özellikleri, ilişkinin niteliği ve ayrılığın başlamasının sebepleri gibi etkenler de rol oynar. Duygusuzluk sürdüğü sürece oldukça normaldir. Ancak konuşarak anlamaya çalışmakta fayda vardır.13 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi
Soran+1 yılCok emek verdik tavizler verdik benim simardigimi ve ona ustunluk tasladigimi bunalttigimi soyledi. Biraz toksik bir karakter ama sadakate cok onem verir kisitlayici baskin ve paranoyak bir karakter.
- +1 yıl
Aynı benimki. Kendine odaklan
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzgün olduğunu belli etmemeye çalışır.
Rahat davrandığını zannedersin ama, hâlbuki onun o rahatlığı geçicidir, üzüntüsünü içinde yaşar fakat, içi buruktur kendince rahat görünmek için çabalar.
Gün gelir sevdiğiyle yaşadığı o güzel anılar canlanır gözünün önünde, işte o an yine eskisi gibi senin ona gösterdiğin ilgi ve sevgine ihtiyaç duyar, vakti geldiğinde aşk acısı belirtileri kalpte kendini gösterir ve zamanla tüm bedenini sarmaya başlar, duyguları ağır basmaktadır, kendisini temiz duygularla seven terk ettiği sevgilisini aramaya koyulur ve 2. ci bir şans isrer, ancak kalbini kırıp duygularını incittiği temiz duygulara sahip o güzel insan bir daha 2. ci bir şans vermez, vermemekte haklıdır da, çünkü kalpteki yaralar kolay kolay kabuk bağlamamıştır henüz ve tekrar kanamaya başlar, ne yazık ki artık geri dönüş kalmamıştır, çünkü bir zamanlar sevip değer verdiği insanı derinden yaralamış ve en nihayetinde kendini aşk acısıyla yaşamaya mahkûm etmiştir. Büyük geçmiş olsun ona❗❗❗43 Yorumla- +1 yıl
Limanda kalanı değil,
çekip gideni vurur fırtına❗ - 6 ay
Cidden doğru tesbit bence helal olsun
- 6 ay
@Ayşegüll_27
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Erkekler yapı itibariyle güçlü durmayı isterler, bilinçli bir hareket değil tahminen bu içten gelen bir şey. Ayrıldım ama yıkılmadım ayaktayım der aslında karşısındakine. Aslında içinde fırtınalar kopar, içi ile dışı 180 derece farklıdır neredeyse. Sanırım 1-2 hafta sürüyor bu süreç, sonrasında gerçeklerle yüzleşip güçlü durmayı bir kenara bırakıyor ve yavaş yavaş duygusallık ağır basıyor, üzüntü ve kederli bir dönem başlıyor. Bu söylediğim süreç karşı tarafı seven erkek için geçerli.
Kadınlarda ise tersi bir işleyiş var genelde. Başlangıçta hüzünlü hatta depresif günleri oluyor ama birkaç hafta sonra erkeğin başlangıçtaki keyifli ve umursamaz haline dönüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bir yorumdu tesekkurler gonlu guzel arkadasim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin, ayrılık sonrası daha duygusuz, daha rahat olması konusunda kadınlar neden yakınır?
-İster terk eden kadın olsun, ister terk edilen.
Hiç sekmez, kadın bekler ki, bitip gittikten sonra hiçbir müdahale şansı olmadığı halde, erkek kendisinden sonra kimseyi bulmasın, bulamasın, kendisi unutup vazgeçene kadar en azından, erkek sap gibi yaşasın, acılar çeksin, göz yaşları döksün, kendini paralasın.
Biz erkeklerde benzer psikolojiye gireriz de bu derece narşistik duygularla gerçekleşmez.
----Genelleme değildir.------
Bir de şu var, aslında erkek olması gerekeni yapıyor. Duygusuz davranmak? Bitip, gittikten sonra bu adam kendini mi paralasın, kendini yerden yere mi vursun, ne yapsın istiyorsunuz? Adam gelmiş olmamış, emek vermiş olmamış, zaman ver demiş olmamış, beklentilerini ifade etmiş olmamış.
Yani, adam ne ettiyse, zaten olmamış. Bu adam ilişki bittikten sonra, neden dönüp sürekli sürekli arkasına baksın. Hayır yani, bunun ertesi günü, 2 gün sonrası diye bir şey yok.
Ben bu zaman denen zıkkımı elimde tutamıyorum, kontrol edemiyorum, ben şanzımanı bir dağıtsam benim elimde tutacak kimse yok, ben varım sadece. Kadın düşer, illa ki bir kaldıranı olur, gözyaşını sileni olur, erkek öyle değil, tekmeledikçe tekmelerler.
-------------------------------------
E hadi ayrılan erkek diyelim.
Yahu, adam zaten kafada bitirmiş, hadi bitirmemiş de, bitirmeye çalışıyor. Yine hayatına adapte olmaya çalışıyor.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Şimdi gelelim esasına, siz bu adamı hala niye takip ediyorsunuz? Hala neden sorumluluk hissediyorsunuz? Birisini severken neden bu denli toksik hislerle seviyorsunuz? Neden gözleriniz bu kadar kapalı?
Bu sevmek değil, bu başka bir şey kardeşim.12 Yorumla
Soran+1 yılBiz cok sey yasadik birbirimize cok baglandik hic kimsenin kaldiramayacagi seyleri kaldirdim onun icin. Evet toksik biri ve ben toksik iliskinin sorunlu oldugunu ona anlattikca o beni sucladi cunku anlayamadi psikolojik sorunlari var guven sorunu var herkese karsi. Mesela surekli arar normal veya goruntulu disari ondan habersiz cikarsam dunyayi zindan ederdi paranoyaklik yapardi ama aynilarini ben yaptigim zaman cekemedi iliskiyi bitirmek istiyorsan sana istedigini veriyirum bitti dedi 1 hafta sonrs bi sebeple konusma acilinca dedi ki sana guvenmiyorum artik sadakattsn bahsetti degisik degisik konusmslar yapti ve sonunda tekrar engelledi
- +1 yıl
İfade ettiğin şeylerden ötesi yok sayın soran.
Şu an olanlar uzatmalara oynamak sadece.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 1.5 yıllık ilişkimden 4 ay önce ayrıldım. Çok umursamaz ve kabullenmeye hazır bir hali vardı. Eğlence yerlerine gitti. Cafelere gitti. Sevgiliyken benimle bile gitmemişti. Üzülmesini ve ayrılık acısı çekmesini istedim. Çünkü o kadar şeyler yaşadık. Bu yüzden onu çok suçladım. Kandırılmış hissettim kendimi. Şimdi hala belki de toparlanmış sayılmam. Ama galiba çok önemli değil. Fark ettim ki özgüveni düşüren ve değersiz hissettiren insanlar yüzünden kendimizi değersiz hissetmişim bunca zaman. İnsan kendisine değer vermeli. Kendimi çok zorluyorum. İş, fizik, güzellik, saç, bakım vs her şeyi olabildiğince benim kendi zevkime göre mükemmel hale getirmeye çalışıyorum. Önceden bu beni aldatmaz, sever vs diyerek hiç olamdık insanlara değer verdim. Dış görünüş vs hiçbirşeye önem vermedim. Ama vasat insanlar değer gördüğünde özgüveni aşırı srtıyor ve kendi kendine canavar yetiştirdiğini fark ediyorsun. Ve onlar da değer vermeyip çekip gidiyor. Artık beğenme sırası bende olmalı dedim kendi kendime. Az değer verip bana göre en mükemmel insanı hayatıma alacsğım. Ama ilk önce kendimi değiştirmem lazım. Çünkü ayrılık sonrası erkeğin aşk acısını çekip çekmediğini umursamak bile kendine veremediğin değerle ilgili bence. Umursamaz ve arkana bakmadan yaşayıp tek ilgi odağı kendimiz olmalıyız. Ben babasız büyüdüm hep ilgiyi dışarıda aradım. Fark ettim ki ben de kendime ilgi göstere ilirim ve bu fazlasıyla yeter. Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk demekmiş. Hak ettiğin değeri alabiliyorsan iyi güzel. Alamıyorsan eksi olmamalı nötr olmalı. Hak etmiyorlar çünkü.
36 Yorumla
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana da yzın
Cevap sahibi+1 yıl@Buluttttumm kızlar biz nasıl bulcaz birbirimizi😂
- +1 yıl
Mesaj at takip at buluruz 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKadın kabullenen bir canlı östrojenden ötürü bu yüzden ayrılınca acısını yaşar ve acısı bittiğinde eski sevgilisi de bitmiştir onun için erkek ise daha fazla testesteron ile hareket eden bir canlı ayrılınca ayrıldığı kişiyi bile kendine rakip görür en az benim umrumda diye göstermeye calışır başka kollarda bir şekilde onda hissettiği haz ve duyguları arar ve işin sonunda acısını yaşamadığı için erkek unutamadığından dert yanar ve dönüp üzerinden daha 1 yıl geçti şimdi başkasıyla beraber diye dert yanar
319 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler peki sonradan uzulurmusunuz
- +1 yıl
Acısını yaşamayan duygularını erteleyen bütün canlılar sonradan çok daha büyük acılar yaşarlar erkekten erkeğe değişir ama eğer gerçekten sevdigi bir insandan ayrılan erkek diğer hafta başka bir kadınla konuşmaya başlamışsa hiçbir şey olmamış gibi o zaman 3 4 ay sonrasında bin pişman kalır
Soran+1 yılBiz ayrilali 1 hafta oluyor bugun konustuk bana artik guvenmedigini soyledi sadakatten bahsetti. Ama kesinlikle bir yanlisim olmadi beni test mi ediyor yoksa suclayaraj kendini mi rahatlatiyor anlamadim. 1 haftadir neden yazmadin falan dedi sanki heryerden engelleyen benmisim gibi.
- +1 yıl
Toksik bir insan işte aslına bakarsan temelimde kisi kendinden bilir işi eğer yanlış olmadan bir güvensizlik varsa kendi hisleri ve yaptıklarından ötürüdür bu umarım mutluluğun sırrının tek bir adamda olmadığının farkına yakın zamanda varırsın
Soran+1 yılGercekten dogru bildin cok toksik birisi.
- +1 yıl
Derdini anlatmak istersen ya da muhabbet etmek istersen istediğin zaman yazabilirsin ben bilir kişiyim demiyorum ama hislerini anlayabiliyorum senin belki biraz daha kendini iyi hissetmende yardımcı olurum
Soran+1 yılTamam olur tesekkur ederim son soru sence ne zaman akli basina gelir yani simdi daha yeni 1 hafta oldu bugunu yeni bir gun sayarsak neler olacaktir
- +1 yıl
Aklı başına gelir diye bir kavram yok ki 3. Ayına girdiğinde muhtemelen acısı başina vuracak ya sana dönmeye utanacak ya da döndüğünde sana yine aynı toksiklikle gelecek toksikliğin niye oluştuğunu biliyor musun sen
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Eksik bir insan kendini eksik hatalı ya da yanlış bulan bir insan karşıda da bunların olduğunu varsayar her zaman ve karşı tarafta bunları kanıtlayamadığı zamansa başka büyük hataları ve eksiklikleri olduğuna onu ikna etmeye çalışır ki kendi ile eşit mertebede olsun
- +1 yıl
Soran+1 yılGercek bunlar bu arada :) bilir kisisin
- +1 yıl
Sadece insanları zamanla daha fazla tanıyorsun o kadar her zaman erkekte yaşanmıyor çünkü bu durumlar kadınlar da bazen erkekler gibi olabiliyor erkekler de bazen kadınlar gibi davranabiliyor aslında temelinde iki hormonunda sahibi iki fizyolojik yapı önemli olan onları nasıl yönetebileceğini bilmek
Soran+1 yılDogru ama onun pisman olacagini biliyorum. Ben aci cekiyorum evet ama Şu an benim ona sevgim varken kiymetini bilmeli aksi takdirde ben kabul edemiyorum umursayamiyorum eskisi gibi olamiyorum. Simdi de o farkli kafada yazik oldu
- +1 yıl
Aslında yazık olmadı gerekli olan oldu şart olan oldu bu gün olmasa yarın olacaktı ve her geçen dk yeni bir bağlılık ekleyecekti sana sen zamanla sevmemeyi öğreneceksin o da zamanla pişmanlığın ve acının gerekli duygular olduğunu
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cok iyisin
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sen de gönlü çok güzel bir insansın bu gece bana yaptığın arkadaşlıktan ötürü minnettarım buyur istersen takip et istediğin zaman konuşuruz
Soran+1 yıl🙏🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bizde ayrılmadan önce birşeyler eksilmeye başlıyor. Sevilmediğimizi anlıyoruz, sessizleşiyoruz. Erkekler gitmez beni nasılsa seviyor , nasılsa yine adım atar sanıyorlar. Bu kadın beni beğendiyse her kadın beğenir gibi bir özgüvenle ilk zaman çapkınlık yapmaya başlıyorlar. Gerçekten sevmişse erkek sonradan anlıyor özlemini ama giden gitmiş oluyo. Sürekli git gel yapan adama da o kapı sürekli kapatılmalı ki bir daha dönüş yapamasın. Velhasın kadınlar çok direniyor bitmesin diye ćırpınıyor ama umudu bittiğinde de bir daha dönmek istemiyor..
22 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi yorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her erkek aynı değildir. Ama çoğu öyle. Karışmayan kimse yok veya kurtuldukları için sevindikleri için öyle davranırlar. Bu zaman diliminde kızlar kendilerini yiyip bitirirken onlar hayatı yaşarlar. Ama bir kaç ay sonrasında ise kafalarına dank eder ve bu seferde onlar kızların çektiğini yaşarlar. Tabi bu seferde kızların umrunda olur mu hayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff cok dogru ayni fikirdeyiz
+1 yılDışarıdan böyle gözükmek, hiç üzülmediğinin sanılmasını ister. Halının altına süpürülen tozlar gibi. Dışarıdan çok soğukkanlı gözükürüz ama içimizi birisi açmayı başarırsa işte o zaman halının altındaki toz tanelerini görür. En azından ben böyleyim, diğer erkekler de böyledir diye düşünüyorum...
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten normalde duygusal biri ama ayrilik sonrasi cok duygusuz davrandi engellemesinin sebebi bence de duygulari agir geldigi icin sence
- +1 yıl
Ayrılık sonrası engellemek doğal bence, sonuçta bir ilişki bitti ve artık unutmak istiyor. İnstada görüp de hatırlamak yerine engellemek doğal diye düşünüyorum.
Soran+1 yılAnladim peki unutmak istiyor da kolay kolay unutabilirmi
- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir benim unutma sürem genellikle 2-3 hafta oldu şimdiye kadar
Soran+1 yılUzun iliski
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer yiğidin yoğurt yemesi farklıdır demişler. Karşınızdaki insanı kendiniz gibi sanmayın. Herkes siz gibi tepki vermek zorunda değil. Tarlası yanmış köylü gibi yırtınmaması sevmediği anlamına gelmez. Ayrılığı kabullenmiş ve bunun bilincinde biri olduğunu gösterir.
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam evet ama aramizda ihanet vs olmadi. Bir tartismada neden insan hemen ayriligi dusunur ve heryerddn engellsr
- +1 yıl
demekki bunalmış sıkılmış ve artık istemiyor ki bi bahaneyle bitirmek istemiş.
Soran+1 yılGayet mantikli peki ne yapmaliyim
- +1 yıl
Sevilmediğin biriyle olmak istiyor musun sırf sen seviyorsun diye? Bunu düşün ona göre yolunu bul
Soran+1 yılBiz cok iyiydik sen durduk yere sorun cikarttin beni yukselttin ayriliga sebep oldun dedi. 1 hafta ayri kaldik bugun konustuk bana dediki sana artij guvenmiyorum 1 haftadir neden yazmadin simdi konusmaj istiyorsun dedi. Kafasinds kim bilir neler kuruyor ya da sadece bahane yapiyor hangisi bilmiyorum
- +1 yıl
Sana kendini suçlu hissettirerek ayrılığın yükünü sana atmaya çalışıyor. Saçmalamış işte.
Soran+1 yılAnladim bide cok kuruntulu biri
- +1 yıl
ee aşkım öyle bi insanla vakit geçmezki bir hafta yazmadın diye sana dediği şey hakaret farkındamısın? İlerde daha fazlasını da der. Öyle insan çekilmez senin için iyi olmuş
Soran+1 yılHaklisin cok sagol canim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerak edilecek bir cins değil ki sizin için.
Çok merak etmiş gibi soruyorsun.
Gerçeklik cesaret diyen siz , soruların %90 a yakını gizli profil.
Çok önemsiyormuş gibi davranmayın.
Adamı beraberken anlamaya çalışmadım ayriyken rahat bırak kafasını dinlesin.
Hem cinsinle ugraş.00 Yorumla
+1 yılOnlarda acısı sonradan çıkıyor, kadınlar daha ayrılmadan zaten sebepleri defalarca kez düşünüp o kararı alırken kendilerini hazırlıyorlar ve daha o andan itibaren üzülmeye başlıyorlar, ayırılık sonrası da bir süre yaslarını tutup sonrasında atlatıyorlar ama erkekler detayları ve konuyu çok düşünmedikleri için idrak edene ve durumun farkında olana kadar uzun bir zaman geçiyor.
Bu durumun sebebi tamamen bu bana göre.01 YorumlaBunun bir çok nedeni vardır.
İlişki devam ederken aslında içinde bitirmiştir ayrılınca koymamıştır.
Belki de karşı tarafa hissedirmek istemiyordur acı cektigini.
Ya da mantık kavramı gelişmiş birisidir. İlişkinin kendisine zarar verdiğini bitmesinin iki taraf içinde iyi olacağını mantıken anlamıştır. O yüzden rahattır.
Olması gereken de sonuncu ihtimaltir. Bazı duyguları toplum olarak çok abartıyoruz. Ayrılık acısı bunlardan birisidir.00 Yorumlakadın ayrılmadan 1 hafta önce kendini hazırlar ayrılığa ama erkekte öyle strateji yoktur. erkek tabiatı gereği çok takılmaz ve ayrılığın başında umruna hiç gelmez ama gerçekten değer verip seven bir erkekse, sonradan acısı üstüne düşer ve genelde de unutması epey zaman alır.
04 Yorumla- +1 yıl
2 ay geçti hocam, terketti ve hala geri dönmedi
- +1 yıl
Tamam da hani pişman oluyorlardı?
Kim ne bk yerse yesin bana bulaşmasınlar da.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖztedavi sanırım. Travmayı yok sayarak atlatma mücadelesi gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Buna travma diyorsan hayatında travma görmemişsin
+1 yılErkekler diyerek genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum ben ayrılık yaşadım da oldukça üzülmüştüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni iyi bi dinlemeden dogru cevap vermek zor ama normalde ayriliklarda erkekler ipini koparmis it gibi kosturur tadini cikarir ozgurlugun. Bi sure sonra acisini hissetmeye baslar.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sure sonra
+1 yılİpi kopan köpek önce gidebildiği kadar gider sonra ipinin koptuğunu farkedince paşa paşa geri döner bunun gibi bişey yanlış anlaşılmasın erkekleri köpeğe benzettigim falan yok sadece onun üzerinden örnek verdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Davranmaktan ziyade direk duygusuz oluyorum ruhsuz oluyorum karşıma gelse saysa sövse çekirdek bile çitlerim çünkü bir sebebi vardır ki ayrılmışımdır
00 Yorumla
+1 yılBen mükemmeldim abi kendi kaybeder derler zaman geçer kız dusuremezler egoları tabi yerle bir olur ee kız da bulamadılar. Egomuzu tatmin edecek kız yok diye üzülürler. O yüzden ayrılınca üzülen ve ayrılmamak için kaybetmek korkusu yaşayan erkekleri sevin. Diğerlerini anaları sevsin yeter. Neye yararlar yani
00 Yorumla
+1 yılİlişki üzerine yük olmaya başlamıştır bitince rahatladım sanar sonra da mal gibi o kızı ilişkiyi özleriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman sonra ozler
+1 yılÇünkü erkekler biraz şey… anlamıyorlar algılayamıyorlar. Fark ettiklerinde ve pişman olduklarında çok geç oluyor. Erkek değerini anlıyor ama o zamana dek kadın kuş olup uçmuş oluyor. Sonra vah ben napayım ne edeyim diye kafalarını taşa vuruyorlar ama nafile. Giden gittii kalan kaldı. Biraz algılayabilseler anlayabilseler, kendilerine çeki düzen verseler bütün dünya bayram olacak 😅
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir zaman özgürlük duygusu gelir. Bitti kurtuldum gibilerden Ama zaman ilerledikçe fena vuruyor çok uzun bir süre hem de Yaşayan biri olarak söylüyorum bunu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını, özet olarak bu görsel çok iyi anlatmış bence.. . Kafaları geç dank ediyor da ondan.😃
01 Yorumla- +1 yıl
Harbi genel olarak doğru;niye böyle ama sence
+1 yılÇünkü kız bolluğu var. Ve kızlara erişim kolay. Ayrıca çoğu erkek kızları cinsel obje görüyo. Sahiplenmiyor bu yüzden. Yoksa bir sevdiği kazak bile yırtılsa üzülüyor insan. Çünkü sahipleniyor
00 Yorumla
+1 yılerkekler duyguları ile yüzleşmezler bunu da marifet sayarlar.
onlarda yas dönemi çok arkadan gelir00 YorumlaKişiden kişiye değişir aslında bu ama evet genel olarak birçoğu öyle oluyor. Demek ki gerçekten sevmemiş ve yeniliklere açık.
00 YorumlaHer erkek aynı değil. Bende de tam tersi oldu. Kendimi parçaladım bitmesin diye ama her şeyin sonu oluyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılGönül eğlendiriyorlardır harbiden sevselerdi öyle olmazlardı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKuruntulu biri bide
Erkek karsısından ciddiyet görmezse ona yapılanın 5 katını yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani uzunca anlatirmisin
+1 yılJeton köşeli :D Detaya girersek çıkamayız kısa ve öz bu :)
011 Yorumla
Soran+1 yılO ne yani
- +1 yıl
Biraz bekle düşmesi zaman alabilir belki :) Gerçi nekadar zamanlık bir ilişkiniz vardı bilmiyorum tabi
Soran+1 yıl1 yil ama doldu dolu iyisiyle kotusuyle. Sevdigini biliyorum sma gereksiz gurur yapiyor sevgi bir anda bitmez dedi 15 dk sonra sevmiyorum dedi
- +1 yıl
Peşinden çok koşarsan fazla kıymete bindirirsin.. Vardır bi bookluk kesin durduk yere olmaz ama biraz geç kafaya dank eder erkeklerde bazı şeyler
Soran+1 yılMesela ne kadar zaman anlatirmisin detayli herseyi rica etsem
- +1 yıl
O değişir ama seni suçlamasına, seni suçlu hissettirmesine izin verme suçun yoksa. Sakinliğini koru, sen eğer gerçekten sevdiyse kafasına denk eder ama belli bir süre yok ama konuşmaya çalışmazsa zaten sevmemiştir seni. Ama şu an yazabiliyorsan ona uzun bir mesaj yaz demogoji yap ve sonrasındada mesafe koy arana.. Merak etme seviyorsa o buzları eritmek için devreye girecektir ama hemen gardını indirme. sana neler hissettirdiğini, seni nekadar üzdüğünü söyleyerek süründür biraz.. kolay elde edilen şey güzel gelmez
Soran+1 yılEvet haklisin cok guzel yazmissin. Ona uzun mesajds attim cok anlattim ama herseye rsmen engelledi konusma bitince
- +1 yıl
Beklemekten başka bişey bırakmamış sana ozamn, fazlasını yapama artık. Zaten gereken süre dolduğunda anlarsın, seninde kalbin soğumaya başlar ona karşı
Soran+1 yılEvet kendimi biliyorum ve hersey icin gec olacak o zaman. O yuzden simdi olsun istiyorum
- +1 yıl
Yapıcak bişey yok umarım erken döner ve buzları eritmeye çalışır.. Üzücü gerçekten :( Adresi belliyse köşede sıkıştıra bilirizde istersen.. :s
Soran+1 yılYardimin ve cevabin icin cok tesekkur ediyorum gonlu guzel insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu benim erkek arkadaşım da söyledi ayrılığın ilk iki günü kafamı dinledim o kadar rahattı ki ama yokluğunu hissetmeye başlayınca dayanamadım demişti
00 Yorumla
+1 yılgüçlü olduğunu ve asla yıkılmaz olduğunu kanıtlamak için
00 Yorumla
+1 yılAslında o sizin bakış açınız hiç öyle olmuyor varsada çok az
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaya ihtiyacınız varsa bu tarz sorularınızı cevaplayabilirim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaygıdeğer hanımefendiler sadık ve duygusal erkeklerden tiksindiği için olabilir bence.
00 Yorumla
+1 yılBen erkek degilim o zaman ayrilinca 1 sene mal gibi ağladım
00 Yorumla
+1 yılMantık arayamaya gerek yok , erkek olduğumuz için olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlişki içinde de öyle zaten bir cogu zaten bir süre sonra fark ediyorlar gititgimizi
01 Yorumla- +1 yıl
Gittimizi*
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı bittikten sonra ayrılmışsak duygu da kalmamıştır. Hiç üzüntü yaşamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu erkeklere çok ilgi gösterirsin onları mutlu etmeye çalışırsın iyi davranırsın sonra senden ayrılırlar ağzına sicsan daha fazla değer görürsün oysaki bunu hesaba katmazlar ayrıldığında direkt vazgeçeceksin hatta öyle güçlü görünmelisin ki sonra çok pişman oluyorlar ve affetmeyeceksin aynı şeyi bir daha yaparlar çok basitler bazı erkekler
00 YorumlaDoğaları gereği öyle görünürler fakat gerçek duygu varsa aslında onlar daha derin yaşarlar
00 Yorumla
+1 yılQ yıkılmadım ayaktayım diyebilmek için. Merak etmeyin yalnızken gidip ağlıyoruz 😪
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta ayrılığı anlayamıyorlar sonradan dank ediyor o zaman üzülmeye başlıyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. hevesleri daha bitmemiştir, heves geçince hooop sar başa
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha geç idrak ediyor ayrıldıklarını 1 ay sonra özlemeye başlıyor, kadınlar hemen ardından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCebap net! Odun oldukları için. Erkekler kışın çok iş görür😊
00 Yorumla
+1 yılİdrak edemiyoruz. Kaybettiğini anlaman için şoku atlatman lazım. Bizde hep sonradan sonradan
00 Yorumla
+1 yılNe alaka lan ayrılıktan sonra direkt rakı balık yapıypruz yani efkârlanıp Allah allah XD
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürleşmenin vermiş olduğu rehavete kapılırlar. Sonra kafalarına dank eder ama iş işten geçer.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu herkeste boyledir erkek daha dayaniklidir ama aci ceker
00 Yorumla Ya bence öyle değil ya her erkek için öyle değil evet, ilk başta ya giderse gitsin diyoruz çoğumuz sonra çok pişman oluyoruz ve direk depresyona giriyoruz. Sebebine değinecek olursak bilmiyorum bunu hiç kendime sormadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi ayrıldım 1 ay önce ve bı sevgili yapmış şu an öyle kafaya taktmki alkol alıp onu izliyorum gece gece evine gidip kapısını dinledim suanki sevgilisini bulmaya çalışıyorum nasıl bulurm sence
015 Yorumla- +1 yıl
Neden gereksiz şeylerle kendinizi yorasınız ki?
- +1 yıl
Bittiyse bitsin. Takıntılı ruh halinden çıkmanızı tavsiye ederim. Ne fayda sağlayacak bulmanız, dövecek misiniz adamı?
Cevap sahibi+1 yılKendime yediremiyorm o kişiyi bulup çenesini kırmak istiyorum
- +1 yıl
O kişiyle mi alakalı sizce, hayatınızdaki eski insanla mı? Bitirmişsiniz neticede. Onun hayatı da hayatında kişi de sizi ilgilendirmez. Haddime değil belki ama bu yorumu görünce üzüldüm, değinmek istedim. Rahatsızlık vermek değil niyetim.
Cevap sahibi+1 yılBende üzüldüm her gün alkol alıp ağlıyorum elimden başka bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılO dul biri bense bekarım annem istemedi
- +1 yıl
Hayırlısı böyle olmuş olamaz mı? Neticede bizim göremediğimiz şerlerin içinde pek çok hayırlar, hayır olarak gördüğümüz ve kesinkes olmasını istediğimiz pek çok şeyin içinde pek çok şerler mevcut. Her zaman en hayırlısını istememiz gerek kanımca.
- +1 yıl
Olsaydınız da yine bir şekilde hoş bitmeyen bir şekilde noktalanacaktı yine belki.
Cevap sahibi+1 yılZaten çocuğu eski kocasındaydı ve buna katlanamiyordm iyi oldu tabi
Cevap sahibi+1 yılAma şimdi birini bulup onunla gezip kudursun istiyorum
- +1 yıl
Bence kimseye bir şey yapmazsınız. şu an verdiğiniz zarar gibi, yine kendinize döner tüm yaptılarınız. Hem hayat, biri için, birine adamak için çok kısa. Elbet sevelim sevilelim ama kendimiz için yaşamak daha önemli. Kendine yaslanan dik yürür netice itibariyle. Daha gençsiniz. Hiçbir şey için geç değildir, sağlığınız yerinde olsun, aklınız başınızda olsun yeter. Alkol geçici bir çözüm. Kendinizi uyuşturmak istiyorsunuz sadece ve rahatlayacağınızı düşünüyorsunuz. Saçma bir teselli yöntemi, affedin ama böyle. En iyisi acınızı bastırmadan yaşayıp bittiğinde ayağa güçlü kuvvetli biri olarak kalkmak ve baştakiyle aynı olmamak.
Cevap sahibi+1 yılBen yalnız biryim o yüzden böyleyim
- +1 yıl
Herkes yalnız. Bakmayın herkesin kalabalıklar ortasında gülücükler dağıttığına. Yalnızım deyip kenara geçmek, ah vah etmek kolay. Güç olan üstlerine gidebilmek. Onları sizi yenme gücünü vermemek. Teslim olmamak. Hepimizin hayatında imtihanlar var. Lakin bir şekilde yaşamak zorundayız madem, vademiz dolana kadar hesabımızdaki, bunu neden en iyi şekilde değerlendirmek varken har vurup harman savuralım ki?
Cevap sahibi+1 yılBen yuva kurmak istiyorum ama olmuyor ne yapabilrmki bu yüzden üzgünüm
- +1 yıl
Herkes ister emin olun güzel ve huzurlu bir yuvası olmasını kardeşim illaki. Ama bu sadece beklemekle olabilecek bir şey değil ki. Bekleyen ama binmeyen bir hayvan dostumuzun hikayesi anlatılır tam bu durumlar için... Bize düşen hayatımıza doğru insanı almaya çalışmak, alana kadar olan süreçte de kendimizi olabildiğinde geliştirmek. Sadece eşimiz olacak insan için değil, yarının anne babaları, ebeveynleri biz olacağız nasip olursa. Önce kendimiz için kendimizi geliştirmeli, sonra yar gelince utanmamak için de kalp evini temiz tutmamız gerekli. Vesselam.
+1 yılAyni durumu şu günlerde bende yaşamaktayım bırak ole takılsın bir süre geri geleceğini umuyorum sen geri geleceğinde ne yapacağını planla bence
13 Yorumla
Soran+1 yılSende sakin ama sakin bahaneyle yazma ne olursa olsun ulasma. Ben yaptim konusmaya calistim suclu durumuna dusurdu beni ve yine engelledi sureci uzattim yani senin anlayacagin.
- +1 yıl
Geleceğini biliyoruz ama ikimizide farkındayız gine bak
Soran+1 yılTabiki gelecekler
Oh be kurtuldum hesabı yaparlarmış psikologtan dinledim ama seni cok sevdiyse ve kıymetini anlarsa 3/4 aydan sonra geri gelme oranı varmış ama o sıra zarfında kız coktan unutur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOh be kurtuldum sonunda özgürüm gelsin kadınlar düşüncesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle davranmasa ne olacak daha da kaçacaksınız
00 Yorumla
+1 yılErkekler herşeyi içinde yaşar Kimse Bilmez dışarıdan öyle görünür işte
00 Yorumla
+1 yılO kadar beklersin yazmaz. Senin içinde biter bir bakmışsın özür diliyor şimdi ne anlamı var ki bitirdin...
10 Yorumlaİlk zamanlar neyi kaybettiğini anlamıyor ama sonradan anlıyor neyi kaybettiğini ve bu seferde kadın istemiyor onu
00 Yorumla
+1 yılErkekler duygularını bastırır ve acılarını hafifletmek icin yeni insanlarla tanışır
10 Yorumla
+1 yılErkekler her şeyi çok önemsemez kıçları kalkar da o yüzden
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ayrılığın ilk zamanlarında neden rahat ve duygusuz davranır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler