Mahvolmuş bir hayatım var resmen enkaz. Ortamlarda anlatacak hiç bir şeyim yok genelde herkes üniversite askerlik hayatını anlatır ama benim o hayatlarım hep işgal edildi sevgilim tarafından 5yıllık ilişki içerisindeyim ve şu an ne gezecek vaktim ne bir şey yapacak vaktim var. Sadece çalışıyorum. Üniversite hayatımı bir seçenek uğruna mahveden sevgilim, beni hep evde kısıtlayıp durdu dışarı çıktığımda kavga çıkarttı. Gezdiğimde ya birisine aşık olursan diyip beni hep demotive etti. İnstagramımda bir tane kız arkadaşım kalmadı ne erkek arkadaşlarım bile kalmadı. Enkazın içerisindeyim nasıl kurtulacağımı bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buna tecrübe diyoruz
Tecrübe ama zamanı geri alamıyoruz
Zamanı geri alsaydın tecrübe kazanamazdın
Zamanı geri almak istiyorum o ilk tarihe
Yine aynı hatayı yapardın
Belki hayatımı yaşardım keşke demezdim
tecrübe etmeseydin seni sen bile ikna edemezdin
Belki de öyle. Çünkü anlattıklarında ben böyle olmam derdim.
Benim bir dostum vardı bir zamanlar kıza acayip tutuldu ama kız kötüydü ne kadar ona söylesem söyleyeyim bana bile karşı çıkıyordu sakın aramıza girme diye arada bir kaç ay geçince yanıma gelip özür diledi sen haklı çıktın gözüm o kadar kördü ki ne dersen de görmedim keşke sana öyle davranmasaydım dostluğundan nasıl teredüt ettim derdi ona en azında tecrübe edindin artık bana kulak verirsin derdim
Üniversite hayatına nasıl bir müdahalesi olmuş olabilir ki?
Sence? Kısıtlamak gibi oraya gitme şunu yapma bunu yapma diyerek geçti. Bir yere gittiğimde hep kavgayla geçerdi orası. Kendisi mezun olacaktı son dönemiydi ve benimle o sıra sevgili oldu. Benim ise önümde daha üç senem vardı. Ben gezeceğim yerde hep onun yanına gidip geldim, paramı hep onunla harcadım. Sende nasıl bir müdahale olabilir
Peki bugüne kadar neden ayrılmadın
Çünkü onu çok seviyorum ondan beklentilerim yüksek
Gelecek de planlıyorsanız onun bazı huylarını düzeltmesi lazım
Ama bu hikayede yanan sen olmuşun
Ben yandım zaten artık bir şey demiyorum kızsa da susuyorum, küfür etsede susuyorum. Artık hiç bir şey diyemiyorum sadece kalbimin kırgınlığı ile yaşıyorum
Böyle de ilerleyen zamanda kötü olur benden söylemesi seni baya baya parmağında oynatıyor sen de sevdiğin için susuyorsun
Öyle oluyor bazen mutsuz olcak gibi oluyorum o zaman da kızıyor yani bildiğin ben bir kuklayım ama istediğim hiç bir şey olmuyor
İşte ben de buna tutuluyorum ulan biz sevdiğimiz adamı el üstünde tutuyoruz değer veriyoruz aman üzülmesin kırılmasın elalem böylesini bulmuş afedersin ağzına sıçıp hayatını bitiriyor
Allah kurtarsın ne diyim ki hayırlısı hakkında
Kurtulmak istemiyorum sadece benim değerimi anlasın istiyorum, mesela benim onu sevdiğim gibi beni sevsin. Lafta sözde değil de gerçekten sevdiğini hissetmek istiyorum. Yani bir şey söylediğimde onun altında bir sürü şey aramasın istiyorum. Veya konuşurken yanlış bir şey anladığımda kızıp telefonu suratıma kapatmasın istiyorum. Yani bana kızmasın istiyorum. Ben onu el üstünde tutuyorsam oda beni el üstünde tutsun istiyorum. Eşitlik olsun ilişkimizde onu istiyorum. Eşitlik. Anlayış. Ben her konuda ona mütevazi oluyorum
Bunu yüz yüze apaçık konuşsan mesela onunla
Konuşmayı denedim. Her seferinde ters tepti. Bir kaç gün düzelmeye çalıştı sonra yine aynısı tekrar etti
Tamamen onun hissettiklerine bağlı olarak ilerliyor
Senin hissettiklerinin bir önemi yok onun için ama bu durum baya yıpratıcı be
Evet. Ben mutsuz olamam. Ben üzgün olamam. Ben hep gülmek zorundayım. Ben güçlü olmak zorundayım. Ben bir yere giderken geç kalamam. Ben ona sürekli mesaj yazıp aramam gerekiyor. Az mesaj yazdığımda kızıyor. Ben sıkılamam, canım sıkılamaz benim. Benim canım seks isteyemez. İsteyince çok kızıyor. Ne bileyim
Tasman ne renk
Abi çok saçma çoook
Duygularını istediğin gibi yaşamana bile müsade etmeyen biri var karşında şaka mı ya
seks istemene de mi kızıyor cidden
Aslında tam olarak öyle değil. Ama kızıyor işte. Duygularımı hissediyor, üzüldüğümü farkediyor. Ama elimden bir şey gelmiyor ki
Çok zor çok
Evet ona da kızıyor
Neye kızıyor
seks istememe
İnsanın bunu sevdiği insanla yaşamak istemesi çok normal ama
Evet ona söylüyorum ama çok sık istiyormuşum
Ay da bir anca
Ayda 1 defa da komik yani
Evet maalesef
Geçmiş olsun
Hasta değilim ama olucam
Bence olmuşun bile