Sevgilimin bu tavrından sonra ne yapmalıyım?

biz sevgilimle 1 senedir birlikteyiz ve son zamanlarda bana sanki köpek gibi davranıp beni suçlayıp duruyor. Aktif bir şeyler yaşıyoruz ve adetim 15 gün gecikti hamilelik şüphesi var doğal olarak ne olur ne olmaz diye o yüzden üzgün ve stresli olduğumu ona söylediğimde bana cevabı ve tavrı bana neden söylüyorsun diyip küfür etti ve ardından git baktır o zaman niye önüme getiriyorsun diyip hakaret etti. bende telefonu kapattım o an ve yazdığım tek mesaj bana destek olmak yerine sanki yabancı biriyle bir şeyler yaşayıpta ona anlatmışım gibi bunları söyledin benim seninle muhattabım bitmiştir yazdım ardından yine beni suçlayıp küfürler edip senin yüzünden tartışıyoruz şu an diyip tekrardan şüphen varsa git napıyım niye bana söylüyorsun yazdı sizce bu insanla ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
şimdide en son ki mesajı kendi kendin ettiği küfür ve hakaretlerden sonra şimdide inşallah hamilesindir yoksa bu boş kavga sebeplerini s**cem affetmiycem adet olup hiç bir şey olmamış gibi yüzüme bakarsan senin *mına korum yazmış
Sevgilimin bu tavrından sonra ne yapmalıyım?