Kocam tam bir işkolik, daha 6 aylık evliyiz. İşle ilgili ekstra bir durum olduğunda hep orada olmayı tercih ediyor. Haksız mıyım?

Bu kadar işine düşkün olması, kariyerinin hep önde gelmesi aşırı sinirimi bozuyor. Ben buna alınınca da ne alakası var, iş başka biz başkayız diyor. Sorun her şeyden önce işin gelir gibi davranıyorsun diyorum, söz konusu ben olsam işten yorgun gelince 2 saat içinde uyuyor ama önceki gün işte gece uyumamış olduğu halde o gün de ekstra iş varsa seve seve kalıyor yorgunluğuna rağmen. Yatak hayatımız deseniz onda da bir şey beceremiyor, yine de yüzüne vurmuyorum bu durumu ama her anlamda hem eksik hem zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Para mevzusunda bile zamanı geldiğinde herkesin parasını tıkır tıkır yatırıyor, millete hayır yapıyor ama asıl görevi olan evine para vermeyi hep unutuyor, ancak 1 hafta sonra falan aklına gelirse. Yakında ben de yeniden işe başlıyorum o üç kuruşuna da muhtaç olmıycam, ilgi de görmüyorum, ben bu adamı nasıl boşamayayım? Aynı şeyleri ben yapsam aldatılmayı hak eden kadın konumunda olurdum.

Güncellemeler
+1 yıl
Biz evlendiğimizde yeni işe başlamıştı
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun işte olması değil, ekstra işkoliklik olacak kadar ekstra durumlarda bile işi tercih etmesi
Kocam tam bir işkolik, daha 6 aylık evliyiz. İşle ilgili ekstra bir durum olduğunda hep orada olmayı tercih ediyor. Haksız mıyım?