Kocamı bir günlüğüne bize zaman ayırmaya zorlamakta haksız mıyım, eşime emri baki geçiremez miyim?

Kocam her gün çalışıyor pazar günleri bile çalışıyor zaten sana karışmıyorum fazla bir şey istemiyorum en azından pazar günlerini bize ayır amacım para harcatmak değil evde de vakit geçirebiliriz seni hiç görmüyoruz her gece saat 11'de geliyorsun eve sabahtan erkenden çıkıp gidiyorsun diyorum ben duygularımı ifade ediyorum ama karşılık göremiyorum cumartesi günü teyzemleri davet ettim misafir var diye akşam erken gelmek zorunda kaldı pazar günü de mangala gittik hep beraber teyzemlerle onların yanında beni bozmadı ama bayağı bir surat yaptı benle tartıştı planlarını bozmuşum pazar günü çalışacakmış kaç yere söz vermiş hiçbir işine gidememiş bir daha benden habersiz plan yapıp misafir çağırma diyor ben de öncesinde söyleseydim işim var derdin misafir hatrına planını bozdun yoksa bizim için planını iptal etmezsin dedim çalışıyorum diyor bir günlüğüne emri baki yaptım diye surat yapıp tartışması haklı bir neden mi yani

Kocamı bir günlüğüne bize zaman ayırmaya zorlamakta haksız mıyım, eşime emri baki geçiremez miyim?