Arkadaşlığımız bozulmasın diye söylemem, aşkımı gömerim kalbimeee

Arkadaşlığımız bozulmasın diye söylemem, aşkımı gömerim kalbimeee

Ben bir süre susmayı tercih edecektim. Kaybetme korkum öne geçti. Açıldım baya sendeledik. Onun için yapamayacağım şey yok. Başkasıyla mutlu olmayı istiyor gibi gibi. Öyle sezdim ben bilmiyorum. Ben mutsuz ediyorsam? Kendimi geri çekerim. Arkadaş olmak istiyorsa.. Ne yapabilirim ki? Saygı önemli. Şu bir gerçek ama ! İnanmayan inanmasın. Hayatıma kimseyi sokmayacağım. Asla.. İstemiyorum ben.
Ben arkadaşımdan hoşlanmazdım çünkü önce arkadaşım ile aramda duygusal bir çekim olması lazım yani sırf güzel buldum diye bir kızdan hoşlanmam ama eğer ikimizde birbirimizi seversek o zaman neden olmasın o zaman hoşlanırdım ve bunu söylerdim ama şu an için böyle bir durum olmaz çünkü ben arkadaşım dediğim yakın kız arkadaşıma karşı sadece ve sadece arkadaş dost olarak bakıyorum zaten bu zaman kadar da hiç arkadaşım dediğim birinden hoşlanmadım ben.
Eskiden içime atardım, birilerini kaybetmemek için.
Sonra zamanla şunu iyi anlıyorsun, bu tamamen bir aptallık! Ne hissediliyorsa söylenmelidir.
Teşekkürler 🙏
Rica ederim
muhtemelen söylemezdim çünkü eğer beni reddederse bir daha o kadar yakın olamayabiliriz
Cevap
39Cevap
Hoşlantıysa sadece ben de söylemem büyük ihtimalle daha yoğun duygular içindeysem söylerim. Tabii karşılıklı ise.
Aslında söyleyip söylememe konusunda kararsız kalmazdım ben mesela onunda bana ilgisi varsa hissederim ve söylerim yani zaten böyle bir şey hissetmezsem asla söylemem.
2 günlük bir heves ise söylemem. Emin olursam kesinlikle söylerim, duygum varsa arkadaş kalmak istemem.
Arkadaşımdan hoşlanmadım hiç olsa ne yaparım bilmem.
Bunun yaşanmaması için mesafeli olmak iyidir
Ben de söylemem. Her şey bozulacak sonra pişman olacaksın, saçma bir durumun ortasında kalacaksın falan gerek yok ‽
En başta arkadaş gözüyle baktığım bir insandan hoşlanamam ben ya. Olmuyor bu bende.
Bende sabırsızlık var bazen sonunu düşünmüyorum soylerdim
O da benim hissettiğimi hissediyomu diye emin olurdum ilk önce, öyle bişey varsa zaten belli eder , aramızda fiziksel yakınlık olmasını sağlarım bakışlarından anlaşılır zaten eğer sevdiğini hissedersem söylerim
Söyleyemezdim. Arkadaşlık benim için kutsal duygusal hisler besliyorsam bile saklarım. Zaten ilişki konusunda çekingen bir yapım var asla söyleyemezdim.
Hiç başıma gelmediği için böyle bir şeye karar vermek çok zor. Muhtemelen söylemezdim
Söylerim ya hayatımda kalmaya devam eder ya da gider. Belirsizliği asla sevmem
Söylemem sonra ben seni arkadaş olarak gördüm der 😱
Hoşlanacağım kadar yakın olmam ama hoşlansam da söylerim.
Söyledim her şey berbat oldu, arkadaştık ama flört ediyorduk kendiside itiraf erti başlarda benden hoşlanıyormuş ama işte neredeyse 1yıl olucak hala seviyorum
Söylemezsem, bir gün başkasına ait olur kaybederim,
söylersem, beni redder arkadaşlığımız biter yine kaybederim.
Söylesem tesiri yok, söylemesem gönül razı değil 😞
bende maalesef
yoksa arkadaşın hep şüpheli bakabılır ıcınde bı ukte kalır
gerek yok boyle maceralara
Hoşlanır sam kim olursa olsun direk söylerim ama bu ondanda karşılık beklediğim anlamına gelmez saygı duyarim
Romantik bir film ya da bir anda öperim eğer karşılık verirse seviyordur vermezse de bir an oldu der gülerim 😂
Karşı cinsle arkadaş kalamiyorum ben ya.. iş başka yerlere kayinca çok inciniyorum..
Karşı cinsle arkadaş kalınmaz zaten
Ben normal erkek arkadaşlarim olmasını isterdim ama.. bu hayatımdaki en büyük boşluk.. danışmak.. fikir almak isterdim..
Normal erkek arkadaş olmaz işte. Bizler fıtratımız gereği cinsellik için yaratıldık.
Bunu öğrendik..
Söylemek. Ama defaatle beğendiğimi söylerim.
Söylerim. En güzel ilişkiler arkadaşlıktan çıkıyor genelde
Arkadaşımdan hoşlanmam, yani masum anlamda evet hoşlanırım, ama partner anlamında hoşlanmam.
Söylerim söyledim, arkadaşlığımız bozuldu KLJHSADKLFGLŞSDGAS
ben söylerim :) öyle söylememe durumu çok yaşamam :D
Yok sadece iltifat edip beğendiğimi söylerim daha ileri gitmem gönlünde biri varsa kafa karıştırmam
Ne diyor du şaiir
"Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli"
Üniversite de byle bir şey yaşadım çok yakındık aşka ben cinselliği o cesaret edemedi. Sürekli bir flört havasında takıldık durduk. Tuhaf olanı farklı insanlarda birbirimizi aradık durduk.
İki karşı cins arasında arkadaşlık söz konusu olamaz
+ : Seni seviyorum buse
-:Meme mi istiyorsun yine?
Ben hiç kimseden hoşlanmam
Bazen canım istiyor işte
Flortlesirdim sonra o da benle flortlesirse soylerdim
Bence söylemeyin çünkü sonra arkadaşlık da bitiyor. Kendimden biliyorum.
Belkide söylese o da seviyordur bilemezsin ki en azından denemeli
Tabi bencede denemek de lazım zaten arkadaşının ona olan ilgisinden anlayabilir aslında biraz
Kesinlikle 😊 belkide o da seviyor bilemezsin
Lütfen senden ricam
Benden sana gelene karşılık verir misin.. şimdiden teşekkürler 😎👍
Flörtü, sevgilisi vb. yoksa söylerim ben 😄
Öyle bir şey seziyorsam uzaklaşırım.
Arkadaşımın hoşlandığı başka kimse yoksa söylerim
Söylerim tabi ki içimde kalmasın yıllarca, o başkasının olduğu zaman ne yapacaksın.
Söylerim kaç kere geliyorum dünyaya
Arkadaş dediğim birinden hoşlanmam mümkünatı yok.
Direkt öpmesem iyi Ahah
Arkadaştan niye hoşlanayım manyak mıyım
Hoşlansam söylemek nedir direk eve atar *
Arkadaşımdan hoşlanmam.
Arkadaşım ise daha rahat söylerdim sanırım
ben hoşlanırsam söylerim tabi neden olmasın
Söylememek de adamı bitiriyo maalesef.
Ben içimde tutamam
İçimde tutamam sanırım...
Arkadaşım olarak gördüğüm birinden hoşlanmam
En güzel eş, güzel bir arkadaştan olur zaten.
Söylemem. O bana aşık olup söylesin sjdhd
Söyledim.
Evliyiz.
Arkadaş arkadaştır. Yan gözle bakılmaz
Soledm zamanında hcbisi olmadı
Hayır söylerim.
Eğer sevgilisi yoksa söylerdim galiba.
Kesin soylerim😅😅😅
Söylerim
Söylemem
yooo net söylerdim
Söylerim olmazsa eğer ölümüne knk yiz derim