O kadar çok istiyorum ki yanımda biri olsun bana sarılsın, güler yüz göstersin. Onun gösterdiği sevgi ile hayata karşı negatif bakış açım değişsin. Ben kendi kendimi mutlu edemiyorum. Bana mutlu olmamda yardım etsin. Ben de ona yardım edeyim. Sevgi bulmak niye bu kadar zor arkadaşlar? Artık dayanamıyorum. Kocaman sarılmak istiyorum birine çünkü kalbim sevgiye aç.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ama sen kendini mutlu edemezsen o kişiyi de mutlu edemezsin ve ne zaman kendini mutlu etmeyi öğrenirsen hayatına birini çekersin
Neden öyle bir şart olmak zorunda? Ben kendimi mutlu edemiyorum değil aslında. Bu zamana kadar etmişim. Artık birine ihtiyaç duyuyorum. Kendim mutlu olamıyorum.
Başkasınin varlığı ile de mutlu olunamaz ama. Şöyle düşün biri hayatına girildiğinde ona hak ettiğinden daha fazla anlamlar ve sorumluluklar yükleyeceksin hayatından çıkmak istediğinde bu sefer sende yıkıcı etkiler bırakacak
Ben de geçirdiğimiz güzel günleri düşünerek, bir zamanlar böyleydi diyerek mutlu olduğum zamanları düşünürüm. şu an onu bile yapamıyorum.
Haklısın ancak her şeyin bir zamanı var umutsuz olma ama fazla da kafanı yorma
Olmuyor ki. Her gece uyurken birine sarıldığımı hayal ederek uyuyorum.
Peki sürekli bunu düşünmek yerine kendine vakit ayirsan kendini sevsen kendine değer versen ve kendini geliştirmek için çaba sarf etsen hayalinin gerçekleşme ihtimali artmaz mi? Sen bu konuya ne kadar kafa yorarsan o kadar da ulasman zor olur
Bak şöyle oluyor aslında. Tüm gün benim zaten. Her şeyi kendim için yapıyorum. Evde mutfağa girip güzel yemekler yapmayı öğreniyorum ama kendime yapıyorum. Ben bunu istemiyorum artık. Sevdiğimle birlikte yapmak istiyorum.
Peki hiç çevren yok mu birileri ile tanışıp taniyabilirsin
Hiç çevrem yok zaten yaşadığım yerde de yalnızım herkes yaşlı insanlar
Ya çevre edinmeye çalışabilirsin ya da sanaldan birilerini taniyacaksin ama sanal pek güvenli değil iyi taniman gerekir
Çevre edinemem ki evde hastamız var ona bakıyorum gezecek tozacak durumum yok
O zaman 2. Yolu deneyeceksin
Onu da deniyorum kimse tanışmıyor benimle. Sanki birine mesaj atma suç işlemek adam öldürmekmiş gibi davranıyorlar.
E olsun denemekten vazgeçme elbet arkadaş olmak isteyen biri olur. Sana öyle davrananlar ile de daha muhattap olmazsın
Çok denedim istediğimi bile kabul etmiyor kimse
Umudunu kesip kendini üzme yine de. Elbet seni sevecek, senin seveceğin biri vardır
Umut beni üzüyor. Umutsuzluk da üzüyor. Elbet, belki, ileride, sonraları beni sevecek birini istemiyorum. Ben şu an o kadar sıkıldım ki tek olmaktan şimdi istiyorum.
Ama istediğimiz şeyler pat diye olmuyor ki. Güzel şeylere sahip olmak için bedel ödememiz gerekiyor şu an bu kadar sıkıntı çekiyor olabilirsin ama ileride belki öyle biri karşına çıkacak diyeceksin tüm bekleyişlerim bunun içinmiş diye. Her işte bir hayır var
Ama inanmıyorum işte o kişinin geleceğinin bir garantisi yok ben 5 yıl öncede böyle hayaller kurardım ileride belki derdim ama kimse ortalıkta yok belki belki diye diye ömür biter. Ben beklemek istemiyorum.
Geldiğinde de gitmeyeceginin garantisi yok. O yüzden sana başta kendine değer ver sev diyorum sen bu şekilde de mutlu ol ki baskasina bağımlı olma
Tamam ben kendimi severim de insanlar çift yaratılmış. Benim kendime verdiğim sevgi farklı, başkasının bana verdiği sevgi farklı. Kendine dokunduğunla başkasının sana dokunduğu his nasıl farklıysa veya derdini kendine anlatmakla başkasına anlatmak veya veya hiç olmadı kendi omzunda ağlamak yerine başkasının omzunda ağlamak nasıl aynı şeyler değilse kendine sevmekle kendine değer vermekle de başkasının verdiği değeri hissetmek o kadar farklıdır.
Bak bu söylediğinde haklısın ama sürekli düşünmek seni daha çok yıpratıyor o duyguları yaşamayı istemen en doğal hakkın sen çaba sarf et yine de birilerini tanımak için ama karamsarlığa düşme elbet olacak. Herkesin sevdiği ya da sevildiği biri oluyor. Bu kadar beklemenin de mutlaka bir nedeni vardır
Çaba sarf edeyim de neler yapayım? Sosyal medyadan kimse takip etmiyor bile beni ne diyeyim? Selam veriyorum azar yiyorum. Hani yemediğim zamanı bulsam terslenmediğim zamanı bulsam diyeceğim tamam terslemeyenler de var. Ama yok.
Ya elbet terslemeyen vardır ama sen onlara denk geliyorsundur. Egolu olan çok maalesef ama öylelelerine takılma
Şimdi de çok yorulduğum için kimseye karşı tahammülüm kalmadı. Kızların hepsi de zoru oynuyor. Galiba hep yalnız olacağım ya. Konu çok uzadı. Teşekkürler.
Rica ederim üzme kendini
Hocam bu gerçek dışı bişey böyle bişey yok. Umut etme boşuna. Mevcut durumu kabulllen bence çok daha iyi hissedeceksin
Hepimizin en büyük sorunu bu gerçek sevgiyi bulamamak
Devrin kanayan yarası