Genelde en sık hangi konuda anlaşmazlık yaşarsın?
İster arkadaşlık ilişkisi, ister aile ilişkisi, ister aşk ilişkisi açısından yanıtla. kafana göre, keyfine göre...
Genelde en sık hangi konuda anlaşmazlık yaşarsın?
İster arkadaşlık ilişkisi, ister aile ilişkisi, ister aşk ilişkisi açısından yanıtla. kafana göre, keyfine göre...
İlişkileri etkileyen en temel sorunlar bence ekonomi. 20 yıldır uygulanan kötü ekonomik programlar ülkenin yükünü taşıyan orta direği bitirdi kişiler ya çok zengin ya da çok fakir hale getirdi. Eskiden asgari ücret alanlar bile ev sahibiolmak için hayal kurarken şimdi bir eve 2 asgari ücret girse bile 2-3 trilyon verip evsahibi olması mümkün değil. O ücretle ancak karınlarını doyurup kıtasını ancak öder durumdadır. Bu işe ailelerde geçim sıkıntısına, bu sıkıntılardan aile içinde huzursuzluklara hatta sonu boşanmaya kadar giden sorunların doğmasına hatta para için fuhuşa yapan bir çok kadının kötü yola düşmesine zemin hazırlıyor. En iyi üniversiteyi bitirip işsiz kalan çocuklar anne baba eline bakarken ailelerinden huzursuzluğun sebep oluyor. Bende bu sorunun olmaması benim için bir şans diyemiyorum bu yaşta bu çocuklar üretimde yer almazsa ülkenin geleceği karanlıktır o nedenle iyi yönetimleri iş başına getirmezse liyakatlı insanlarla çalışılmaz ise toplum sıkıntıya girer diye düşünüyorum
Çok güzel açıklamışsınız. Her kelimesine katılıyorum. Üniversite mezunları, niteliksiz işçilerle aynı ücreti alıyor hatta daha düşük ücretlere çalışıyor ki onlar da iş bulan şanslı azınlık... Umutsuzluk sardı ruhumuzu. Umarım güzel günler gelecek
Adam hava alanı yapmış yolcusu yok, İstanbula avrupanin en iyi hava limanını kapatti ülkeyi 35 yıl borclandirip çalışan hava alanını kapattı, Ankara'da on tane çalışan hastaneyi kapatıp 30 yıl ülkeyi borçlandirip bu hastaneleri kapattı. 3500 kişinin çalıştığı merkezi bir yerdeki tarihi kamu binasını yıkıp yerine cami yaparak kamuyu yandaş şirketin binasına kiraya çıkardı bu gibi benzer kapalı uygulamaları yazsak sayfalar almaz bu ülkede hiç bir hükumete nasip olmayacak büyüklükteki harcamalar özellestirmelerle bunlara nasip oldu bunu savurarak fırsatı kaçırdık oysaki İngiltere özelleştirmede milli gelirini 3 e katlarken biz bu fırsatı ölü yatırımlarla degerlendiremedigimiz gibi geriye bile gittik artık toparlanıp kendimize gelmemiz gerekir
Sizi anlıyorum
Benim ilişkilerimde yaşadığım en temel sorun ilişkimin olmaması yani hayatımda hiç sevgilim olmadı ya da ilişkim olmadı. bu yüzden de bunu sorun ediyorum hayatım boyunca çünkü bende insan olarak sevgiyi ve aşkı yaşamak isterdim. ama şu an için yaşayamıyorum. birde ilişkim olsaydı ben daha çok yaşadığım sorun aslında kıskançlık olabilirdi çünkü ben sevgilime güvenmeyi seçerim her zaman için ama sevgilim çok kıskanç olduğu için beni kısıtlamaya çalışırdı. yani ben sadece hayal ediyorum çünkü Türkiye de çok kıskanç olmayan gerçekten güvenen kişi bulmak bence biraz zordur.
Benim ilişkilerde yaşadığım en temel sorunların başında maalesef çoğu zaman iletişim eksikliği geliyor. Bunun en büyük nedeni ise her insandan aynı enerji alamamasından kaynaklı. Bu yüzden insanlar ile birazcık mesafeli olmayı daha uygun buluyorum tabii ki anlaştığım insanlarla çok daha güzel ve hoş bir iletişimim oluyor sadece dediğim gibi her insanla aynı frekansı yakalayamıyorum maalesef.
Mesafe konusunda haklısın. Zamanla aşılması gereken mesafeler aşılır. Gerekmeyen öyle kalır.
saygısızlığa tahammülüm yok..
saygı benim için elzem ancak kişinin önce kendisine saygısı olmalı bizde temel olarak insanın kendisine duyduğu öz saygısı eksik buda toplumdaki duruşuna yansıyor
Ben de kabalığa tahammül edemiyorum
Cevap
12Cevap
Ben ise derdi canın, canan kendisini parçalasa boş. Bizlik ve benlik kavgasıdır ilişkiler, "ben" diyen "bizliğe kötülük eder; ister eş olsun, ister arkadaş, ister kardeş. "Biz" olmadıkça ilişki olmaz, ilişki adı altında çıkarcılık olur.
Çok haklısın
Ben teşekkür ederim 🙃
fazla düsünürsün kontrol etmeye calsırsın aslında yapcagı seylerı bi kez uyarırısın baktın sallamıyo bırakırsın yapmasına karısmassın o nasıl istiyosa öyle davranır sende öyle
o zaman ilişki olmaz ki... olsa olsa ilişmemiş ki olur :)))
arkadas kısmı bu sevgililik farklı oluyo tabi biraz kontrol altında tutman gerekiyo sevmedigin seylere dikkat etmesi gerektigini sölüyosun
hıımmm peki o zaman anlaşılmıştır :))
Anlaşılmamak ve hayata aynı yerden bakmamak beklentilerin farklı olmasi..
temel sorun bu olabilir evet haklısın
Ben de genel olarak bunlari düşünüyorum.
Net olunmaması.
Sürekli birseyi yapmak için koşul sunulmasi.
Söylenmesine rağmen herhangi birşeyin yapılmıyor olması.
İnsanlarla. muhattap olmayı sevmediğim. icin insan iliskeliri. de soğuk olurum genelede.
Ben de gıcık derecede soğuk biriyim. Anlıyorum. Ama sevdiklerime hiç soğuk değilim.
Sevdiklerim değer verdiklerim ayrı dışarıdan dersin nanii küçük dağları bu yaratmış selam bile vermez ')
Hahha anlıyorum. 👍
Herkesi kendim gibi anlayışlı ve sözünde duracak sanmamdan kaynaklı olur
Genelde öyle oluyor. Peki senin en temel kusurun nedir? Misal ben ani parlarım
çok sinirliyim karşımdaki sinirimden eğlendiği zamanda da manipüle ediyorum ilişkilerim kötü geçimsizim.
oyyy zor desene seninle hayat :))
peki neden katlansınlar? ne vaad ediyorsun?
onu onlara sormak lazım
😊
bu yazdığım yalandı bu arada :D adasfa bunu beğenen var saskinomayra görüyorsun ne kadar yokluktalarsa
Bişey diyemiyorum 🙃 yokluktalar demek ki.
Güven problemi ve aslında düşündüğün biri olmayışı
geçmişte bu konuda üzüldün mü? neden güven problemi yaşıyorsun?
Bir konunun gereksiz uzatılmasından nefret ederiim
ne kadarı gerekli ne kadardan sonrası gereksiz olur :)))
Sus uzatmayalım dedikten sonra o Sohbet devam ediyorsa Ben de film kopar
oooovvv sert erkek
Ne sandın
Guven sadakat
sen mi sağlayamıyorsun, karşındakinden mi alamıyorsun?
Genel olarak benim güvendiğim insanlar bana benim guvenmediklerim bana güveniyor oyle gidiyor iste
Kafa yapısı uyuşmazlığı
İlişkim yok uzunca bir zamandır.
Müvekkillerden parayı alamamak:)
peşin çalışmak lazım meslektaşım :))))
Asgari ücretle çalışana 30 bin deyince, adam karısına çiçek alıp gidiyor evine:)
yaaaa o kadar haklısın ki :)))
bi de çok çok çok avukat var, meslek etiği de yok fiyat kırıyorlar... bitmeeezzzzz bu çileee amaaannn
Dün gece beyaz çarşaf mı desem bez mi desem ona isim soyisim yazıp cama asmak suretiyle tabela gibi kullanan bir vizyonsuz gördüm:)
aaaaaa... direk baroya şikayet ederim yeminle asla durmam. mesleğin onurunu ayaklar altına alıyor şerefi kıt insan
Maalesef bu vizyonsuzların içerisinde bu mesleği yapmak çok zorlaştı artık.
Aşık olamamak be avukat
Bencillik
En gıcık olduğum şeylerin başında gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?