Sevgilim ondan once baska biriyle birlikte oldugumu soyleyince ayrildi?

Iki gun oluyor daha. Erkek arkadasim vardi benim yasadigim yere geldi ve tasadufen tanistik sevgili olduk sonra tekrar kendi yasadigi yere gitti uzaktan yurutuyorduk yazin gorusucektik. Cok guzel bi iliskimiz vardi cok mutluyduk birbirimizi cok seviyoduk. Iki gun once gece biraz ileri seyler konustuk goruntulu konusuyoruduk. Sonra bana kac ciddi iliskim oldugunu ve en fazla ne kadar ileri gittigimi sordu. Ben zaten aglamaya basladim cunku o olaydan kendimi cok zor toparlamistim kimsenin haberi yoktu cocuk hemen iki hafta sonra beni birakmisti zaten. Bunlari anlattim anlatirken cok utandim zar zor anlattim cok pismandim. Sonra o da aglamaya basladi bana biraz kendiyle ilgili ilk defa birine anlattigi bi seyler soyledi ikimiz beraber baya agladik. Sonra kapatti ve sabah bana uzun bi mesaj artik birlikte olamayacagini yazdi. Ben ona boyle bi sey yasatmak istemedigim icin ayrilmayi kabul etmistim zaten. Ama olmadi yapamadim onsuz yazmaya aramaya basladim calistigi icin donmedi aksam son bi kez konusabilecagimizi soyledi. Bu arada sabahinda beni her yerden cikarmisti. Aksam konustuk yaptigimin affedilir bi sey olmadigini soyledi onu seviyosam hala derslerimi ihmam etmememi soyledi biraz daha bir seyler konustuk arada tabi. En son allaha emanet ol diyip konusmayi bitirdik. Ben hala cok seviyorum barismak istiyorum ama o boyle bi sey istemez diye ona da hak veriyorum zorlayamiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor nolur yargilamadan bir sey soyleyin olan oldu cunku gecmisi degistiremiyorum ama sevgilimi cok seviyodum tekrar devam etmek istiyorum sizce hic mi donme sansi yok gercekten cok seviyoduk birbirimizi
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim eder misiniz
Sevgilim ondan once baska biriyle birlikte oldugumu soyleyince ayrildi?