Cilve yaparak keyifli vakit gecirelim istiyorum ne yapmalıyım

Cilve yaparak keyifli vakit gecirelim istiyorum ne yapmalıyım

Bana göre samimi ve içten olmalısın Onun dışında yapmacıklıktan uzak olmalısın bile popüler kültüre ayak uydurmak zorunda değilsin işte herkes dolgu dudaklı iri kalçalı yuvarlak göğüslü olmak zorunda değil Bu arada fiziksel olarak bahsediyorum bunların da cilve yapmaya ister istemez etkisi oluyor ince dudaklı olarak da pekala cilveli tavırlar sergileyebilirsin fazla dediğim gibi kendini kasma Ayrıca gülümsemeyi falan da elden bırakma bazı kadınlar cilve yaparken çok fazla ciddi oluyorlar Bence bu ortamı tamamen gerer ufak ufak veya bir şekilde gülümse
Hoşlandığınız bir erkekle sadece ikinizin bulunabileceği yalnız bir ortam yakalayın. Mesela birbirimizden başka tanıdığınızın olmadığı bir yolculuğa birlikte çıkın, erkekle sizi sevgili olarak kabul edecek sosyal gruplara katılın, erkeği kendi özel yaşam alanınıza dahil edin veya erkekle birlikte çalışmak zorunda olduğunuz işler ayarlayın. Yani günlük hayatın akışına müdahale ederek erkekle mümkün olduğunca birbirinize yaklaşın ve bu yaklaşım içinde erkeğin karmaşık duygular yaşamasına sebep olun.
İlk bakışta hayata böylesine müdahale etmek ve erkeğin kafasının karışmasına neden olmak yanlış sonuçlar doğuracakmış gibi görünebilir. Ancak gerçekte durum bambaşkadır. Karmaşık ortam ve kafa karışıklığı erkeklerde her zaman duygusal yönelimleri de beraberinde getirir.
Göz teması kurun: Göz teması kurmak, bir erkekle aranızdaki bağı güçlendirmenin önemli bir yoludur. Onunla konuşurken gözlerinizi kaçırmayın ve gözlerinizin derinliklerinde kaybolmasına izin verin.
İşaret dilini kullanın: İşaret dili, konuşma yoluyla iletişim kurmanın yanı sıra, beden dilini kullanarak da iletişim kurmanın etkili bir yoludur. Saçınızı düzeltmek, kolyenizi düzeltmek veya dudaklarınızı yalamak gibi küçük jestler, erkeğin dikkatini çekmek için işe yarayabilir.
Konuşmanızda şakalar yapın: Espri yapmak ve neşeli olmak, bir erkekle konuşmanızda önemlidir. Şakalar yaparak, onun ilgisini çekip onunla daha samimi bir bağ kurabilirsiniz.
Göz temasına düşkün biri olarak benimle göz teması kurması direk beni kendine çeker fizik mizik önemli değil, beni kendine çeken en önemli şeylerden biri bana olan saygısı ve duruşudur. Ve en önemlisi mimikler ve el hareketleri el hareketleri ne kadar narin ve kibarsa o kadar daha çok kendine çeker kısacası dark romantic gibi bişi
Cevap
23Cevap
cilve nasıl yapılır diye bir şey yok bu güdüsel bir şey sen kadınsın bu güdü ile doğdun bilmem farkında mısın?
ona bakışın gülüşün saçını savuruşun kahkahan temasın dokunuşun ;)
gülümsemeler istemem yancebime koylar sürekli temas o temas ettiginde çok hoşuna gidiyor gibi tavirlar onun güzel yonlerinden bahsetmeler oooo kadınların işi çok kolay aslında
bakınız zaten siz kedi seversiniz, biraz izleyin kedinizi ne yapıyor bu size bir yol haritası çizebilir
Gözlerine bakarak içten gülümsemek bile cilve sayılır 😊
Didem Balcin o konuda çok iyi he he kulak memesi emmeler falan kışkırtıcı olması oral seks istemesi
bu yaşa kadar öğrenmediysen işin zor, kurslarımız haftaya başlıyor 10 seans senası 500tl , kaydol öğren
Bisey yapmana gerek yok adam zaten seni kullaniyo sende cok Iyi biliyosun bunu zaten adam baska kizlarla beraber hala pesini birakmadin yazik sana gercekden
Sadece benimle beraber sen öyle san bilmeden salla tabi sevgiliyiz
He canim he sevgilisiniz Sen kendini boyle avutmaya devam et 😂😂
Cilve yaparak zaten baya keyifli vakit geçirilir o cilvenin sonu yatakta biter 😋
öpücük at hemen geliyor başka bir şeye gerek bile yok
@ecemeroglu hic sanmamm🤣🤣🤣
Hoşuna giden fantazilerini öğrenmeyi dene libidosunu yükselt
bu pozisyonda cilveye gerek var mı sence
Mini etek crop giy yeter
Cilve yapılmaz cilveli olunur
Göstererek elleterek 🥰
Cilevin cesini anca bilirim sshjrjdjf
görseli kendine uygulayarak
cilveye gerek yok :D
İçinde olacak o içinde yoksa yapacak bir şey yok
Mendili al halay çek👍