Ona karşı hislerimi bu şekilde göstermeye çalışıyorum. 23 yaşındayım o da 21 yaşında. Bunu itici buluyor mudur?

Ona karşı hislerimi bu şekilde göstermeye çalışıyorum. 23 yaşındayım o da 21 yaşında. Bunu itici buluyor mudur?

Yani buradakilerin "Bunu Ergence bulmuyorum" diyenlere bakma, Eminim yarısı hatta yarısından fazlası Eğer bu soruyu sen değilde sevgilin sormuş olsaydı Herkes ama Herkes "Sevgilinin bu yaptığını çok Ergence buluyorum. Bir kere Olgun insan Çizimine biraz özen gösterir, Böyle çöp adamlarla belirlenmez sevgi, Daha güzel çizebilirdi, Bizim gibi Yani insan gibi ya da İnsana benzer bir şekilde yapabilirdi" derdi. Eleştirenler ya da Sadece Ergence diyenlerin sayısı da bir hayli fazla olurdu bence. Bende bunu Doğru buluyorum. Ya aslında şöyle Ergence değilde Kötü bence. Güzel değil. Çiçekleri Felan olağanüstü çizmişsin ama Çöp adamları iğrenç. Mesela neden Çöp adam? Oraya bir İnsan çizemez miydin? Bence çizerdin. Uğraşmak istemediğini düşünmüştür. Sen olsan ne düşünürdün? Ben olsam "Bana yeterince değer vermiyor, Eğer değer verseydi bu resmi daha düzgün çizerdi. Ve beni düşünürdü ve devamlı bunları göndermezdi, Rahatsız olabileceğim aklına gelirdi." Derdim. Sana karşı alıp veremediğim yok, Sadece sanal alemdeyizya dürüst olmak istiyorum.
Çizebilirdim ama laf arasında 5dk bekle deyip çizdiğim şeyler bunlar yoksa tabii ki saatler harcasam çizebilirdim yani
kız kardeşim de bana böyle şeyler çiziyor. çok tatlı. ergence bulmuyorum, masumca buluyorum ki ikisi arasında dağlar kadar fark var, kesinlikle itici bi şey değil bana göre.
İyi ya bazı amipler dışında herkes olumlu bakıyor :D
:Ddd
Cevap
10Cevap
Ulan benim karşıma şöyle bir kız çıksın ertesi gün nikahı basarım ammmk.
Ya gerçek düşüncelerin mi bunlar
Evet, düşünsene kız senin için emek sarf ediyor ve çaba gösteriyor. Böylesi güzel seven kim kaldı?
Teşekkür ederim, umarim o da aynisini düşünüyordur
bdjdjekdkek biraz abartmışsın sanki ama güzel evet
Eğer bunları ciddi değil de komiklik olarak yapıyorsan bence beğeniyordue
Ciddi değil derken
Buna ergenlik diyenin ben taaaa... Çok tatlı bence🌸
Teşekkür ederimmm ♡♡
Rica ederim ❤️
Bunlara güzel seyler ile karsılık veriyorsa sorun yok bence.
Çok tatlılar.. Böyle devam :)
Ayrıldık, bitti yani.
Neden bitti? Bunlar yüzündense çok saçma.
Yok. Bir olay oldu, ayrılalım dedim. Ayrıldık. Konuşuyorduk, barışmayı teklif etsin diye eski sevgilimle arkadaş olmam dedim. O da kötü ayrılmadık niye olamıyoruz, hayatımda birini istemiyorum dedi
Anladım. Hayırlısı..
Sevgilin kıymetini bilmiyor ayrıl gitsin
Adam naptı şimdi kanka...
Bunlar küçük detaylar onun benliğinin bi parçası seven insan karşı tarafin emek gosterip de yaptigi her şeyi sever ona onu hatırlatması bile yeter sevmesi için
Bence yaptıkların çok güzel
Çok tatlı olmuş yaa
Teşekkür ederimm o da öyle düşüyordur umarım :D
Bana yapılsa rahatsız olurum
Böyle şeyler güzel enerji katar
Hani bana paint ☹️
Sana da yapariz sjsjddj
olabilir sana benjm gibi olgun arkadaş gerek bence
Olgun sevmiyorum, nefret ediyorum.
of seni tanımak güzel olurdu sehir neresi
Buluyodur
Bana ne bundan