Ne yapmakiyim biraz sevgi görmek icin?

arkadaslar annem babam ben 11 yasindayken ayrildilar Şu an 27 yasindayim. hayatimin hicbir bölümünde huzurlu bir yasamim olmadi Annem babam birlikteyken hergün kavga ederlerdi birbirlwrine siddet uygularlardi annem kendi canina kiymak istedi cok kez. Ben 11 yasima kdar aksamlri altima yaptim. Annem babamin ona nasil tecacüz ettigini ayrintisina kadar anlatirdi babami koruma altina aldigimda. Babami her firsatta kötülerdi. Ayriliktan sonra abim alkol aliskanligina kapildi eve hergün sarhos geliyordu calismiyordu annem evde yemek yapmiyordu. Annem ise gidiyor diye kendimde sucluluk hissi hissediyordum ve 12 yasimla temizlik isinde ona yardimci olmaya basladim. Hem okula gidiyordum hem ona destek cikiyordum. 19 yasimla annem bi gün beni evden atti babami korudugum icin bana bicak cekti 2 kez. Allaha cok dua ettim aklimi yitirecekndurumlara geldim. 21 yasimla ilk sevgilim oldu bununla multu olurum huzura erisiriim sedim 23 yasimla evlendim ve olmadi 7 ay sonra kumar oynadigi icin ve bana hicbir sekilde yakinlik gostermedigi icin ayrildik. Ayriva vajinismus oldugum icin beraber olamadik. Ayrilinca babama tasindim babamda evli kiz kardesimde buraya tasindi benle birlikte. burada hic huzurum yok kadin evde hicbirsekilde birsey yapmiyor kiz kardesimledd aramiz iyi degil aile düzeni hicbir sekilde yok. 3 kez panik atak gecitdim. Aklimi yitirmemek icin sürekli calisiyorum kurslara yaziliyorum. Evde hic bir sekilde ilgi ve sevgi görmemis bi insanim. Sürei negativ sürekli sevgisiz sürekli aci.
Ne yapmakiyim biraz sevgi görmek icin?