SEVGILIM BENI ALDATIYOR. Ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar suanda çk zor bir durumdayim. 7aydir çıktığım sevgilim teefonunu aldim biraz kurcalamayla beni aldattigini ogrendimm. Biz çıkmaya basladiktan 4ay sonra onunda isteğiyle onu abimle tanistirdim. Inanılmaz iyi anlastilar hatta beni unutup konuşmaya daldilar bir ara neyse ailemle flanda tanistirinça bizim eve gidip gelmeye basladi rahat rahat. Hatta bazen abim ben o oturup oyun oynuyoduk. Abiminde yakin arkadaşı olmustu. gecen ay beni aldattigindan supelendim abim çok yakinimiz diye ona citlattim biraz falan ama hemen reddetti onu savundu bu cuma yine bizdeydi. Abimle salonda konusuyolardi telefonuda uzaktaydi konusurlarken telefonunu aldım haktimmesajlara watsaptan en son benimle hide abimle konusmus hatta benden başka kiz yoktu konusmalarinda içim rahatladı ama bir abimin konusmalarina bakiyim dedim mesajları okudum. Abime askim yarin size gekiyorum yazmış saka sandim ince ama yukarilara cikinca abimin ona isiirler attigini gördüm kalpler sürekli opucuklu konusmalqr aşkım gunaydin mesaji bile vardi. Erkek arkadasim beni abimle aldatiyo!!! Neyse şu an olayın sokunu biraz olsun attim ama. Ne yapicami bilmiyorum. Yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
ayrilirsam ne dicemi bilemiyorum her ikiunude kaybetmekten korkuyorum. Gay olmasını kabullendim hatta aldatmasini bile ama arkadaş olarak seviyorum ve abimide cok seviyoeum
SEVGILIM BENI ALDATIYOR. Ne yapmaliyim?