Karşı cinse ilk adımı atmaktan çekinir misiniz..

#emre00 ® #hayırlıkandiller
Karşı cinse ilk adımı atmaktan çekinir misiniz..

#emre00 ® #hayırlıkandiller
Çekinmem diyen yalan söyler. Herkes duygularını açmak konusunda biraz ürkek davranır. Reddedilme korkusu ile söylememe arasında bir süre gider geliriz. Yalnızca bazılarımız bunu daha kısa süre dert edinir. Ben de etraflı şekilde düşündükten sonra ilk adımı atabilen biriyim. Platonik olmak bana göre değil
evet ama o kadar çaresiz kalınıyor ki bazen söylemek zorunda kalıyorsun açıldığım kimseden pişman değilim ama bir daha asla bir erkek bana ilgisini göstermeden itiraf etmem duygularımı bende aşırı kaybetme korkusu vardı maalesef o yüzden yapmak zorundaydım
Hayır çekinmem.
Hayırlı kandiller annemmm
İlk adım atarım ama bacaklarımızdaki öz güven yalan oldu be bro hayırlı kandiller diliyorum kardeşim
Cevap
20Cevap
Hayır çekinmem ama ilk adımı atmam zaten bunun için karşılıklı çekim olması lazım. sevdiğini hissedersem bir kadının o zaman atardım
Hayır genelde böyle konularda aktif bir insan olduğum için ilk adımı atarken kesinlikle zorlanmam
Çekinmem ama ilk adımı atmayı da tercih etmem. Ona attırırım.
Adım atma tanıma tanışma teklifi eskiden istedim de ilk adımı atamamıştım utangaç bir yapım vardı şimdi evli olmasaydım eğer çekinmem hiç düşünmem bu konuda atarım derim atın derim kadın erkek farketmez
Çekince değil karakter meselesi. Ben yapmam bunu.. Bana göre erkeğe belli etmek ve onun adım atması daha şık.. Keyifli geceler..
Vallahi kişiye göre değişir. Baktım sempatimi çekmiş, akıyoruz, çekiliyoruz yapabilirim birtakım şeyler.
Çekinmem ama atmıyorum artık ilk adımı. Kızların poposunu kaldırmaktan başka bir şey yapmıyor. Doğru kişi olursa o atsın artık uğraşamam.
Ben utangaç bir kalbi taşırım geceden.
Ben sana aşık olduğumu, ölsem söyleyemem.
•Özdemir Asaf
Guzeldir
Kadınlar atmaktan çekiniyorsa ben daha çok çekineceğim
Onlar dikkat çekmek için şekilden şekile giriyor tuhaf tuhaf davranışlarda bulunuyor karşılık göremeyince de sinirlenip söyleniyorlar ona çok gülüyorum 😂
Çekinmem , canım isterse tüm adımları ben atabilirim
Çekinmem. galiba. ama buna rağmen bile ilk adımı atan ben olmam
Çikinmem fakat bu ilk adım erkeğe daha çok yakışır. Onun atması daha uygundur.
Biraz çekinirim ancak bu ilk adımı atmamı engelleyecek kadar fazla değil
Minnak bir ışık göreyim bırak adımı sıçrarım. Zerre çekinmem
Hayır çekinmem. Gerçektwn ilgim ve sevgim olan birine ilk adımı atabilecek kadar kendime güvenim var
Adım atmak isteyeceğim biri yok. Arkadaşlık anlamınd aise olur elbette.
Atmam ama attırırım😂
Çekinme demeyelim de zamanı kollamak diyelim mi?
çekinmem yani direk gider konuşurum.
bu yaşıma kadar hiç çekinmedim
Hayır çok kez attım da..
Yok çekinmem niye çekineyim ki
Duruma bağlı
Hayır çekinmem ‽
Çekinmem hoşuma giderse atarım
Çekinmem ama atmam.
Hayır çekinmem
Evet çekinirim tabi ki
hayır ama önce bir yoklarım
Hiç öyle kötü huylarım yoktur