Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Hayır ben ilk adımı atmaktan çekinmem tabi ki de.. ama şu an aşka inanmadığım için zaten kimseyi seveceğime ayda etkileneceğime inanmıyorum hiç.. benim için aşk karşılıklı olan bir şeydir mesela bir kadını seversem onun da beni sevmesini bir şeyler hissetmesini isterdim.. bunun için de tabi ki de önce karşılıklı çekim olmalı ondan da bir hoşlantı ya da aşk sinyalleri görebilmeliyim.. eğer bunlar olsa da tabi ki de ilk adımı atmaktan çekinmem.. ama çoğu kişi sırf ilk adımı atamıyor diye zaten başlayacak olan belki de güzel gidecek bir ilişkiyi başlamadan kendi elleri ile bitirmiş oluyorlar.. utangaçlık yüzünden ya da nasıl olsa bu bana bakmaz mantığı ile düşünüyorlar.. ama tabi direk seni seviyorum da denmez.. önce biraz tanımak lazım yad konuşmak lazım.. ondan sonra duygularını söylerler işte.. en azından ben bu şekilde düşünüyorum
Adım atmaktan çekinmem.. Çekincem; attığım adıma layık olmadığını sonradan, iş işten geçtikten sonra görmüş olmaktan dolayı olur.. Arı gibi bal yapıyor zannedersin, öyle görürsün ama sinek gibi b*ka konduğunu fark edemezsin..
Çekinmem , ama ben her zaman izleyip gözlemle taraftarıyım işaret veririm gel sen adım at bende boş değilim derim.. adım atmadan önce neler yaptığını nasıl davrandığını görmekte fayda var , pat diye atılan adamlar hem karşı tarafa yanlış düşünceye sokar hemde şöyle söyler ; Ya bu farklıydı neden hemen attım ki diye pişman olur. herkes gerçek karakterini gizliyor sonuçta onun gözüne iyi gözükebilmek için Ama benden yana sıkıntı yok , hiç bir zaman yanıltmam onu sadece zor biriyim biraz bundan dolayı bekletebilirim..
Ask ilişkilerinde ben bir kadının ilk adımı atmasıni doğru bulmuyorum çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
Çekinmem. Gerek duymuyorum. Erkekler hemen şımarıyor zaten ilk adim attiklarim bana hep kotu hissettirdiler yani beğenmediler beni kucuk gorduler falan. Buna degecek erkek yok bana gore. Belki turkiye de yoktur. Baska ulkelerin erkekleri Turk erkeklerinden farkli valla. Hemen embesiIIerin aklina arap falan gelecektir burdan vuracaklardir beni iste dördüncü ucuncu karisi ol falan diye ama burdan o pinclere sesleniyor. Kudurun 😂 ananizin babanizin dizinin dibinde dokunmatigi zar zor calisan telefonunuzla kariyer nokta netten is bulmaya devamm 💆🏻♀️ Hepsi icin gecerli degil ama cogu turk erkegi acayip cahil ve geri kafali. Adama bi tane parfum markasi soyledim suve dur linki atacam sana. Yaptigi yorumlara bakarsan alayi boyle. Demek istedigimi anlayacaksin bekle.
Hayır çekinme söz konusu olmuyor, fakat ilk önce tanımaya çalışıyorum aşk Sevgi konusundaki fikirlerini alarak hareket ediyorum. Çünkü hayal kırıklığı üzüntü söz konusu olmuyor.
Ben genelde adım atmaktan çekinmem ama şu var ki belli bi yerden sonra karşıdan bi ışık beklerim. O ışık gelirse devam ederim gelmezse yapacak bir şeyim yok derim 😂
Kizlar bu konuda hep geride duruyor ama bence durulmamasi gerek ne hissedersen söyle gitsin reddedilsen bile bir şey olmayacak😂 kızların bunu gurur meselesi yapmamasi lazım