Konunun diğer kısmını kaçırmışım ondan. Tabir için özür dilerim ama senin sevgi pazarlığını yapan adamlardan hayır gelmez. Seven adam sevdiğinin dedikodusuna hele ki özeline asla izin vermez en yakın arkadaşı bile olsa
1. benim sevgilim bana karşı kötü davranıyor içinden gelerek demiyor dedikleri hatta söyledikleri birbirini tutmuyor 2. o diğer adam onun yüzüne karşı kalkıp bu gönül onu sevdim ondan hoşlandım 3. o dediğim adam diğer arkadaşını arıyor diyor ki o kızın numarasını mesajlarını fotosunu o sevgilisinin telefonundan silicektim sırf kendime ayarlamak için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır diyor kısacası
Nasıl yani anlamadım
Yani er geç seçeceği erkek ben olcam demek istiyor. Sana karşı duyguları var demek yani
Ama sonradan diyor ki beni seçmiyecek seni seçicek neden
Has deyip ikisine de yol ver ablacım. Senin hakkında böyle konuşmaya hakları yok. Edepsizlik yaptıkları
Benim kafam karıştı şimdi hangisi beni seviyor
İkisine de yol ver diyorum. Batsın böyle sevgi ki hiçbirinin sevdiğine inanmıyorum
Ama ilk başta seviyor dedin
Konunun diğer kısmını kaçırmışım ondan. Tabir için özür dilerim ama senin sevgi pazarlığını yapan adamlardan hayır gelmez. Seven adam sevdiğinin dedikodusuna hele ki özeline asla izin vermez en yakın arkadaşı bile olsa
Dün benim sevdiğim adam kalkıp diyor ki sen yaşı büyük erkeklerden hoşlanıyorsun
Konu bu tür şeylere gelmeye başlamışsa devam ettirmenin anlamı yok yorma kendini
Adamın arkadaşı ilk başta onu diyor ondan sonra diyor ki o kız beni seçicek ve bu gönül demişti
Ben ne desem de sen sanki seviyor bir şey olmaz kafasında olacaksın hatalı mıyım?
Nasıl yani anlamadım dediğini
Şimdi senin kafanda ne var özetle ne düşünüyorsun ona göre cevap vereceğim
1. benim sevgilim bana karşı kötü davranıyor içinden gelerek demiyor dedikleri hatta söyledikleri birbirini tutmuyor
2. o diğer adam onun yüzüne karşı kalkıp bu gönül onu sevdim ondan hoşlandım
3. o dediğim adam diğer arkadaşını arıyor diyor ki o kızın numarasını mesajlarını fotosunu o sevgilisinin telefonundan silicektim sırf kendime ayarlamak için
Senin işler çok karışık. Peki o kişi senin hakkında yukarıda yazdığın şeyleri konuşurken sevgilin ne yapmış
1. sevgilim onu dövmüş ama kalkıp onu haklı çıkarıyor
Beynin error verdi senin ilişki bilginle😂 ayrıl herkesten. Uzun sürede erkeklerden uzak dur😂
O adam beni seviyor mu yani sonuçta kalmış sevgilime benimle ilgili sorular sormuş
Senin için neden bu kadar önemli bu
Kaç ay oldu hala benimle ilgili konuşuyor o yüzden
Dürüst ol var mı sende de bir şey
Var gibi
E ablacım diğerine haksızlık olmuyor mu
Bilmiyorum kafam karışık
Aranızda kaç yaş var
Sevgilimle aynı yaştayım onun arkadaşı 24 yaşında bende 19
Bu yaşta bu ne dert kardeşim benim bırak erkeği merkeği hayatına bak
Seviyor
Sonradan kalkıp beni seçmiyecek seni seçicek neden diyor
Takıntılı