9 aydır erkek arkadaşımla uzaktan mesafe ilişki içindeyiz. 9 ayın sadece 2 ayını yana yana tanışıp öyle geçirdik. ben yurt dışı o türkiyede bu süreçte, İlişkide gerçek anlamda erkeğine sadık şartsız koşulsuz seven biriyim. bu 9 ayın içinde bana sevgi ilgi verdi ama bana bugüne kadar küçük bir hediye bile almadı, beni mutlu etmek için bir şey yapmıyor. ona sevginin sadece ilgiden ve güzel cümlelerden ibaret olmadığını söyledim. oda sen artık benim sevgimi sorguluyorsun; ben bunları yakından yaşayan biriyim ve ayrıca biz uzak mesafe ilişki içindeyiz, yapacaklarımız kısıtlı vs. artık ona açık açık beni mutlu etmek için hiç bir şey yapmıyorsun. küçük bir hediye bile almadın bana neden böylesin , unutma insan eksikliğini hissettiği şeyleri başkalarında aramaya başlar. ama ben öyle kadın değilim sadece neyin ne olduğunu farkına var dedim bana sen hep bir sorunla bana geliyorsun, sevgimi sorguluyorsun, gibi şeyler söylemeye başladı ; fiziksel olarak göz alıcı biriyim oda ortalama ama inanın ben sadece kendi olduğu için seviyorum onu sürekli böyle diyince ve benim için bir şey yapmayınca soğuyorum ve artk doğru bir adam olduğunu düşünmemeye başladım işte burada bana tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi nasıl bir yol izlemem gerek aşklarım❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Güncellemeler
+1 yıl
ne hadi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar