+1 yılŞarkı gerçekten çok iyi ya 😂
Ayrıca neden öldürsüün. Seven insan sevdiği şarkı söylüyor diye sevgisini kaybediyorsa, zaten sevdim demesin. 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede, yanında rahat rahat şarki çığıramayacaksam neden sevgilim ki🤔😂
En İyi Cevaplar
Ben de hastasıyım bu şarkının sesim bayağı iyidir ama bu şarkıyı söylemek coook zor. Bizde ses var ama bizde de manita yok amaann olunca da pek bir işe yaradıklsri yok koy gözüne rahvan girsin 😂 coook lazimlar😆
15 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha tam destekk 😂🥳🥳
- +1 yıl
https://voca.ro/19tq8nZPFj60 kendini o kadar kötü hissetme diye 😆
- +1 yıl
Sağ ol aşkımm o kadar kötü değil daha kötü hissettim 😂😂 Sesin çok güzel yaa benimki bunun ℅10u kadar 🤭😂
- +1 yıl
Ajjajajja rica ederim 😂
Hiç de öyle olmuyor eğleniyor gülüyorsunuz. Biz birbirimize şarkılar söylerdik sanki bir sanatçı söylüyor gibi overdik bide birbirimizi 😂 kötü olduğunu biliyoruz ama gülüyoruz doğal işte 🙂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir soğuma, bir uzaklaşma, bir tövbe estağfurullah hali olur ama.. 😅
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Demek ki sevmiyormuş derim🙄 Ne olmuş yani 3 dk şarkı çığırmışsam 😂😂🤭
- +1 yıl
Seven insan sevdiğine bunu yapar mı? 😂 O da senin sevmediğini düşünür..
- +1 yıl
Bunu yaparmı? mı😱 tabi yapar, çokda güzel yaparım 😂 birisi, eşek anırsa seviyorsa hoş gelir demiş katılıyorum 😂
- +1 yıl
Bana aşkı böyle anlatmadılar.. 🙄 Öğrenmem gereken çok şey var çok.. 😂
- +1 yıl
sana yanlış söylemişler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önceden uyarırsan belki buna hazır olacaktır
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/qKRp2nVf7AkYok söylemim ben 😂
11 Yorumla- +1 yıl
asjdjajd çok iyimiş bu 😂 böyle sesim olsa ben kendimden kaçarım 😂sesin böyleyse içinden bile söyleme 🤫😂
Sevdimmmmm, kaç kere bilemem
Yaşadımmm, yok inkar edemem🥳🥳Güzel şarkı, bence kaçmamalı. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede kaçmamalı
Ben dalkavuk olanı hizaya getiremem
Sorma bana, ben görünmezi göremem
Merak eden kendine yönelsin
Boş yere kimseyi oyalayıp üzemem
Geçici şeylere heves edip üzülemem
Fikrim hevesimi alt etsin
ama bu kıtada emin değilim inşalah alıngan değildir 😂😂
+1 yılBirlikte sacmalayamiyorsaniz beraber devam etmeyin.. o da kaciyosa sal gitsin kendi bilir.. sen içinden nasıl geliosa şöyle şarkını 😍🤩
11 Yorumla- +1 yıl
Oyyş 🥳 işte bu, aynen çığırcam şarkıyı içimdem geldi gibi seven böyle sevsin😂🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılAmaaan söyle gitsin ne olacak
Eğlenmiş olursunuz işte.
Böyle bir şey yapmayı bende istiyorum ama çekinirdim herhalde😄😄😄12 Yorumla- +1 yıl
Bana destek verip çekinirim demen 😂🤭 Söyle kaçarsa senin değildir zaten 😂
- +1 yıl
Ay kendimi düşündüm de çekinirim dedim😁😁😁
Sen yine de söyle 😁
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben dinlerdim kaçmazdım da çünkü insan sevince isterse eşşek gibi anırsın sesi güzel gelir...
23 Yorumla- +1 yıl
😂😂 moral oldu bu
- +1 yıl
Aynen öyle...
+1 yılBen bu riski almam, zarla zorla bir ilişkim olmuştur muhtelemen zaten djfj
18 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ürkütmeyelim yavrı ceylanı sfjf
- +1 yıl
Netleşince gidersiniz işi sağlama alınca 😂
- +1 yıl
Aynen köprüyü geçene kadar gık çıkarmak yok.🤫
Djfj - +1 yıl
taktiklere gel 😂😂
- +1 yıl
Şii çaktırma, çok deşifre etmeyelim olanlarda kaçacak şimdi.🤫
Djdjfj - +1 yıl
😱 hiç çaktırmam kapadım ağzımı 🫢 kaçmasınlar kulaklarının pasını sileceğiz daha 🤣🤣
- +1 yıl
Ayyynen öyle, sinsi sinsi ilerleyelim de bi djdjfj
+1 yılEbru gündeşin ve sezen aksunun şarkılarını kimse söylememeli bence yasaklanmalı 🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ya🥺 sölemesi zor ama ben kolaya kaçamam😂
- +1 yıl
İkisininde büyük hayranıyım ikisininde sesi güzel onların ses başka kimsede yok valla o yüzden :D ama sevdiğin içinde sesin kötü olsanda söylersin be 😀
- +1 yıl
Haklısın onlar baska benimki gıcıklık olsun 😂🤭
+1 yılAksine canlandırır 🤔 Çözüm basit. Duyma yetisi zayıf bir eş bulmalısın 🤭😂
1239 Yorumla- +1 yıl
Sesimi duyunca kulakları açılır türk filmi etkisi gibi düşün şoktan şoka girer adam 😂😂😂
- +1 yıl
Oooo bir daha hiç ayrılmasınız. "benim ilacım sensin totitoti" der hiç bırakmaz elini 😂
Ülen karga ses nelere kadirsin 😳 - +1 yıl
😂😂 her şerdeki hayır işte bu.
- +1 yıl
Bu yüzden karaoke yapmaya korkma. Kim bilir ne sürprizler çıkacak karşına 🎉
- +1 yıl
Sürpriz sevmem 🙄 beni korkutur haber vererek gelsin 😂
- +1 yıl
Haber verirse de verdiği haber sürpriz olmaz mı 🤔 yine işin içine sürpriz kaçtı bak 🤔
- +1 yıl
Evet o da doğru🤔 ama hazırlıklı olursun ona göre karşılarsın asıl sürprizi. Şok olmazsın en azından diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Sonunu bildiğimiz bir şeyin de heyecanı kalmaz ama. Sürprizi olmayan hayat aynı filmi tekrar tekrar seyretmek gibi bir şey. Ne olacağını bildiğinden için rahattır ama ilk seyrettiğin heyecanı alamazsın. İlk seyrettiğini an gibi heyecan için sürprizlere açık olmak gerek 😂
- +1 yıl
ahahaha bak şuna yaa haklılar derneği başkanımı oldun başıma doğru doğru konuşuyor gece gece 😂😂
- +1 yıl
aha yakaladım 🤔 10 dk önce yazmışım bana cevap vereli 2 dk olmuş ama 5 dk önce baskasına cevap vermişsin işte şimdi bittin yaktım seni Pikaçu 😂😂😂
- +1 yıl
Ben hep doğruları konuşurum totitoti 😂
Yakalamadın canım. Sayfayı yenileyince senin bildirim geldi öyle geldim baktım.
Yakalaman için benim o yorum yaptığım arkadaşa senin yorumun daha önce olmasına rağmen peş peşe 6-7 yorum yapıp sonra sana yapmam lazım 🙄
Ülen o kadar konuştuk hala ya ben anlatamadım ne olduğunu ya sen hep yanlış anlıyorsun 😂😂 - +1 yıl
ahahahhahahaha 😂😂 yok be anladım olay anlamak değil açık aramak 🤭 baktım birine önce yazmıssın dedim hemen yapıştır torti yürüüü 😂😂 elbet sende yaparsın aynını bana ben yakalarım 😂
- +1 yıl
Ben bildirimlere eskiden yeniye doğru bakarım. Ve sorudaki tüm bildirimlere baktığımdan emin olmadan sayfayı yenilemem. Çok düşük bir ihtimal. Ama düşük de olsa ihtimal ihtimaldir. Açık aramaya devam et sen 😂
- +1 yıl
😂😂 allah bir gün şaşırtır görürsün sen o gün
- +1 yıl
Bak bak nasıl da açık arıyor 🥴 eline düşsem bir kaşık suda boğacak 😳
- +1 yıl
Ne sandın 😎 2 kaşık su fazla 1 kaşık yeter aynen🤭🤭
- +1 yıl
Ben "yeni pp yaptı hayırlı olsuna gideyim" diye geçiriyorum içimden sen neler düşünüyorsun bana karşı 😨
- +1 yıl
"eli boş gelmiş hıh pinti yaa " diye geçirdim içimden 🤭 ama içimden dışımdan söylemem öyle şey çok ayıp 😂😂😂
- +1 yıl
Ama benim ne kadar iyi bir tahmini olduğumu unutmuşsun 🙄 İçinden geçenleri tahmin edemedim mi sanıyorsun 🙄
Neleri neleri bildim ben. Bunu mu bilemeyeceğim 😪 - +1 yıl
Bi banka kart şifremi bilemiyosun en lazım olan şey 😂😂😂 pp silah koycaktım yaa ateş eden torti fazla olur dedim 🤣🤣
- +1 yıl
Ondan vazgeçtim ya. Nasıl olsa mirasın benim. Ölünce harcarım çatır çatır. Şimdilik kalsın. 😂
Tam silah koyacaktın sonra içinden "ben zaten her halimle ateş ediyorum" deyip bunu koymak istedin. İyi yaptın.
Beyaz yüz iyi totitoti, siyah yüz ise iyi totototiyi koruyup kollayan şüpheci bakıp mantıklı davranan totitoti gibi duruyor 😂 - +1 yıl
Gözü gönlü tok insan şaşırt beni bi kere😂😂
Vayyy açıklama müthiş 🤔öyle düşünüp yapmamıştım ama sevdim açıklamayı😂Soran olursa öyle derim jdasjdjajd totototi deme toto ne 🫣🤭 - +1 yıl
Biraz daha süsleyip açıklasın. Beyaz yüz benim saf, iyi yürekli... Bla bla bla. Siyah yüz ise bla bla bla diye 😂
Toto değil toti.
Yahu ne desem beğenmiyorsun ama 🙄 sana küçükken takılan lakaplardan birini söyle. Öyle hitap edeceğim 🤔 veya yakınların sana ne söyler 🤔 - +1 yıl
totototi dedin ama klavyen sürşmüş 😂 küçükken dediklerini kıyamet kopsa söylemem 🤐 diyen çocuk hala bizim mahallede bak gidip dövesim geldi çocuğu öyle kötüydü yaa 🥺🥺😂 Adımla seslenirler lakap yok
- +1 yıl
Ülen merak ettim lakabı liödiu🤭🤭
Adını siteye ilan etmeyeyim. Soyadını mı kullansam 🤔
Yok o da olmaz. Aramızda geçen bir muhabbetten sana uygun bir hitap kelimesi bulacağım 🤔 - +1 yıl
Yalnız soyadımı kullansan kimse onun soyadım olduğunu anlamaz bile öyle uyumluyuz 😂😂 ama sen yinede kullanma gerek yok jdsajdj
- +1 yıl
Bizim komşu köyün adı da senin soyadınla aynı. Anamı o köyden aldı babam 😂
Ben medyumluğum yanında orijinalliğimlede nam salmış biriyim. Karizmatik bir hitap bulacağım sana. Mutlaka laf arasında bir şey yakalarım hiç endişen olmasın. Nickle alakalı olmayan yeni bir şey 🤔 - +1 yıl
Ohaaaa ben şokaşok 😱😂😂
toti güzel ki 🤔 değil mi 🤔benim nik şeker markası gibi değil mi yaa toti şekerleme 🤣yerim öyle karizmayı 😋🤤 - +1 yıl
Totipare 😂
Bimde satılan topitanem diye bir şekerleme var 😂
Ben sana neler demiştim ki 🤔
Tortiego, tortitofita, tortitorino. Bu tortitorinoyu "gran torino" filminden esinlenmiştim. İzle o filmi 😂😂
Sana şimdilik tofita mı desem 🤔 ama o da garip kaçar yaa. Oldu olacak sütlü nuriye diyeyim 😂😂 - +1 yıl
tarzımsa izlerim bakayım neymiş 🤔 ahahahahha sen acıkmışsın belli sabret az kaldı ezana. Yemeklerle ilgili gidiyo hep oruç sana yaramıyo 😂
- +1 yıl
5 dk kaldı sofrayı hazırladım 🥴 İmamı bekliyorum 😂
- +1 yıl
Afiyet... 🤤🤤
- +1 yıl
Ben doydum geldim. Sen sofraya oturmak üzeresin şimdi 😂 sana da afiyet olsun 😂
- +1 yıl
😂😂 bizim imam çok yavaş millet yedi içti bizimki hala okuyack diye espri yapardım ama şimdi anlamayan bi 3. kişi çıkar atlar falan girmeyeyim o topa 🤣😂
- +1 yıl
Okur 10 dk içinde. Bizim imama saygısından 45 dk bekliyor. 😂
- +1 yıl
eee İstanbul hocası bu bi başka oluyo 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden deyip gidiyor ezan okumaya 😂
Az önce buradan para dilenen birine bunu attım. Ciddiye alıp kabul etmez inşallah 🥴 Benim o kadar param yok 😱😱
youtube.com/shorts/XoF4LqtS64M?feature=share - +1 yıl
ahahahahha o kadar paran olsa bedavaya gelirlerdi bee 😂😂
- +1 yıl
O kadar param olsa zengin karı aramam 😂
O kadar paraya bedavaya geliyorlarsa ben kendimi o kadar param varmış gibi gösterip sahtekarlık yapayım. 😈 Yalan söyleyeyim 😈 - +1 yıl
Yalancı ve de dolandırıcı işte tam bana layık bir dost 😎😂😂
- +1 yıl
Aslında seni hiç hak etmeyen, senin 1000 adım yakınına bile yaklaşmaması gereken bir dost olurum böyle olursam 😔
Şöyle bir yağ yakayım da borç itelemek için konuyu açarım birazdan 😁😈 - +1 yıl
Attığın videodaki 58. sn'de Şehrazat gibi bakıyorum şu an 🙄
- +1 yıl
O diziyi seyrettin
- +1 yıl
Ülen yanlışlıkla yorumu tamamlamadan attım. 😂 Telefon elimden düşerken gönder tuşuna çarptı parmağım 😂
O diziyi seyrettin mi. Yerli dizi seyredesim var. Müzikleri de güzel. Seyretsem mi acaba yahu 😂 - +1 yıl
Bence değmez vaktine yazık. Suskunlar, Kaybolan yıllar felan vardı onlar izlenir tekrarı ama bu sıkıcı gelir aşk şeysi mıç mıç bayar 😂😂
- +1 yıl
Suskunları izledim yıllar önce. Kaybolan yıllara bakarım 🤔
Ya bunun müzikleri hoşuma gidiyor. Türk dizileri senaryoda saçmalıyor uzattıkça ama müziklerini güzel yapıyorlar. Açıp dinlerim arada fon müziği niyetine 😂😂 - +1 yıl
Müzikleri güzel. Finaldi sanıyorum evlendiler canlı yayında çekildi büyük ilgi toplamıştı 😂Hoşuna gidiyorsa izle bir kaç bölüm izleyince karar verirsin zaten devamına
- +1 yıl
Sadece romantizm bayar beni. Romantik komedi severim ama 😂
2006 yılında Barış Akarsunun oynadığı "yalancı yarim" diye bir dizi vardı. O zamanlar çok hoşuma gidiyordu o dizi 😂 benzer bir şey bulursam izleyeceğim de yok 😂 - +1 yıl
Yılan hikaeysi izle eski ama çok güzel. Hem romantik hem komedi. Bayılırdım ona yaa 😂
- +1 yıl
İzledim onu birkaç yıl önce sıfırdan başlayıp 😂
Yeni dizilerden seyredesim gelmiyor zaten. Saçma sapan yapımlar çoğu. Açıp "7 numara" veya "ayrılsak da beraberiz" mi seyretsem. Nostalji yapmış olurum.
Yok ben en iyisi açıp yeşilçam filmi seyredeyim bir tane. Yerli yapım hevesimi geçirsin yeter 😂 - +1 yıl
Ayrılsakda beraberiz yaaa nostalji oldum 🥺 çok güzel oda.
Vahşi Gelin ve İstasyon şu ikisinin yeri bende çok ayrı ama Üç kağıtçıları da ayrı severim. Çok film var sevdiğim ama ilki bunlar hepsinde Cüneyt Arkın var 😂😂 - +1 yıl
İstasyonun müziği de harika yahu. Köpek ölünce üzülmüştüm 🥺
Vahşi gelin filminin ismi tanıdık gelmiyor. Seyretmiş olabilirim ama çıkaramadım. Onu seyredeceğim bu gece 😂
Yeşilçam filmleri ile dalga geçer yeni nesil ama insanın yüreğine işleyen çok yapım var. Aksiyon sahnelerini becerememiş olabiliriz. Ama senaryosu ve müzikleriyle bize hissettirdikleri duygular bir başka 😂
- +1 yıl
Şimdiki dizi ve filmlerle kıyas bile edemem. Yapım olarak şimdi daha gelişmiş ama şimdide oyunculuk ve konu yok alsın bunla dalga geçsinler 😂 varlık içinde ki yokluk bu bence 😂
Vahşi Gelin'den spoi vermek istemem ama adamın balığını yerken yakalanıyor o sahne de kendimi buluyorum 😂😂 - +1 yıl
Vermek istemem deyip vermen peki 🙄 neyse çok önemli bir spoiler değil 😂
- +1 yıl
Direkt versem öküzlük olurdu böyle belertip söyleyince tatlı oluyor 😂😂
- +1 yıl
Sürpriz olmuyor diye. Sürpriz habercisi oluyor 😂
- +1 yıl
Ben bana yapılmasını sevmem başkalarına yapabiliriz ama 😂😂😂
- +1 yıl
Bir film veya dizi seyretmeyi düşündüğünde bana söyler misin 😇 acaba daha önce seyrettiğim bir şey mi diye merak ederim ben 😇
- +1 yıl
Hemen meleğe büründü 😂 torti yemek tatlı yer numara yemez 😂
- +1 yıl
Benim numaralarım çok lezzetlidir ama. Karşı koyamazsın 😇 Parmaklarını yersin o derece 😳
- +1 yıl
Ben senin açığını bulucam sen benim bulamazsın 😂😂😎
- +1 yıl
Yaaa ne kadar iyisin. Sırf kapatmak için açığımı arıyorsun dimi 😇
Mesela banka işlemlerimde açık mı var. Kapatmak için orada olacaksın 😇
Su içerken şişemi açık mı unuttum. Kapatmak için orada olacağından şüphem yok 😇
Bir şeyin de pokini çıkarmasam olmuyor 😂 sen zamanında benim gece yatarken açık kalan totomu örtüp kapatsan bunlar olmazdı. Toto üşümesiyle başladım. Şimdi kafayı üşüttüm bak 😂😂 - +1 yıl
Zamanında açık kalan totonu mu 🤔Sen neden daha önce totonla tanışmışım gibi konuşuyon ki 😂😂 gebertirim seni, sana burdan bi vurarsam görürsün 😂
- +1 yıl
Yahu söz temsili. Hani saçmalayan kişiler için "uyurken toton açık mı kaldı" derler ya o hesap 😂
Acayip şiddet eğilimin var 😳 Bana bana, AKaKesKinKa'na vuracak mısın gerçekten 🥺 - +1 yıl
Çok var ooooo hergün 3-5 kişi döverim 😂 şunun orijinal videosunu bulamadım yaaa
https://www.youtube.com/shorts/grmuj_0gd-Q - +1 yıl
Vuracaksın demek. O zaman buna karşılık bunu atmalıyım 😂
https://youtu.be/Gx0cEyxlLVM - +1 yıl
ahahahhaha adam vurunca tamam tamam demesi 😂😂burda kaçan sen oluyorsun sanırım 🤣🤣
- +1 yıl
İlk başta şiddete başvuran sensin. O yüzden çocuk sensin sonda sopayı vuran ben 😂
- +1 yıl
Hadi ordan 😏 ben tatlış bişeyim ki ama kıyamazsın dimi kıymazsın 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Sen tatlısın da ben acı mıyım 🙄 Sen neden bana vuruyorsun 🥺
Elim kalkmaz 😔 kalksa bile inmez. Sen bana vururken armut toplasınlar diye kaldırırım. Rahat rahat dövebilirsin beni 😇😂😂 - +1 yıl
yaaa 😂😂 tamam ama çok kıpırdama hiçbir fiskemin boşa gitmesini istemem 😂😂
bu arada armutun iyisini torti yer diyosun 😂 fındığın yanına armut da ekle kargoyu ben öderim 😂 - +1 yıl
Yok yok sırtımı döneceğim sana zaten. Arkamdan vur 🙄 masaj etkisi yapar belki. 😂
Bizim armut ağaçları vermiyor artık. Güzel armudumuz yok 😔 - +1 yıl
ama neden 🥺 dalında daha yeşilken koparır yerim olgunlaşınca sevmiyorum yumuşuyor. Benim köye gitme vaktim gelmiş 10 senedir gitmedim. Böğürtlen yol kenarında çalılarda oluyor ya köylü yüzüne bakmıyor 😂 biz gider koparır yerdik garipserlerdi bizi onlar yemiyor 😂 İstanbul'da kaç para bide çürümeye yüz tutmuş çılkı çıkmış halde geliyor.
- +1 yıl
Gelip burada yemen lazım. Sen bir yazı burada geçir. Yetişen her şeyden yersin 😂
Normal böğürtlen asması mı var yoksa dikenli dikenli mi. Şöyle ekşi ekşi olan 😁
Ülen öyle dedim aklıma kuş üzümü geldi. Bilir misin kuş üzümü 😁 - +1 yıl
Asma değil, dikenli. Ekşi dedin aklıma kızılcık geldi offf 🤤 🤤ağzın dişin kamış kamış yiyosun 🤤kuş üzümünü kim bilmez 😂 yaaa dejavu oldum bakk 😇 köyde biz bunu yemezdik yiyemezdik tadından 😂 koparıp birbirimize atardık silahımızdı o bizim 😂😂 onla kavga ederdik 😂
- +1 yıl
Nasıl yenmez yaa. Onunuda çeşitleri varmış galiba. Benim dediğim olgunlaşınca kırmızı olan ekşi kuş üzümü 🤤 çok güzeldir o yahu 🤤🤤 ağzım sulandı şimdi aklıma gelince 😂😂
- +1 yıl
tamam işte kırmızı mı pembe mi öyle bişi ama sertti o yenecek gibi değildi kafaya atardık biz birbirimizin öyle sertti 😂
- +1 yıl
Nasıl kıyarsınız onlara 🥺 şu eleman dimi bahsi geçen kafalara boya diye akıtılan muhteşem lezzet 🥺
- +1 yıl
ahahaha he işte bu arkadaş😂 çok sert değilmi bu? Nasıl yiyosun
- +1 yıl
Yahu dişinden sert değil ya. Ağzına atınca suyu çıkıyor zaten. Fazla çiğneme. Sana sert gelen şey içindeki çekirdek. Normal üzüm yerken çekirdeğini çiğniyor musun 😂 bunu da çiğneme. O muhteşem suyu ağzına aksın yeter 🤤🤤
- +1 yıl
😂😂 bizde değer görmezdi böğürtlenle bu. Böğürtlen de istanbulcası karamık deriz biz ona, kimse değer vermezdi ben birinin evinde görmüştüm yediklerini çocukken bu çöp niye yiyorlar diye düşünüyodum 😂😂 ama ben kızılcık yerim dişlerim kamaştı yaa yaz gelsin de yiyek
- +1 yıl
Hazır ol. Sana böğürtlene bizimune dediğimizi söylüyorum 😂
O muhteşem dikenler içinde parıldayan meyveye biz "fuska" diyoruz 😂😂
Bizim köyde kızılcık yok. Bu bölgede yetişmiyor mu acaba. Bir yerden bulup dikmem lazım. Ekşi ve sulu, diş kamaştıran meyveleri severim 😂 şimdi diş kamaştıran deyince komşunun eriği geldi aklıma. Olgunlaşınca sevmiyorum ama ham iken ekşi ekşi güzel gidiyor. Bu pazardan alınan suyunda tat olmayan erikler gibi değil. Ahh ülen ah 😂😂 - +1 yıl
fuska mı 😂😂 neden öyle demişler ki 🤔 Bizimkiler olgunlaşınca kararıyor yaa siyah oluyor ondan karamık diyolar.
Arsız o ya her yerde yetişir al dik. Meyveler hamken daha güzel dimi 😂ama çok yeme hamken bozar 😂😂😂 - +1 yıl
Vardır bir anlamı mutlaka fuskanın 😂
Alıp dikmek lazım kızılcığı. Şerbet yapar içeriz 😁
Yabani böğürtlen yemişsin dikenlerden kopartıp. Yabani çilek yedin mi peki hiç 😂 böyle küçücük olur. Minnacık. Uğur böceği kadar 😂 - +1 yıl
Bilmem 🤔 yemedim sanırım veya tipini görmem lazım ama yemedim sanırım.
- +1 yıl
Bak böyle bir şey 👀
![Manitayla karaokeye gitmek aşkı öldürür mü, sesimi duyunca kaçar mı?]()
![Manitayla karaokeye gitmek aşkı öldürür mü, sesimi duyunca kaçar mı?]()
- +1 yıl
he bildiğimiz düz çilek daha aksiyonlu bişeymi acaba dedim ama yok yemedim 🤔
- +1 yıl
Küçük hali sadece 😂
Yine birkaç hafta sonra marketlerde satılmaya başlanacak çileklere nazaran tadı daha enfes, kokusu daha yoğun olan bir şey.
Çocukken bunları toplar taze üzüm yaprağı arasına koyar yerdik. Üzüm yaprağı ve bu çileğin tadı nedense birbirine çok yakışıyor gibi gelirdi bize 😂😂
Son olarak aklıma gelen bir şey daha var.
Yaban mersinini bilir misin. Ona ne derler sizin köyde 😂 Biz likarba diyoruz 😂 - +1 yıl
Üzüm yaprağı yemek mi 😱 sarma yaparız ona ama pişirir yeriz çiğ değil 😂 yaban mersini yok bizde görmedim 🤔
- +1 yıl
Çocukken acıkınca eve gitmemek için türlü şeyler yapardık. Mesela bir meyve ağacına dadanır cepleri doldurup öyle uzaklaşırdık. Acıkıp eve gidersek evden çıkmamıza izin vermeyebilirlerdi 😂 sabah çıkılan eve dönüş hava kararınca olabilmesi için önüne ne çıkarsa yemelisşn. Kendimizi vahşi doğaya çabuk alıştırdık 😂
Sonra ayı neden korkuttu bizi. Eve gidelim diye neden olacak 😂 😂 - +1 yıl
ahahahah 😂😂 survivor yaşamışsın sen 😂annem görse salmazdı bir daha, susayınca köy çeşmesine ağzı koyar içerdik😂 ıyyy şimdi iğrenç diyorum ama o zaman kaç kişi sırayla içiyorduk 🤭Biz istanbuldan geldiğimiz için misafir diye gören salçalı ekmek verirdi aç kalmadım 😂
- +1 yıl
Aklıma birinci sınıftaki bir anım geldi.
Abim bana dondurma aldı. Cornetto külah dondurma işte. Açtım okulun bahçesinde minik minik yalıyırum. Çabuk bitmesin diye 😂
Ülen sınıftan biri geldi o da tadına bakmak istedi. Sonra biri sonra biri daha. Bir de yalamazsam öğretmene şikayet ederim dondurma yediğini diyorlar 😂 korktum mecbur uzatıyorum. Ben elimde dondurma tutuyorum gelen dil atıp geçiyor 😂 o gün o dondurma ömründe böyle bir şey daha yaşamamıştır 😂 neredeyse 15 kişi salyalarını değdirdi ona 😂
O zamanlar tiksinme olayı yoktu. Çocuğuz. Çok da çabuk arkadaş oluyoruz. Ne günlerdi be 😂 abim sonra soruyor nasıldı diye. Diyemedim ben yemedim ki başkaları yedi 😂😂 - +1 yıl
ahahaha yıkılacam durrrr 😂😂 gözümde canlandı yaa 🤣 yemeyenin malını yerler acele edecektin 🤣🤣
- +1 yıl
Ben böyle olacağını bilsem kimsenin beni göremeyeceği bir yere giderdim 😂
Ama olsun. Paylaşmak güzeldir. Keşke Salyalarımızı paylaşmasak ama çocukluk işte 😂 - +1 yıl
😂😂 göz hakkı değil dil hakkı olmuş o 🤣🤣
- +1 yıl
Yahu benim bitmesin diye minik dil darbeleri attığım dondurmaya ağızlarını kocaman açıp girdiler 🙄 kimseye böyle hak tanındığını düşünmüyorum 🙄
- +1 yıl
kendi kendilerine hak tanımışlar 😂 dondurma taciz davası açsa kazanırdı 🤣🤣
- +1 yıl
Dondurma haklarını koruma derneği kurup başka dondurmaların da bu muameleye maruz kalmalarını önlemeliyiz 🥺 kimse bunu hak etmiyor kimse 🥺
- +1 yıl
😂😂 sen en azından biraz yemişsin. Okula 2 tl götürüyordum. Hamburger 1.5 tl idi şaka gibi 😂50 kuruşada kola veya ayran alıyordum. Hamburger almak yerine tost aldım ucuz diye çünkü dondurmada alcaktım max vanilyalı 50 kuruştu 😂 Arkadaşla aldık koridorda açıp yicekken benim dondurma paketinin altı açıkmış sen yere düş 🥺🥺 Hayatımda yaşadığım en büyük kayıptı hala unutmam 🥺 Çok fena koymuştu ama yaa kız gözüme baka baka yiyo benimki yerde pert 🥺😂
- +1 yıl
Allahım bu ne acı bir hikaye 😭
O max çubukkarından bedava çıkardı gider tekrar alırdık. Ne güzel günlerdi be 😂 hala bedava veriyor mu acaba. Bir ara dadanırım bir markete 😂 - +1 yıl
Arkadaşın da hiç paylaşımcı değilmiş. Ben olsam uzatırdım sana 😂 😂 sen de alırdın birkaç ısırık. Biliyorsun ben dondurma tutmayı çok severim 😂 😂
- +1 yıl
Çok acı çok minik kalbim çok üzülmüştü 🥺
Çıksada binde bir çıkar eskiden çok çıkıyordu beleşe çok yedim 😂😂 40 kişi yemiş ben yesem ne eksilebilir ki 😂😂 ama kalsın ben intihar eden dondurmamın yasını tutarken başka dondurmalara yan gözle bakamam 🥺🥺 - +1 yıl
Birini unutmak için başkasının kollarına bırak kendini 😔 o öldü totitoti. Bir daha geri gelmeyecek. Anla artık bunu. Başka dondurmalarla hayatına devam etmeye başlaman gerek 😔
- +1 yıl
Carte dor çiko karnavalı ile edebilirim sanki 🥺🥺 bana yemeksepetinden söyleyiver de ayağıma gelsin bitisin bu dram 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben bilmiyorum oralardan nasıl sipariş veriliyor kullanmadım hiç. Ben siparişleri hep arayıp konuşarak veren bir antikayım 😂
Madem seni kendine getirecek, sen al onu kendine. Ben İstanbula gelince parasını sana veririm 🤭🤭🤭
Yeter ki sen artık dondurmalara küs olma 😔 - +1 yıl
İç sesim (Eli cebine gidicek olunca hemen antikaya bağladı)🤔😂Kendime alamam hayır olmazz birinin bana carte dor almasına engel olmamalıyım bu kötülüğü yapamam kii 😂😂 İbanımı biliyosun 😎 yolla da senin adına kendime almaya gideyim 🤭🤭
- +1 yıl
😂 😂 Siparişi ver ss at bana göndereyim 😂 bu saatte gelmez herhalde yarına kaldı 😎😂😂
Kaç para ülen bir dondurma. Ben arkadaşıma dondurma alamayacak mıyım 😡
https://youtu.be/OdPZVaVKUa8
https://youtu.be/4cEbEkhbtEY - +1 yıl
Neden benim dondurmam yok neden 🥺 Aka bana bi dondurma alamayacak mı 🥺
Şaka yapma bak yüreğime iner ona göre sevincimden koltuğa çıkıp tepincem 😂😂 - +1 yıl
Çık tepin ülen 😂 şu mübarek günde içimden geldi 😂
Ben totitotimi sevinçten koltuğa çıkıp tepindiremeyecek miyim 😂😂 - +1 yıl
Yes yes yessss 🥳🥳🥳 Sonunda bee 😂😂
- +1 yıl
Bu kadar sevineceğini bilsem aylar önce havalar sıcakken ısmarlardım 😂 Ama o zamanlar senin bana sürüyle sözün vardı. Konumuz hep onlardı 🤔😂
- +1 yıl
Yaaaa üfff ne diyosun anlamıyorum 🤔🙄🫢🫣 dondurma diyoduk dondurma alıyodun bana unutma onun harici her şeyi unut 😂
- +1 yıl
Üzülme Akacığım 🥺 bana aylar sonra havalarr sıcakken d dondurma ısmarlarsın geçmişte alamadığın günlerin acısını çıkarırım merak etme 🤣😂😂
- +1 yıl
Sen bana mı dönüştün sanki 😂
Yarın git bakkal amcadan dondurmanı al. Hesap benden merak etme 😂 - +1 yıl
Sana dönüşmedim senin triplexin gibi bişeye dönüştüm senden beter oldum 😂😂🤭
BİM amcaaaaa bekle beniii toti geliyooo 😂🥳🥳 - +1 yıl
Alınca fişi göster bana dondurma parasını kap 😂 yoksa vermem. Dondurma diye alır karıya kıza yedirir, içkiye kumara harcarsın 😳
- +1 yıl
İnşallah fişi atmam unutmam direkt bakmadan atıyorum normalde 😂 Sonra kazık niyetine buz gibi dondurma yemiş olurum 😂😂
Kara Ekmek izledinmi A2'de aç izle çok iyi dizi jajdjsajdjsjad - +1 yıl
Kazık olarak düşünme. Yediğin dondurma ile mutlu ol 😂 😂
Tv bakmıyorum. Adını hiç duymadım o dizinin. 90 lı yılların başı filan mı acaba yayınlanma tarihi 🤔 - +1 yıl
O zaman aradığın dizi bulunmuştur 😂8 senelik. Komedi, aşk ve aşırı kroluk içerir 😂😂 Başrol kız aşırı kro yaa kesin izle.
- +1 yıl
Tam benlik bir şeye benziyor 🤔 hemen bir araştırma yapıyorum. Belki yarın başlarım seyretmeye 😂😂
- +1 yıl
Hııı tv de denk gelmiştim buna. Başroldeki kız 10-15 yıl önce çok güzel gelirdi bana 😂 fakir kız zengin oğlan olayı dönüyordu o dizide ama ölen bir kız da vardı. Zaten o kıro dediğin kız ölen kızın yerine geçip kendini ölmüş göstermişti. Çat pat hatırlıyorum bir şeyler 😂
- +1 yıl
Başla 😂😂
- +1 yıl
Evet evet aynen 😂 Pervin karakteri var bayılıyorum ona yaa o kadının olduğu bütün diziler tutuyor çok iyi 😂
- +1 yıl
Yarın başlayayım o zaman 😂 tabi önce vahşi gelin çıkacak aradan 😂 sakın spoiler verme bak. 😂
- +1 yıl
Önce onu izle. Zaten kesin izlemişsindir adını bilmiyosundur hiç izlemediysen aşırı kınarım öyle bi filmi izlememek imkansız 😂😂 Tamam tamam spoi vermem 😂 Şimdi kalkıp sana kızın neden öyle böyle dediğini diyecek değilim 😂 Şurada spoi verip sonra bunu söyleyecek değilim diyecektim ama filmin tadı kalmazdı en sevdiğim film olduğu için bunu yapamam baska filmde yaparım 😂😂
- +1 yıl
Hiçbir filmde yapma. Ben seyrettikten sonra bol bol ver spoiler 😂 meşhur filmlerdense rv de karşıma çıkmıştır kesin. Ama tekrar seyretmekten zarar gelmez. Ben istasyon filmini açıp youtube'dan seyretmiştşm tekrar canın çektiği için 😂
Bir ara Kemal Sunalın "garip" filmini izlemeyi düşünüyorum 😂 bazen aklıma bir filmin müziği veya bir sahnesi gelir. Açıp izleyesim gelir hemen 😂 - +1 yıl
O da çok duygusal müthiş filmler var yaa ama İstasyon kalp ben 😂😂 Yabancı bir dizi vardı izledin mi? legend of the seeker
- +1 yıl
Şimdi sen yazınca baktım. Büyülü müyülü fantezik bir şeymiş. İzlenir mi, güzel mi 👀 Merlin dizisi tadında bir şey mi 👀
- +1 yıl
İzlenmez mi kaç tekrar izledim 😂 fantastik komedi güzel. Her bölüm yeni bi macera sürükleyici 2 sezondu ikisinide izle. Merlini izlemedim ben baktım ikiside benzer bnde Merlin izliyeyim😂
- +1 yıl
Hııı kara ekmeğe değil ona başlarım o zaman.
Vahşi gelini açtım ilk dakika karakterleri görünce anladım filmi 😂 tonton dedeyi görünce içimden "Necmiye biraz kaçıktır ama Nazmiyenin gönlü açıktır" diye söyledim o söylemeden 😂😂
Katlanılmaz bir karakter. Cüneyt Arkının yerinde olsam çoktan denize atmıştım. Ardında tüfekle bekler yüzdüre yüzdüre karşıya geçirirdim 😂😂
Bu kadının Tarık Akanla da güzel bir filmi vardı. Sürekli elma yiyen bir karakteri canlandırıyorlardı. Hırsızlık yaparak geçiniyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. O film geldi aklıma 😂😂 - +1 yıl
Necla Nazır oynuyor onda o da çok güzel. Ben bayılıyorum adamı filmde müthiş çıldırtıyor idolüm kadın 😂😂😂
- +1 yıl
Anaaa harbi başka biriymiş oynayan. Şimdi Google da Necla nazır yazınca çıktı 😂 karakterler birbirine benzer olunca ikisini aynı kişi sandım herhalde 😂 filmin adı da ateş böceği imiş 😂
- +1 yıl
İdöl alacak daha naif karakterler bulsana yahu bunlar insanı çıldırtır 😂😂
- +1 yıl
Gayet naif kibar kadın Çok güzel kadın ya hastayım ben ona fıstık gibi taş gibi kadın 😂 daha nasıl öveceğimi şaşırdım. Adam laftan anlamıyor ki kadın napsın gitmemek için savaşıyor adam öküzz anlamıyor 😂😂😂
- +1 yıl
Yahu kadını haklı mı görüyorsun orada 😂 adama etmediğini bırakmadı. Adamın parasını niye harcıyorsun madem gitmedin 😂 ipler orada koptu zaten 😂
- +1 yıl
ahahahahah adamın üstü başı dökülüyor kız adamın parasıyla adama hediye almışsa nolmuş yani ayyy iyilikte yaramıyor 😂😂 Kızı yollamak yerine kabul etse bunlar gelmezdi başına kız kaç kere söyledi 🤔 😂😂
- +1 yıl
Yahu tanımadığı etmediği kızı neden yanına alsın 😂 sen yapar mısın öyle bir. İn mi cin mi belli değil. Her yerde karşına çıkıyor. İnsan işkillenir. Hem kızın yaptığı şeylere göre büyük sabır gösterdi. Ben öyle sabredemezdim 😂
Ama Allah razı olsun derdim. İlk geldiğinde evi süpürüp düzenlemiş 😂😂 - +1 yıl
Ya hu gerçeğe bakacak olursak bi kadında tanımadığı bi adamın peşine dolanmazdı. Gidecek baska yer mi yok sanki 🤔 Maksat karşılaştırmak olsun kurgu olsun ama güzel senaryo. Adam peygamberden sabırlı 😂😂 dediği gibi kız tam domuzz 😂 ama hoşuma gidiyo yaptığı domuzluklar çok iyi çok güzel çıldırtıyor o yüzden idolüm 😂
- +1 yıl
Yine de sen onun çıldırtan yönüne pek heves etme. O film burası gerçek hayat. Esas oğlanın oradaki sabrını gösterebilecek bir insan olması mümkün değil 😂 kimseyi öyle çıldırtma olur mu, 😳 sana zarar gelmesini istemem. Çünkü o yaptıklarını biri gerçekte yaparsa gözünü hastanede açabilir 😂😂
- +1 yıl
hahahaha gözünü hastanede kimin açacağı tartışılır bak emin olamadım ondan 😂 içimdeki prenses ruhumu kaybetmek istemem 😂😂 o yüzden çıldırtmam, kimseyle o denli uğraşamam üşenirim 😂
- +1 yıl
Zaten en iyisi uğramamak. Yani ufak ufak şakalaşmalar olur da o kızın yaptıkları eşek şakası da değil. Ejderha şakası mübarek. Bir insanın hayatını mahvetti be. En sonda da evlenmiştir kesin. Ömür boyu hayatı ona zindan etmek için 😂 😂
- +1 yıl
Sonunu izle ne oluyo gör 😂
- +1 yıl
Teknede öpüşüyorlar 😳😱😱
Cüneyt abimiz başına büyük bela aldı büyük 🥴🥴 - +1 yıl
ahahaha sen aşktan ne anlarsın yaa 😂 böyyük aşk o böyyük 😂
- +1 yıl
Böyük aşklar itlikle başlar 😂 hayat nasıl sana itlik yapmaktan zevk alıyorsa o kız da o adama yapmaktan zevk alıyor. Çünkü o kız o adamın hayatı 😳😳
- +1 yıl
Aynen öyle 😂ben hayattan vazgeçebiliyomuyum, hayır. Adamda kızdan vazgeçemedi ve sonu mutlu bitti 😂Yani aslında tüm mesele itlik yapabilmekte böyük sırrı çözdük 😂😂
- +1 yıl
Zengin kadınlara itlik yapacağım 😁 böylece benim karım olabilirler belki 🤩 mükemmel bir tespit yaptık. Hemen bunu uygulamaya koymalı 😎 ilgili kişiler üzerinde kullanmalı 😎
- +1 yıl
ahahahahah 30 sene itlik yapmak için beklemişiz meğer vay bee😂😂 İlan vereyim itlik yapacak manita aranıyor diye 🤣🤣
- +1 yıl
Aman ilanı dikkatli ver. Sana itlik yapacak kişiler çıkar sonra.
"itliklerime sabır gösterecek zenginler aranıyor" diye yapmak lazım ilanı. Bize zengin eşler lazım totitoti :/ aşk lazım değil 😂 aş lazım aş 😁🤤😋 - +1 yıl
ahahahahhaha 😂😂 aşksız aşın tadı olmaz. Aşklı aş olmuyormu ben ondan alayım 😂
- +1 yıl
Önce AŞ gelir. Sonra AŞK. Sana AŞ yapan adamı bulursan "çorbada benim de tuzum olsun" deyip K harfi ekleyerek AŞK yapabilirsin tabi 😂
- +1 yıl
Oooo aş yapan 😂 tek kriterim yemek yapması 😂 ben uğraşmak istemem o hazırlasın beleş yiyeyim sonra ben toplarım 😂😂 otomatik aşk da olur mide tokken her şey güzel görünüyor 😂😂😂
- +1 yıl
Bak benim dediğime geldi olay hemen 😂 önce AŞ gelir. 😂 O yüzden bana zengin karı ve sana zengin herif bulup rahat rahat yaşamalıyız 😁😁
- +1 yıl
jdjsadjajd naptın ettin yine haklı oldun 🤔🙄 benim tanıştıklarımın hepsi zengindi ama gönlü zengindi 😂😂 herkese yer vardı ben fakir seviyorum 😂😂🤣
- +1 yıl
Bu görsel geldi aklıma gönüllerinde herkese yer vardı deyince 😂😂
Gönlü zengin değil cüzdanı zengin olanı bulmak gerek 😂
- +1 yıl
Azıcık aşım kaygısız başımcıyım ben 😂 Kimsenin ardından merak etmekle acabalarla ömür çürütemem. Kafam rahat olmalı. Yazarken bile boğuldum yaa 😂😂
- +1 yıl
O zaman yalnızlık en güzeli. Baktın canın sıkılıyor ev arkadaşı edinirsin 😂 biraz daha yaşlanınca büyüyen yeğenlerden biri seninle kalır oldu bitti 😂 bak sana fikirler sunuyorum. Sen de bana ipucular verebilirsin karşılığında 😈
- +1 yıl
Yok benim planım belli. 35-40 küsür gelince şu hayatta yalnızlığına terk edilmiş bir çocuğun sorumluluğunu almak istiyorum. Ablalık mıdır annelikmidir artık o bana ne derse ondan olurum. Belli bir yaşa kadar beraber takılırız sonra ben mevta o devam eder 😂😂 Sana ne ipucu vereceğim ki 🤔
- +1 yıl
Evlatlık edinmek kolay bir süreç değil benim de aklımda vardı ama herkese vermiyorlar. Belli yaş sonrasına vermiyorlar. Belki de bekarlara da vermiyor olabilirler. Uzun işleri var onun 😅
Seninle kullanıcı adı bulma oyunu oynayalım mı 😂 ipucu onun ipucusu 🤭 bulup eklemeyeceğim endişen olmasın. Şahıs hesabı takip etmiyorum. Sadece bulamazsın dedin diye içimde bir şeyler kıpırdadı 😂
Oyun oynayalım mı 😇
https://youtu.be/yj7JxlLrapE - +1 yıl
Bu şey değil miydi yaa Tarçın Nurçin Gülçin ve Yalçın vs vs isimleri vardı 😂😂 Çok zor süreç evlilik şartı aranıyordu artık aranmıyor diye biliyorum. En son öyledi bildiğim. Önceden aranıyordu çorap değişir gibi yönetmelik değişiyor 😂 Hiç olmadı başka yolları var. İlla bir yerindne yakalarım ben 😂 Zamanında bakmıştım hafta sonu alıp götürebiiyosun çocuğu gezip eğleniyosun aktivite vs. Para dayanmadığı için sıkıntı sponsor lazımdı kolay bulunmuyor vazgeçmiştim mecbur. Sponsor kendim olabileceğim zaman tekrar yaparım.
Takip etmiyomuş bak bak istemem cebime koy diyor 😂😂 Takip edeceksin inat ettim eğer bulursan takip edeceksin 🤔😂😂 - +1 yıl
Aaaaa Nurgul var orada takip etme edemezsin onu unuttum 😂😂😂
- +1 yıl
Benim de aklımdaydı o evlatlık işi ama bıraktım peşini. Abilerime baskı yapacağım "bol bol yeğen yapın bana" diye 😂 yeğenlerimden birini alırım yanıma herhalde 😂 tabi belli bir yaştan sonra 😂
Anaaaa Nurgülü benden saklıyor. Daha birkaç gün önce bana ayarlamayacak mıydın onu 😂 Bana yardım edeceğin birkaç harften biriydi o 😎 Korkma Nurgüle bir şey belli etmem 😂
Ohh. Yedim doydum. Yemek yemek çok güzel şey 🤩 sen de ye birkaç dakika sonra. 😎😂 - +1 yıl
Nalan Nuriye falandı o Nurgül değildi o olmaz. O benim minnakım 😂
- +1 yıl
Hayır Nurgül 😎 Hatta hemen sonrasında "en iyi arkadaşını bana emanet edecek kadar güvenmene sevindim" benzeri bir yorum yapmıştım 😂 gider bulurum eğer soruyu silmediysen. Uzakta değil. Bana birkaç saniyelik uzaklıkta 😂
- +1 yıl
hemen silmem lazım hangisiydi yaaa 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Bak bak kanıtları nasıl da yok etme peşinde 😳
Sevgililerin ilk harflerini sormuştun. Silersen benim görüşüm de silineceği için ceza alırsın 🤷♂️ tekrar düşün silmeyi 😂 - +1 yıl
Aaaa ama o çok güzel soruydu 😂 silemem sne benim o yorumumu sil kimse görmesin aramızda kalsın 😂😂
- +1 yıl
Kimse 10 gün önce sorulan altında uzun uzun yorumların olduğu bir görüşü okuyacak kadar işsiz değildir. Ama gider silerim bir ara 🤭 unutmazsam 🤭 inşallah 🤭 ss aldıktan sonra 🤭
😂😂😂 - +1 yıl
164 yorum aşağı gelirken birde ne göreyim dondurmayı unutmuşum 😱😱 hiç hatırlatmıyorsunda 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Ben iftardan sonra çıkıp alacaksın diye düşündüm 😳 almadın mı 😳
- +1 yıl
Almadım unuttum 🥺🙄
- +1 yıl
Yarın unutma olur mu 🥺
Ama yarın hava soğuyacak 🥺 boğazını ağrıtmasın 🥺
Sipariş versen bu saatte gelir mi ki 🤔 - +1 yıl
Gelir ama kararsız kaldım hava soğuk yağmur yağdı. Sıcak bi günde alayım şimdi çay içeyim en iyisi 🥺🙄
- +1 yıl
Öyle yap 😂 al çayını kuru yemişini aç müziğini duvarlara bakıp hayallere dal 😂
Ben de nesquik atarım ağzıma çerez niyetine 🥴 belki kahve de yaparım 🥴 tıkınacak hiç abur cuburum yok yahu.
En iyisi fındık yiyeyim nescafe ile birlikte 🤔 - +1 yıl
Hayal mı 🙄 Bayadır kurmuyorum o aktivite iyi gelmiyo bana gerçeklerle yüzleşicem ben 😂
Bende bi tek petitbör bisküvi var fakirim 🥺🥺🥺 bi çikilatam bilem yok 🥺 - +1 yıl
Yaaa arkadaşım çın abur cuburu yokken nasıl kendimi düşünebilirim 🥺 istersen dondurma yerine abur cubur hediye edeyim 🥺 Bayram öncesi miden bayram etsin sevdiğin şeylerle 🥺
- +1 yıl
hayırrr dondurma 😂😂 ama sen bayram öncesi abur cuburda alırım diyosan Akanın eli tutulmaz derim 🤭🤭
- +1 yıl
Akanın eli tutulmaz 😂😂😂 ülen güzeldi bu 😂
Ağanın eli tutulmaz doğru. Ama o eli öpeceksin 😎
Ya abur cubur ya dondurma 😂 sanırım dondurmayı seçiyorsun. Artık istediğin zaman alır fişi bana yollarsın 😂 - +1 yıl
Sen benden 7 ay büyüksün 🤩 bayram harçlığıını düşündükçegözümden yıldızlar fışkırdı sevinçten 😂 Şimdi şöyle düşün ben el öpmeye gelen ama utanan o minnak kız çocuğuyum utanıyorum 🥺😂🤣 sende büyük olrak daha fazla utandırma ver çocuğun bayram harçlığını çok ayıp 🙄😏
- +1 yıl
😂 😂
Elimi öpmeyenlere harçlık vermiyorum 😂 o minnak çocuk minnak elleriyle elimi alıp öperse harçlığı kapar 😎
Bayram sabahı bayramlaşmayı unutmasın büyüğüyle. Büyüğü ona sürpriz yapabilir 😎😇😂
Ayrıca 7 ay değil 5 ay büyüğüm senden 😂
93 Ağustos benim. 94 ocak senin değil mi 👀 Arada 5 ay var 😂 - +1 yıl
Korona ver el öpme devri bitti eskidi o 🙄 Bayram sabahı sürprizi sevdiğim tek sürpriz umarım büyük bir sürprizdir lütfen küçük olmasın 😂
Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos 🤔7 ay işte yaşlısın işte nereye küçülcen daha 😂🤭 - +1 yıl
Çok büyük bir sürpriz merak etme. Keşke daha küçük olsa diyeceksin 😂
Yahu o senin dediğin gibi olur mu 😂 😂 😂
Bak ben 93 Ağustos 2 olunca doğdum.
93 Eylül 2 bir aylık oldum.
93 ekim 2 iki aylık oldum.
93 Kasım 2 üç aylık oldum.
93 aralık 2 dört aylık oldum.
94 ocak 2 beş aylık oldum ve sen doğdun 😂
Senin yaptığın hesapta ikimiz de 94 doğumlu ve sen benden 7 ay büyük sayılıuırsun 😂😂 - +1 yıl
Başıma morç borç yıkma bak öyle süpriz sevmem ben 😂
Mala anlatır gibi anlattığın için allah razı olsun 😂😂😂farkında olmadan kendimi büyüttüm az daha gidiyordu paralarım 😂 paralarımı kurtardın için allah razı olsun 😂 - +1 yıl
Estağfurullah kendine haksızlık yapma. Bir dalgınlıktır olur 😅😂
Hem dostlar bu günler için. Ne zaman yanlış yapsan düzelteceğim. Sen de benim yanlışlarımı düzelt haa 😳 - +1 yıl
Gözünün yaşına bakmadan düzeltirim tabi emin ol 😂😂😂
- +1 yıl
Yaaa 🥺 fazla da abartma. Kibarlıktan anlarım ben. Lafla uslanmazsam döversin 🥺
- +1 yıl
Şey benim ocem bozulur sen benim yerime kendini dövsen olur mu 😂😂
- +1 yıl
Sen don kişot romanını okudun mu 🤔 😂
Ojelerin bozulmayacak şekilde başımı okşayıp sevebilirsin 🤔 saçımla filan oynarsın 🤔 bana harika ceza olur bunlar. Hiç sevmem öyle şeyleri hiç 👀😂😂😈😈 - +1 yıl
Ortaokulda edebiyat hocası alın okuyun dedi ama ben okudum mu hayır 😂 yaaa 🤣 sen şeytan karşılaşsa senle yolunu değiştirir 😂😂 taktiklere bak 😂 sen Instagram adımı bul önce Kahin AKa 😂
- +1 yıl
O kitapta karakterlerden biri birine kırbaç cezası veriyor ama kendi yapamayacağı için kendini kırbaçla diyor. Bakmaya dayanamayacağı için de benim görmeyeceğim bir yerde yap diyor. Adam da ormanın içinde ağaçları kırbaçlayıp "cezamı çektim" deyip devam ediyorlar yola 😂😂
Biraz ipucu lazım onun için. Bulması imkansız değil tabi 😎 ben neleri neleri buldum. Bunu mu bulamayacağım 😂
Sana birkaç soru sorabilir miyim kullanıcı adın hakkında 😇 - +1 yıl
Pdf varsa nette beleş bulurum bi kitaba 2 ay önce 80 tele verdim içime oturdu🙄🙄
adım soyadım var içinde işte ekleme yaptım bu kadar - +1 yıl
Amaann artık okumana gerek yok. Filmi varsa onu seyret veya özet geçen bir yer varsa özetini dinle 😂
Hımm demek öyle 🤔 çalışmalara başlıyorum öyleyse 😈 birkaç tahmin oluşturup sunacağım sana 😈
Harf sayısını bilsem kolaylık olurdu aslında 🤔😂 - +1 yıl
direk ekleme yaptığım şeyi söylim istersen 😂 git çalışş bul kolaya kaçmak yok 😂
- +1 yıl
Söylersen ne kolay olurdu 😂 iki ihtimal kalırdı. Başına mı eklendi sonuna mı 🤔 ikisini de dener tarafımı seçerdim 🤭😂😂
- +1 yıl
ortasına ekledim daha da bişi demem 🤐🤐
- +1 yıl
Çok şey söyledin bile 😂 ikisinin arasına uyumlu şeyler düşünme vakti şimdi 😈
En basitinden "dır" olabilir mesela 😂 kahvemi yapıp düşünmeye başlarım şimdi 🤭🤭😂😂😇😇 - +1 yıl
ahahahaha her şeyi söyledim bulamaman mucize olur 😂😂
- +1 yıl
ymis, az, cok, guzel, fazla, iyi, bir...
Yaklaştım mı hiç 😂 eklemeler bağlaç mı yoksa onlar da anlamlı kelime mi diye düşünüyorum 🤔 - +1 yıl
yok devenin bale pabucu 😂 herşeyide ben mi dicem 😂
- +1 yıl
Yok o yakışmaz oraya 🤔
Meyve tabağımı hazırladım. Bir yandan tıkınıp bir yandan düşüneceğim. Elimden kurtulamaz 😂😂 - +1 yıl
Sen sağlıklı düşünmeyi çok yanlış anlamışsın 😂 Düşünürken vitamin alan bi seni gördüm 😂😂
- +1 yıl
İşe yaramadı zaten. Dedim bir yüzümü yıkayayım açılırım o da olmadı. Komple duşa girdim geldim. Şimdi düşünmeye devam edeceğim 😂 yine aklıma bir şeyler gelmezse paslanmaya başladım demektir 🥴🥴
- +1 yıl
😂😂 çok kolay olduğu için zor 😂 Basit düşün
- +1 yıl
Alt tre veya nokta çıkarsa gülerim. Ama ekleme yaparak anlamlı bir şey oluşturdum dedin 🤔
Aradaki kelime "son" olabilir mi acaba 🤔
Veya "ilk" 🤔
Hala nasıl bulamam yaa 😭
"ile" bağlacı nasıl olur oraya acaba 🤔 - +1 yıl
ahahahah sora sora eleme yapıyor. Şunu deyip gideyim isimsoyad değil soyadisim üzerinden git
- +1 yıl
İki olasılığı da düşünüyorum. Hani geçenlerde bir soru sormuştun ya "öğrenince bu muydu yaa dedirten şeyler" diye. Bu da onlardan biri olacak benim için gibi geliyor bana 😂 😂 bu muydu yaa deyip "ne aptalmışım" diye geçiririm içimden muhtemelen 😂
- +1 yıl
ahahahahha bak bunu bul oturup sigara yakarsın 😂😂 kime söylesem "ah bee" diyor 🤣🤣
- +1 yıl
Ülen hani gizli takılıyordun 😂 Nurgül bilsin yeter. Yerin kulağı var. Bir kişiyle başlar bir bakmışsın tüm akrabalar istek atmaya başlamış 😂😂😂
- +1 yıl
Gizli takılıyorum demedim paylaşım yapmıyorum dedim. Akrabalar dışında ark tanıdıklarım var sadece az bir şey. Benim istemediğim kimse bulmasın dedim sadece 😂😂
- +1 yıl
İyi yaptın gerek yok kalabalığa. Telefon numaraların silinir filan yedekleme yapmadıysan oradan ulaşırsın önemli kişilere. Yoksa gereksiz şahısları eklemek 😂 ne işe yarıyor sanki 😂
- +1 yıl
Beğeniye yarıyor foto altına alev atıp ooo yakıyosun demeye yarıyorlar 😂😂
- +1 yıl
Vayyy hiç böyle düşünmemiştim. Alev almak çok mutluluk verici 🔥 😂
- +1 yıl
dfgvbhnjmö ne sandın arkadaşlar dostlar orada alev atmak için var başka işleri ne 😂
- +1 yıl
İyi ki kimseyi eklemedim o zaman. Benim paylaşımlar doğa paylaşımları hep. Orman yangına sebebiyet verebilirlerdi 😂😂
- +1 yıl
allah seni yaa 😂🤣 üşenmesem yere yatıp gülerdim buna 😂 Beni kızdırma senin profili bulur gelir alev atarım 😂😂😂
- +1 yıl
Bulamazsın 😂 bunu çok çok çok net iddia ediyorum 😂 çok saçma bir kullanıcı adım var 😂
- +1 yıl
Sen daha benimkini bulamadın benim seni bulamamam normal 😂 bi ara vermiştin ama unuttum yaa yıl geçti üzerinden nerdeyse 😂
- +1 yıl
O an müsait olsan bol bol kundaklama yapardın benim ormanlara. Sonra araya tanıdık sokup imara açardın. Sonra dikerdin oraya binaları 🙄 gerçi arazi pek uygun değil böyle şeyler için 😂😂
- +1 yıl
biz uydururuz yaa 😂😂
- +1 yıl
Uydurursun tabi. Uydurmak senin işin 🙄 harika kullanıcı adları da uyduruyorsun 🙄 insan düşündüğü onca şeyden sonra bir afallıyor 🙄
- +1 yıl
🤣🤣🤣 bence çoksel bi kere 🙄
- +1 yıl
Mümkünse bundan sonra benzer bir şey yapacağın zaman bana danış 😂 belki başka hesap açasın gelir burada veya instagramda veya başka bir yerde. Önce bana uğra 😂😂
- +1 yıl
bak yaa 🙄 bu kullanıcı adını kim buldu sanıyosun 🙄 torti de çok güzel o da çok güzel. Seninkine bak 🙄 çok pis çamur atarım böyle işte 😂😂
- +1 yıl
Benimkinin bir anlamı var. Akrostiş bir kullanıcı adı benimki 😂 eski hesaplarımın ilk heceleri 😂 kullanıcı adlarımın hepsi çok karizmatiktir benim 😎😎
- +1 yıl
benimkiler de öyle 🙄
- +1 yıl
Hım peki ok 🙄
- +1 yıl
Yarım saattir dibe inmeye çalışıyorum okuyarak. Tekrar dile getireceğim şeylere denk geldim ama dibi bulana kadar onları da unuttum 😂 ben okudum sen de oku 😂😂
- +1 yıl
ahahahahaha yarı yola gelmeden unutursun tabi ohaa 223 mü 😱😱 en uzun yorumlaşmam bu olsa gerek 😂
Sen atladın diye ben niye atlıyorum 🙄 deyip gidip atladım 😂 atlamaz olaydım beynim yandı 😂 konudan konuya atlamak böyle bir şey 😂😂
Bu arada "Kimse 10 gün önce sorulan altında uzun uzun yorumların olduğu bir görüşü okuyacak kadar işsiz değildir." demişsin ama 2 ay önce ki 223 yorumu okuyan biz ahahahdjjdfjjfjdsdhfhds süperiz süper 😂😂 - +1 yıl
Biz konu dışıyız. Bizden başkası yapmazdı bunu 😂 okurken de eğlendim. Günlük kelime kotamı doldurdum. Yarım saat sürdü neredeyse dibe inmem 😂
- +1 yıl
Benim 40 dakka sürdü 😂😂🤭
çocukluk anıları, meyvelere verilen yöresel isimler değişik meyveler, türk filmleri diziler, dondurma olayları, evlat edinmek, donkişot, oruç imam muhabbeti, instagram 😂😂 birbirinden anlamsız ve alakasız şeyleri birbirine nasıl bağdaştırdık ben orayı anlamıyorum ama güzel olmuş eğlenceliydi 😂😂 - +1 yıl
Dedikoducu mahalle karıları gibi daldan dala atlamışız 😂 birbirinden alakasız şeyler ama çok akıcı ilerledi 😂 normalde yarım saat kitap okusam sıkılırım 😂 bu sıkmadı 😂
- +1 yıl
faydasız bilgi ya bu sıkmaz faydalı olsa sıkardı 😂😂
- +1 yıl
ama şeye dikkat ettim birbirimize bir şey kakalamaya çalışmayınca gayet akıcı muhabbet ediyormuşuz 😂😂😂
- +1 yıl
Bundan birkaç soru sonra unuttuğun dondurmanın görseli olması lazım 😂 bakalım ona hangi soruda denk geleceğim 😂
- +1 yıl
evet 😂😂 5-6 gün sonra filandı galiba belkide daha geç bilmiyorum ama yakındır sorusuna gelmen😂
- +1 yıl
Şunun şurasında ne kaldı ki 😂 20-30 soru filan kaldı 😂 yaklaşık 2 ay önce başladığım serüveni tamamlamak üzereyim 😂
- +1 yıl
başarabilirsin nunuuu ben seni tutuyorum ha gayret 🤩🤩🥳🥳🥳
- +1 yıl
Desteğin için teşekkürler nunu 😇😇 sen olmasan başaramazdım 😇
- +1 yıl
😇😇😇
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için öldürmez onu bilemem de. Sesimi seviyorum ve güveniyorum.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılSesin güzelse niye kaçsın. Olsa ben çekinmeden giderdim, ama çok iyi ezbere bildiğin parçalar olmalı.
16 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok karşında sözleri yazıyor oku geç 😂
- +1 yıl
Vurgular, tonlamalar önceden dinlenmiş ve biliniyor olması lazım bana göre... Eserin hakkı verilmeli 😉
- +1 yıl
Karaoke bu gerek yok eğlence amaçlı. O kadar dikkat edecek olsam ve sesim güzel olsa bi yerde sahne alırım zaten 😂
- +1 yıl
Ben 10 numara bi icra olsun isterdim de o yüzden öyle diyorum, sonuçta yanımızdaki güzelin sahnesindeyiz, tek kişilik konser değil mi o da 😉😀
- +1 yıl
Ooo aynen öyle ama ona güzel gelir zaten kasmaya gerek yok o yüzden
- +1 yıl
Doğru diyosun ama mükemmeliyetçiyim biraz, sıyrılamıyorum maalesef... Olacaksa iyisi olsun diyorum yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim sevgilim olsaydı kaçardı muhtemelen jjgj 😅
10 Yorumla sesini begenmiyorsan manite de bersber soyleyelim diye zaten tadi oyle daha guzel cikiyor
10 YorumlaBence özgüvenli olup şarkı söylemene düşer kötü veya güzel söylemenden soğuyacağınu sanmıyorum soğuması icin büyük bi sebep değil bu hatta sebep değil.
10 Yorumla
+1 yılSesin nasıl olduğu önemli değil ki... Bağıra çağıra şarkı söylemek çok keyifli olur. Samimiyeti de arttırır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kadife sesimle öldürmez 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ooo süründürür diyosun 😂😂😂
- +1 yıl
Elbette 😂
- +1 yıl
adjasjdjsajd 😂
+1 yılÖldürmek ne demek, toprak bile attırır.. 😄
10 Yorumla
+1 yılasıl manitaya söylicen jdjdn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çok eğlenceli oluyor merak etme kaçmayacak
10 Yorumla
+1 yılKaçıyorsa sevmiyordur sghjcv
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaa bence çok güzel bişey 🥹🥹🥹
10 Yorumla Bence gayet eğlenceli olabilir 😂✌🏼
10 Yorumla
+1 yılSeven her haliyle sever yaa😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılManita da geldi hadi gidelim akflfl
10 Yorumla ama zor şarkı seçmişssin ödösşöd
11 Yorumla- +1 yıl
ama sözleri çok güzel manitanın gözü korksun diye hususi seçtim 😂😂😂 hem çığırsam yeter güzel okuma derdim yok 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşkı bilmem de ben kesin olürüm
10 Yorumla
+1 yılBen söylesem iyice aşık olur
10 Yorumla
+1 yılHahah hayır öldürmez
10 Yorumla
+1 yılGidilirr gidilirr
10 YorumlaKaçmaz insallah
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?