Karımı çok kırdım yardım :( ?

12 yillik evliliğimiz boşanma dilekçesi vermemizle sonuçlandi. 2 hafta önce mesajla tartismamiz esnasinda dayanamiyorum artik diyince bende artık dayanamiyorum dedim. O da o halde geregini yapariz diyince ( daha öncede tehdit ettiği boşanma mevzusunu kastederek) , bende oruçlu kafayla madem öyle kapi orada seni zorla tutmuyorum diyerek üstünede beddua ederek kendisini fena halde incittim. Ordan ablasina sonrada annesine gitti. Simdi ablasinda kaliyor. Ben evdeyim ve duvarlar üzerime geliyor Ben eşimi her zaman sevdim. O da beni severek evlendi. 11 yaşinda bir oğlumuz var. Benim kendisini bu denli kirmamin bir sinir patlamasi yasamamin da bir sebebi var. 5 yildir cinsel anlamda birlikteligimiz yok. Beni, kendisinin bana karşi olan kirginliklarini mazeret göstererek sürekli itti. Kendisine bu konuda hak verebilirim. Odunluk maalesef biz türk erkeklerinin kaninda var. Kendisine değer verdigimi hissettirecek yeterince sey yapmadigimi dusunuyorum. Gerci isten gelip mutfaga girmem, ev islerinde ona yardimci olmam, arkadaslari ile ya da her hangi bir aile ferdiyle zaman gecirmesine hiç karismamam gibi seyler tum kadinlarin hosuna gider. Ama yetmiyor demek ki. Ben bu son tartismamizdan sonra kendisinden özür diledim ve ne kadar üzgün olduğumu kendisine söyledim. Kirici üslubumu kesinlikle degistirecegimi ve benden beklentisinin ne oldugunu bildigimi ifade ettim. Bende gercekten farkindayim bazen çenemi tutamiyorum kirilmis ya da öfkeliysem. Ha küfür şeklinde değil ama yaralayici sekilde yapiyorum bunu.2 haftadir çokta darlamadan çocugu getirip götürmeyi de firsat bilerek kendimi hatirlatmaya iletisimi kesmemeye özen gösteriyorum. Beni sevmedigini icinde kirinti bile kalmadigini soyluyor. Bosanmaya kararli gibi görünüyor. En son, bir kac gun once yarim saat konusmak icin rica ettim. Kabul etti, konusurken uzgundu ve yuzumede bakmiyordu. Dün oglumuza bayramlik almaya beraber gitmeyi teklif ettim kabul etti. İstemeyebilirdi sen git ya da ben hallederim diyebilirdi. 3 gün sonra çocugun bir kontrol için hastaneye gitmesi gerekiyor oraya beraber gitme teklifimi reddetmişti şimdi bunuda kabul etti. O konulari açmamak şartiyla diye de ekledi. Şimdi ben eşimin ne düşündüğünü nasil anlayabilirim beni hiç görmek istemese farkli davranirdi değil mi? Sizce gerçekten beni artik sevmiyormudur ya da kirginlikdan mi böyle uzaktir :(

Karımı çok kırdım yardım :( ?