Merhabalar 2 yıldan fazladır beraber olduğum sevgilim ile düğün planları yapıp nişanlandık. 4 ay kadar sonra düğünümüz var ve bir çok masrafa girdik, emek verdik, neredeyse her şeyi hazır ettik.
2 ay önce hiç adetim olmadığı halde anlattığı bir hikayeden dolayı telefonunu bakma ihtiyacı hissettim. 2 yıl boyunca tamamen güvendiğim telefonunun şifresini dahi sormadığım nişanlımın telefonunda eski sevgilileri ile olan mesajlaşmaları ve arama kayıtlarını gördüm. Kimisinden hesap sormak istediğini, kimisinden helalleşmek istediğini o yüzden aradığını söyledi. Mesajlaşmalarındaysa arkadaşça muhabbetler ettiğini gördüm Ortada fiziksel ya da duygusal aldatmayı gösteren bir şey yoktu. Konuştuğu kişileri yanımda arattım neler konuştuklarını sordum onlar da doğruladılar. Bana bu güne kadar hiç yalan söylemediği her konuda açık olduğu için bu açıklamalarına inanıyorum ve hala beraberken mutluluk duyuyorum.
Yalnız o günden beri duygusal olarak birşeyler değişti içimde. Eskisi gibi güvenemiyorum sürekli telefonunu, kiminle ne komuştuğunu vs. kontrol etmek zorunda hissediyorum kendimi. Zamanında kendimde birşeyler yaşadığım için normalde ilişkiye başlarken bildiğim ve kabul ettiğim geçmişi artık canımı sıkar olmaya başladı. Eskiden normal gelen eksikleri veya kötü yanları gözüme batar oldu. Ama onun bana olan sevgisinden tamamiyle eminim bunu her türlü göstermek için, birşeyleri düzeltmek için yırtınıyor.
Şu anda bir tarafta verilen emek, heveslenmiş aileler, yapılmış planlar, masraflar, sonradan pişman korkusu ve yarı yolda bırakmış olma hissi var. Diğer taraftaysa güven kaybı, en küçük meselede içimde ona karşı hissettiğim öfke var, canını acıtma isteği var. Onu kendi kafamda etrafımdaki diğer kadınlarla fiziksel olarak, kişilik olarak falan karşılaştırmaya da başladım. Ne kendi dönüştüğüm insandan memnunum ne bitirebilecek cesareti bulabiliyorum ne de karşıma geçip bana karşı olan sevgisini gösterdiğinde karşılık verebiliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer