Aşk İlişkileri Size şu an da yaşadığınız duyuguyu tahmin edip söyliyim mi? efsunkârbiriyimdir Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hislerim kuvvetlü de🐣 Güncellemeler+1 yıl KSJEHEİEJBEJRJEBE LAN NİYE HERKES İBANA PARA ATMA PEŞİNDE JSUEHHEHEJEHEHEİEİEBHRORJE Size şu an da yaşadığınız duyuguyu tahmin edip söyliyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin merak ettim bende çok 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Ne mutlu ne mutsuzsun
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eğer harbiden edersen ibanına 500 kağıt ateşlicem yemin ediyorum. 1 21 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl 😂😂😂yaa peki sorular sorsam Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl Aşk acısı çekiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 soru hakkın var tek seferde sor hadi bekliyorum Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Yeni bitmiş ilişkin var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl @efsunkarbiriyimdir bol şans😂 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Sen aşıksın sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunu soru olarak kabul ediyorum. Aşık mıyım? hayır. hadi son sorunu sor Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Mutlusun keyfim yerinde o zaman sağlık sorunun mu var Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl Ailenden biri vefat etti ,250 si benim paranın Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl @çılgınsempaatik 😂😂ben para almiycam kizdan tabiki ya saçmalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hepsi yanlış gençler. sınav stresim var ksdksdj Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Ya geçer o başka şeyler olmasında Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl biliyorum ya, şaka yapıyorum😂😂benim modumu da tahmin edemezsim ne yaşadığimi bilmiyorum ben😂 Yorumla mussin27 +1 yıl Kopya çekmek yok🙂🙂🙂 Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl bizde bayaği ciddi üzücü bir sey sandık başlıycam sınavına Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl @çılgınsempaatik İSJEHEJEJEBEİJEBEHEİEBRHİEJEW Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl Alfabedeki çogu harf burada yok , eksik yazmışin😂😂 Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl @efsunkarbiriyimdir benim duygularıma ne oldu🙄 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Senin duygular karışık biraz ya çılgın sempatik Yorumla çılgınsempaatik +1 yıl 😂😂soruyu güncellemene de güldüm😂 Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Söyle bakalım Ben ne yapıyorum bilirsen sana 100 TL hesabına göndereceğim atmayan da şerefsizdir 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Olur ✅ 0 3 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Bazen mutlu bazen mutsuz yaşamaya çalışıyorsun işte ✅ Yorumla Pikauv +1 yıl Yorumun için teşekkür ederim 🌸 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Ricaaa🥰 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle. Tarottan anlıyor musun 0 3 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Anlarim aşkım Nesliççe +1 yıl https://imgyukle.com/i/QtJbPpYormlar mısın noğlıoorr Nesliççe +1 yıl
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 🥰 0 2 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Düşüncelisin ne düşünüyorsun kız Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Geçmiş ve gelecek ☺️ Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ahahahah sakın yazmaaaa 0 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Söyle bakalım dinliyorum 0 1 Yorumla Nazikbirbeyefendi +1 yıl @efsunkarbiriyimdir bekliyom halen Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Söyle bakim 0 4 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Git küstüm Yorumla miroveteene_ +1 yıl youtube.com/shorts/SDJfOINVH8A?feature=share Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl 🙄🙄şov yapma Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bizde her şey gerçek Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Tavuk bakalım Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et hadı 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl 🐔 hadi Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Süle bakam 0 2 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Galatasarayin ne kadar mükemmel oynadığıni Yorumla alcohólico +1 yıl O hiç aklımdan çıkmıyor ki maşallah diyelim de sonu gizel olsun😍 Yorumla
Denikom Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Olurr 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Mutsuz Yorumla
kullanıxıadı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl E ben bunu zaten biliyorum 😂 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Bilmediğin bir şey diyim o zaman Kılıçdaroğlu Erdoğana aşık Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Kararsız Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Keyifsiz Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Evet Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Söyleeee 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aynen kanka 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. olur. 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. deneyelim :) 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet söyle 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. buyrun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söyle bakayım 0 6 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Özlem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye kime Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evettt nasıl bildin Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Bilmediğim şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli beli 😀 Yorumla
kamuçalışanı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bırak bu işleri 0 2 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Neden Yorumla kamuçalışanı +1 yıl Boş isler Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
EskisehirliAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Et kiz 0 2 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Tavuk erkek Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Bune simdi Yorumla
kty99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Tavuk bakalım Yorumla kty99 +1 yıl Pilav da olsun mu Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Ayy acıktım bak Yorumla kty99 +1 yıl Pilav üstü tavuk yanında da salata mis olurdu di mi Yorumla efsunkârbiriyimdir +1 yıl Pilavi ketçapla yer misinn Yorumla kty99 +1 yıl Normalde yemezdim de haliyle gym müdavimi olunca 7/24 tavuk pilav yiyorum farklı tat olsun diye sıkarım arada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Söyleyebilirsin merak ettim bende çok
Ne mutlu ne mutsuzsun
eğer harbiden edersen ibanına 500 kağıt ateşlicem yemin ediyorum.
😂😂😂yaa peki sorular sorsam
Aşk acısı çekiyorsun
3 soru hakkın var tek seferde sor hadi bekliyorum
Yeni bitmiş ilişkin var mi
hayır
@efsunkarbiriyimdir bol şans😂
Sen aşıksın sanki
bunu soru olarak kabul ediyorum. Aşık mıyım? hayır. hadi son sorunu sor
Mutlusun keyfim yerinde o zaman sağlık sorunun mu var
Ailenden biri vefat etti ,250 si benim paranın
@çılgınsempaatik 😂😂ben para almiycam kizdan tabiki ya saçmalama
hepsi yanlış gençler. sınav stresim var ksdksdj
Ya geçer o başka şeyler olmasında
biliyorum ya, şaka yapıyorum😂😂benim modumu da tahmin edemezsim ne yaşadığimi bilmiyorum ben😂
Kopya çekmek yok🙂🙂🙂
bizde bayaği ciddi üzücü bir sey sandık başlıycam sınavına
@çılgınsempaatik İSJEHEJEJEBEİJEBEHEİEBRHİEJEW
Alfabedeki çogu harf burada yok , eksik yazmışin😂😂
@efsunkarbiriyimdir benim duygularıma ne oldu🙄
Senin duygular karışık biraz ya çılgın sempatik
😂😂soruyu güncellemene de güldüm😂
Söyle bakalım Ben ne yapıyorum bilirsen sana 100 TL hesabına göndereceğim atmayan da şerefsizdir
Olur ✅
Bazen mutlu bazen mutsuz yaşamaya çalışıyorsun işte ✅
Yorumun için teşekkür ederim 🌸
Ricaaa🥰
Söyle. Tarottan anlıyor musun
Anlarim aşkım
https://imgyukle.com/i/QtJbPp
Yormlar mısın noğlıoorr
Söyle bakalım 🥰
Düşüncelisin ne düşünüyorsun kız
Geçmiş ve gelecek ☺️
Ahahahah sakın yazmaaaa
Biraz zorda neyse et bakalım
Söyle bakalım
S Le hadi 😜😃
Söyle bakalım dinliyorum
@efsunkarbiriyimdir bekliyom halen
Söyle bakim
Git küstüm
youtube.com/shorts/SDJfOINVH8A?feature=share
🙄🙄şov yapma
Bizde her şey gerçek
Et bakalım
Tavuk bakalım
Et hadı
🐔 hadi
Süle bakam
Galatasarayin ne kadar mükemmel oynadığıni
O hiç aklımdan çıkmıyor ki maşallah diyelim de sonu gizel olsun😍
Olurr
Mutsuz
E ben bunu zaten biliyorum 😂
Bilmediğin bir şey diyim o zaman Kılıçdaroğlu Erdoğana aşık
Olur.
Kararsız
Söyle
Keyifsiz
Evet
söyle hayatım
Söyle
Tahmin et
Söyleeee
Tahmin et bakalım
Olur 🙃
Söyle
Söyle bakalım.
aynen kanka
olur.
Olur
Söyle merak ettim
Olur
deneyelim :)
Söyle bakalım
Evet söyle
Soyle bakalim
Söyle
Söyle
Söyle
Söyle bakalım
buyrun.
söyle
Söyle bakayım
Özlem
Neye kime
Bana
Evettt nasıl bildin
Bilmediğim şey yok
Belli beli 😀
Bırak bu işleri
Neden
Boş isler
Evet bekliyorum
Söyle bakim
Hadi bakalım
Söyle bakalım
Et kiz
Tavuk erkek
Bune simdi
Et bakalım
Tavuk bakalım
Pilav da olsun mu
Ayy acıktım bak
Pilav üstü tavuk yanında da salata mis olurdu di mi
Pilavi ketçapla yer misinn
Normalde yemezdim de haliyle gym müdavimi olunca 7/24 tavuk pilav yiyorum farklı tat olsun diye sıkarım arada
Ettt
Tavuk
Evet şöyle
Söyle
Evet söyler misin?
soyle
Buyur
Olur