Selamm🥳🥳
Olumlama yapmak gerçekten iyi geliyor mu, isteklerimiz olmuş gibi beynimize sinyal giderse gerçekten onu çekmiş mi oluyoruz?

Selamm🥳🥳
Olumlama yapmak gerçekten iyi geliyor mu, isteklerimiz olmuş gibi beynimize sinyal giderse gerçekten onu çekmiş mi oluyoruz?

Ne olursa olsun ben hayata pozitif bakıyorum ve istediğim şeyler gelmese bile neden diye dertlenmiyorum. Hiç bir gün kadehimi şu derdim var diye doldurmadım. Her zaman iyi olması için uğraştım olmadıysa vardır bir sebebi ama şükrediyorum olmasa bile. En önemlisi bu pozitif bakmak ve şükretmek. Gelirse senindir gelmezse "koy *ötüne rahvan gitsin" bu kadar basit. Takılmamak lazım yani
Ben bu güne kadar tüm derslerden sinavlarda sen bunun en iyisini yaparsın sen diğerlerinden daha basarilisin diye başladım ve tüm sinavlarida başarı ile üstesinden geldim hatta işe giriş sınavlarında birinci olmuslugumda var. Ben böyle başlarım ve hedefe ulaşırım basaracagina önce sen inanırsan başarırsın düştüğün bu olsun güzel arkadaşım
Evet inanmak başarmanın yarısıdır bu yüzden de ne yapıyoruz? evet iki kez inanıyoruz ve başarıyoruz. sdfsdf hayır değil tabi ki de yani şöyle bir şeye inanmadan zaten başaramazsın inanırsan da gerçekten şansın varsa başarırsın
Evet ve bunun en net örneği, spor yapanlar çok iyi bilir. Girmediğin bir ağırlığa giriyorsun, kaldıramaycağın kadar ağır değil ama hafif de değil ve eğer sen o ağırlığın kalkacağına inancın yoksa kendini yırt kaldıramazsın.
Cevap
11Cevap
Züğürt tesellisi oluyor, başarmak demek sonunu getirmektir. Başlangıçta bitiş ilan edilmez.
Başarılı olacağına inanmak gözden kaçırdığın detaylar olacağı anlamına da gelir. Başarıyı getirecek olan insanın konuyla alakalı bilgi birikimi, mental gücü, fiziki dayanıklılığı, tecrübeleridir. Bir aktiviteye başlamadan motivasyon kazanılmaz.
İnanmak en önemlisi bence
Coğunlukla öyle, sadece inanmakta yetmiyor. İnandığınız zaman o olaya kalkıp başlamanız lazım.,
Olumlu düşünceye, enerjiye, 3. göze kesinlikle inanırım. İnanç önemli.
İki aydır inanıyorum ve henüz başaramadım, hala da inanıyorum, dur bakalım ne olacak?
Olumlama kişiyi harekete geçirmede bir istek oluşturuyor.
Öyle olmasını diliyorum. Çünkü inanıyorum başaracağıma foss cıkarsa pis söverim
Tersten düşün: İnanmadığın bir şeyi zaten başaramazsın ki ;-)
Ayran içtik ayrı düştük
Aa sadece beğendi mi zalım
Yarısı
Gerçekten inanılırsa evet
Hayır
Kesinlikle👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?