İkisini kullanmak istiyorum ben?
Dila Mert Sert nasıl?
Arkadaşlar annem diyor ki evlenince soyadın kalsın
ama sevdiğim ile soyadım zaten aynı tek bir harf farklı
sizce hangisini olsa mantıklı?
Soyad değişikliği, evlilik sonrasında ortak bir soyadı kullanmak isteyen çiftler arasında yaygın bir seçenektir. Ancak, soyad değişikliği tamamen kişisel tercihe bağlıdır ve evlilik sonrasında da her iki tarafın kendi soyadını koruması mümkündür.
Evlilik sonrasında hangi soyadının kullanılacağına karar vermek çiftlerin kendi tercihlerine bağlıdır. Eğer evlendikten sonra ortak bir soyadı kullanmak istiyorsanız, soyad değişikliği yapabilirsiniz. Eğer her iki taraf da kendi soyadını korumak istiyorsa, iki soyadı da kullanabilir ya da birleştirebilirsiniz.
Cevap
4Cevap
Zamanında ben kızlık soyadımla birlikte eşimin soyadını kullanmak istemiştim bu yüzden kavga çıkmıştı
Soyadı adıma uyuyo mu diye bı bakarım önce gsjshjwnwns
ben bir kadın olsaydım başkasının soy adını almazdım çok saçma ve hiç adil değil
o niye benim soy adımı almıyor da ben alayım hic adil değil m*l gibi bi de soy ismimi mi kaybedecem zaten böyle bir kanun bile olmamalı
ben almadim kendi soy adimi kullaniyorum ne gerek var onun soyadini tasimama hem guzel de degil djdkdk
Kendinin ve eşinin soyadını kullan işte
Bi harf için deymez be :D
adam seni almış sen bir harf için onun soyadını almayı almamayımı tartışıyorsun :p
Değiştir ya
Farketmez
alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?