Siz olsanız nasıl bir tepki gosterirdiniz?

Birileri bizim. koyluymus ben tanımıyorum bile benim bekar olduğumu duymuşlar işte babamı filan aramışlar bende. istemedigimi söyledim düşünmüyorum dedim sonra yine ısrarla gelelim gelelim deyip durmuşlar iş iyice inada bindi ben hala istemiyorum diyorum memleketteki dayıma demişler yok amcama demişler filan istemiyorum diye elli kere dememe rağmen sonra geçen hafta dedem vefat etti cenazede bile bir görelim bir konuşalım demişler babamı. aramışlar biz eve dönmüştük bile karşılaşmadık sonra bu babam benden habersiz sen eve davet et bunları gelin demiş bana bir şey demediler annemle ikisi de arkamdan eve benim haberim yokken görücü cagarmışlar bunlarda daha bunların cenazesi var üç gün oldu dememiş ellerine tatlı almış. gelmişler ben duyunca zaten ben dedim cıkmamda görmemde kim cagardıysa o konuşsun dedim evden gittim saat on olmuş on buçuk olmuş hala beni bekliyorlarmış evde eve geldim geri uzaktan hoş geldiniz dedim hemen beni istemeye başladılar adamda kırk yaşında var ben yirmi yedi yaşındayım yani sonra halam kızdı işte şimdi bunun sırasımı biz istemiyor kız diye haber gönderdik dedi çıktılar gittiler sonra da diyorlarmış bizi niye cagardınız ozaman o günden beri babamla konuşmuyorum yüzüne dahil bakmıyorum anneme. dua etsin yoksa ben ona. neler derdim de agzımı bile acmıyorum. aynı ortamda bile durmuyorum

Siz olsanız nasıl bir tepki gosterirdiniz?