Aşk İlişkileri Erkek neden ayrıldığı kızdan nefret eder çok sinirli olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek neden ayrıldığı kızdan nefret eder çok sinirli olur? Güncellemeler+1 yıl Aldatma olmadi Erkek neden ayrıldığı kızdan nefret eder çok sinirli olur? Cevapla Ayrılık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendine haksızlık edildiğini düşünmüş olabilir ya da haketmedigini düşünmüş olabilir ayrılığa göre degisir bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir yani kendisini çok haklı görüyor. Ama bana şu an beterini yapti çok ağir konuşuyor hicmi geçmez siniri Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Aranızda ne yaşandığına bağlı sen daha iyi anlarsın bence geçip geçmicegini ama tavsiyem çok fazla da kendine olan saygindan ödün verme Yorumla
pesimistkiz3 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Terk edilmeyi hazmedemez. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kendisi gitti ama. şu an öyle bi kin duyuyor ki 2 aydır okadar özür dilememe rağmen Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaptığı hatadan olabilir 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ne hatasi Yorumla fatihde3410 +1 yıl Sen bir hata mı yaptın Yorumla Soran +1 yıl Yani yok o hata yapti ben ayrıldım. Bariscaktim o gitti. şu an nefret eduyor resmen siniri gitmiyor tekrar konuşuyorduk ama çok soğuk Yorumla fatihde3410 +1 yıl O zaman hazmedememiş ayrılığı Yorumla Soran +1 yıl Okadar özür diledm 2 aydır barışmak için uğraşıyorum azda olsa yumuşamazmi ya. Zamanla pişman olur mu? Yorumla fatihde3410 +1 yıl Bu kadar katı biri olunmaz gerçekten taş olsa yumuşar Yorumla Soran +1 yıl Evt bende anlamadim. Ben yanina gelecem dedim istemedi tekrar sinirlendi kırıldım dedim şimdi sadece tamam bir şey demiyorum ozaman ben sana dedi. Ben yaninsa oldum yine anlamıyorum bu nefret sinir neden böyle Yorumla fatihde3410 +1 yıl Ben olsam uğraşmam böyle biri ile ego çok yüksek gurur çok fazla belli Yorumla Soran +1 yıl Evet böyle değildi normalde ama sevdiğim için uğraştım şu an ne yapsam bilemedim niye Böyle oldu Yorumla fatihde3410 +1 yıl Sen uğraştın hata yapan o olmasına rağmen ondan ne gördün peki hiçbir şey ben olsam bu saatten sonra hiç umursamam Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. O kötü diye yaninda oldum ben yokken içmeye başlamış kendisine zarar vermiş çok kötü olmuştu bende iyi olsun diye konustm yaninda oldum Yorumla fatihde3410 +1 yıl Ama ne anladı ne kıymet bildi Yorumla Soran +1 yıl Evet reddediuor sevmiyorum diyor ama kendisino bu hâle getiriyor bende anlamadim Yorumla fatihde3410 +1 yıl Valla çocukça yaptıkları inan hiç üzülmem hiç takmam böyle birine Yorumla Soran +1 yıl Evet çocuk gibi. Bende artk yavaş yavaş sileyim onu.. ama birgün pişman olmasini çok isterim. Sence olur mu Yorumla fatihde3410 +1 yıl Olur ama sen o zaman olur musun peki bir daha onunla Yorumla Soran +1 yıl Olmasamda çok pişman olsun isterim çünkü çok üzdü beni. Seviyorum evet ama bilmiyorum artk cok zor Yorumla fatihde3410 +1 yıl Yaşayın pişmanlığı veya yaşamasın srn güzel bir ilişki içinde olduktan sonra ne anlamı var Yorumla Soran +1 yıl Evt. Bu 3 yıla böyle yapmasi ama zoruna gitti gerçekten Yorumla fatihde3410 +1 yıl Haklısın sana bir şey demiyorum ama onun yaptığı da hatasını ört bas etmek oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine haksızlık edildiğini düşünmüş olabilir ya da haketmedigini düşünmüş olabilir ayrılığa göre degisir bu
Olabilir yani kendisini çok haklı görüyor. Ama bana şu an beterini yapti çok ağir konuşuyor hicmi geçmez siniri
Aranızda ne yaşandığına bağlı sen daha iyi anlarsın bence geçip geçmicegini ama tavsiyem çok fazla da kendine olan saygindan ödün verme
Terk edilmeyi hazmedemez.
Tamam kendisi gitti ama. şu an öyle bi kin duyuyor ki 2 aydır okadar özür dilememe rağmen
Yaptığı hatadan olabilir
Ne hatasi
Sen bir hata mı yaptın
Yani yok o hata yapti ben ayrıldım. Bariscaktim o gitti. şu an nefret eduyor resmen siniri gitmiyor tekrar konuşuyorduk ama çok soğuk
O zaman hazmedememiş ayrılığı
Okadar özür diledm 2 aydır barışmak için uğraşıyorum azda olsa yumuşamazmi ya. Zamanla pişman olur mu?
Bu kadar katı biri olunmaz gerçekten taş olsa yumuşar
Evt bende anlamadim. Ben yanina gelecem dedim istemedi tekrar sinirlendi kırıldım dedim şimdi sadece tamam bir şey demiyorum ozaman ben sana dedi. Ben yaninsa oldum yine anlamıyorum bu nefret sinir neden böyle
Ben olsam uğraşmam böyle biri ile ego çok yüksek gurur çok fazla belli
Evet böyle değildi normalde ama sevdiğim için uğraştım şu an ne yapsam bilemedim niye Böyle oldu
Sen uğraştın hata yapan o olmasına rağmen ondan ne gördün peki hiçbir şey ben olsam bu saatten sonra hiç umursamam
Haklısın. O kötü diye yaninda oldum ben yokken içmeye başlamış kendisine zarar vermiş çok kötü olmuştu bende iyi olsun diye konustm yaninda oldum
Ama ne anladı ne kıymet bildi
Evet reddediuor sevmiyorum diyor ama kendisino bu hâle getiriyor bende anlamadim
Valla çocukça yaptıkları inan hiç üzülmem hiç takmam böyle birine
Evet çocuk gibi. Bende artk yavaş yavaş sileyim onu.. ama birgün pişman olmasini çok isterim. Sence olur mu
Olur ama sen o zaman olur musun peki bir daha onunla
Olmasamda çok pişman olsun isterim çünkü çok üzdü beni. Seviyorum evet ama bilmiyorum artk cok zor
Yaşayın pişmanlığı veya yaşamasın srn güzel bir ilişki içinde olduktan sonra ne anlamı var
Evt. Bu 3 yıla böyle yapmasi ama zoruna gitti gerçekten
Haklısın sana bir şey demiyorum ama onun yaptığı da hatasını ört bas etmek oluyor