Erkek neden eski sevgilisine çok sinirli olur nefret eder?
İhanet olmadan neden aşırı sinirli olur?
İhanet olmadan neden aşırı sinirli olur?
Ben de nefret ederim ama ihanetten dolayı çünkü ihaneti aşırı ağırdı anlatmaya bile çekinirim bazen. Ama ihanet olmamasına rağmen nefret ediyosa bence aşırı derecede gururunu kırıcı şeyler yapmıştır. Arkadaşlarıns kötülemek veya dediklerini takmamak vs gibi
Okadar büyütülcek bisey olmadı yani ben ayrıldım hatasi oldu affetmedim 1 hafta sonra bariscakken o gitti ve aşırı sinirili barışmak için herşeyi yapıyorum olmuyor
2 ay oldu çok uğraştım gercekten önceki gün konuyu açtım tekrae bir şey hissetmedigni söyledi ama çok sinirlendi konuyu açınca aramayi kapatti. Ondan beri cevap vermiyor
Ben ilk ayrıldım çok bunalmistim ve bi yalani vardi birikti yani hepsi. 1 hafta uğraştı ağladı hep affetmedim en son tam bariscakken o gittii. Ondan beri böyle. Asıl suclu oydu yani ama böyle şu an beni suçluyor onu affetmedim oyalamisim 3 yıl falan
Çok uğraştım her defasinda kovmakdan beter etti. Yine yazdim yaninda oldum oraya gelecem dedim yok dedi
Dün yazdim konusmadan sonra yine cevap yok daha nekadar uğraşcam bilemedim
Başka birisi olcagni sanmam. Benle hâlâ konuşuyordu 2 haftadır soğukda olsa bilemedim yani numaramı hâlâ silmemiş. Sinirli olsada yine konusyorduk
Öyle değildi yani 3 yıllık ilişkimiz vardı evlilik istiyordu bir an önce öyle bir şey yapacak birisne benzemiyor ama tabi bilemem
Ben ozaman bırakayım mi vazmigeceyim? Unutamam seviyorum tabi ama yoruldum dua ediyorum okadar
Sorun şu ben yurt dışındayım. Gitmek istiyorum bilet ayarlamaya çalışıyorm ama oda bana gelme boşuna gelirsin dedu sinirlendi baya
Ağlama yoksa bidaha aramam demişti en son dahada aramadi😅 okadar sinirli ki umrunda bile değilim artık çok denedim
Yok öyle biri değildi ki. Benim üzülmeme ağlamama dayanamazdı o ama artık umrunda değilim cevap bile vermiyor mesajlara
Benimde aynı. Beklemeyi düşünüyorum o yazana kadar yazcagni sanmam ama bekleyim diyom yoruldum çünkü
Cevap
5Cevap
genel hali sinirlidir herhalde. Normal bi davranış değil çünkü
Değil aslında bana hic sinirlenmezdi ama şu an nezaman konuyu açsam sinirlenir sevmedigini söyler konuşmayı keser
Başaramadığı için. Aslında sana kızgın değil kendine kızgın ama bunu sana yansıtıyor. Zamanla kabullenir ve geçer , muhatap olmazsan.
2 aydır ayrıyız bana kızıyor yani bana ağır konuştu yine beni suçluyor sen beni böyle yaptın diye ben barışmak için çok uğraştım ama yok yani istemiyor
Kolay bir ayrılık mı oldu
Yok iki tarafda birbirini üzdü. İlk ben sonra o. şu an sinirli nefret ettiğini söylüyor ama yine yazardı. Konu açılınca çok sinirlenir sadece
bir şey diyim mi sana aşırı kinli ve intikam peşinde
Hic böyle değildi ayrıldık tanıyamaz hâle geldim. İçmeye başlamış yine konuşuyorduk falan ama bilemiyorum
Pardon ilişkiniz ne kadar sürdü?
3 yıl
Epey olmuş maşallah burada bir emek ömür verilmiş ki buda zaten kin vs getirir sonraya. Önemli değilse neden ayıldığınızı anlatır mısın
O yalan söyledi birikti hep zamanla ben ayrıldım ilk hep affettim bu sefer baya sıkılmıştım. Sonra barışcaktim o gitti bizden olmaz dedu
Ona karşı olan hislerin tamemen bitti diye tahmin ediyorum?
Hayır ben hâlâ seviyorum barışmak içinde çok uğraşıyorum ama o istemiyor
Peki sende ne görmüş veya bilmiş de ilişkinin bitmesine sebebiyet veriyor
Bilmiyorum ki o evlenmek istedi ben şu an olmaz dedim erken dedim böyle oldu en çok buns kızdı sanırım. Zamaninda yanina gidemedim hemen evlenmedim falan
Hala sevebilirsin fakat sana kinli geliyor dikkatli olmalısın ciddi sonuçlar doğurabilir kendi yönünden ve şimdi iyi anladım sen red verince oda senin onunla bir ileriye doğru geçecek hayat düşünmediğini anlamıştır kendi aklınca ona güzel bir yaklaşımla sorunu çözebilirsiniz biraz alttan al önemli kural
Sizler kaç yaşındasınız
Ben 19 o 22. Herşeyi alttan alip oyi olmaya çalışıyorum ama yok ne yapsam işe yaramıyor yine cevap vermemiş bana hic
Bence onun için bitmiş olmalı
Yaşanmışlık
Seviyormudur hâlâ?
Belki
Hazmedememiştir
Ayrılmayı mı?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?