Ben mesajda iki sevgili görmedim zaten ayrıca kırmadan düşünceni belirtebilirdin her insanın karakteri farklıdır sana normal gelebilir o kırılabilir iyi olur bencede ayrıl ona iyilik etmiş olursun enazindan adam empati kurabilen onu anlayan aşağılamaya biriyle olur adam alıngan değil senin empati duygun gelişmemiş
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesajda iki sevgili göremedim ne demek 2 mesajla mı bizim nasıl olduğumuza karar veriyorsun empati duygumun gelişmediğini nereden biliyorsun beni ne kadar tanıyorsun ki cidden yorum yapmak için yapmayın yazmışsın uzun uzun ama sanki kırk yıllık arkadaşımsın gördüğünü yorumlasaydın keşke uzun ama boş yazmışsın bahsettiğin adam da gördü sorumu bu arada ayrılmak isteseydi ayrılırdı bu mesajlar bir ilişkiyi bitirebilir mi bu kadar kolay mı başlanıyor bir ilişkiye böyle sebepsiz bitsin sanırım kendinizden yola çıkarak bu yorumu yaptınız üzgünüm ama herkesin ilişkisi çocuk oyuncağı değil yaşını başını almış birinin böyle yorum yapması beni şaşırttı açıkçası insanlar konuşmak için konuşur derlerdi haklılarmış bu sözü söyleyenler.
Doğru yaşımı başımı almış biriyim ergen takıntıli konuşmadan başka bişey göremedim ben sevgili değil sanki iki kahve arkadaşı muhabbet ediyor bana göre burada senin karakterine uygun olabilir bu tavır konuşma benim karakterime ters karakterinde yaşla alakası yok pozitif biri olarak bu konuşma bana negatif ve soğuk geldi düşüncemi söyledim ayrıca sende keşke yaşim yerine yoruma odaklansaydin anlardın nedemek istediğimi
Yorum hakkında görüşümü belirttin uzun ve boş bence beni tanıyıp bu yorumu yapsaydın okey derdim tanıyor en azından fikir belirtebilir ama tanımadan yok empati yoksunu bilmem ney bunlar konuşmak için konuşmak oluyor evet yaşından dolayı olgun düşünmeni beklerdim ama yaptığın yorum her şeyi ortaya döküyor üstüne konuşmaya bile gerek yok.