arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce ortalama 1 yıldır karşılıklı küfürleştiğim tehdit edildiğim ettiğğim bir fake hesap vardı ben kim olduğunu tahmin ediyodum ama yinede umursamıyodum sonra o kişi olmadığını fark ettim. 1 - 2 aydır falan yazmamaya başladı ama bu mevzu 1 yıldır devam ediyo ha bana bişey oldu mu olmadıda sadece yazıda böyleydi karşılıklı bende bişey yapmadım benim kimliğim belli falan. olayın üstünden 1 - 2 ay geçti bilişim şubeye gitsem şikayet etsem bulunur mu bu kişi?
birkaç avukata sordum 1 yıldır devam ettiği için karşılıklı ve bişey olmadığı için ifade alırlar ama bişey çıkmaz vb diyolar sizce uğraşmaya değer mi bişey çıkar mı yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çıkmaz..
ama sonuçta tehdit etmiş beni yinede çıkmaz mı bişi
Sanmam ya konusmalar ne tarzdı
bır cacık olmaz zaman asımı olmus
ama en son 1 -2 ay önce yazıştık, bu durumda ilk yazdığı tarihi mi baz alıyolar
kufurlestınızmı hayırsa olmaz bısı
evet karşılıklı tehdit bile ettik birbirimizi ama ben mesajlarımı geri çekip o beni etti diye göstersem sonuçta benim kim oldugum belli onun değil.
sende suclusun mesajlar gerı cekılmez sonucta onunda elınde var ve sebeke kayıtlarında cıkar
instagramda ne alaka
ne olursa olsun o mesaj tek taraflı sılınır ayrıca tehdıt ettıgın kufur ettıgn bırı sanıyomusunkı ekran goruntusu almasın bırakın bu ıslerı bosu bosuna kendıne kınlı saplantılı bırınımı yaratmak amacınız
cikmaz