Daha önce özel ders verdiğim bir kız yüksek yapıyor, ve bu aralar ilgimi çekmeye başladı. İlk başlarda günde sadece 1 2 kez mesajlaşırken ben sıklaştırmaya başladım fakat o cevap vermiyor sık sık. Bazen çok fazla dönerken bazen dönmüyor. Bir ara gece mesaj atıp sildim, sabah ne oldu diye sormuş, rahatsız etmemek için sildim dedim, rahatsız olmuyorum :) şeklinde cevap yazdı. Sizce ilgi göstermeye devam etmeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olaya bak ne güzel. Evet kız pas vermiş bence devam et daha sık yaz dünyada başka insan kalmadı çünkü 😆
Ne alaka? Bunda ne sıkıntı var?
Öğrencin ya öğrencin sende doğal olarak onun öğretmeni oluyorsun belli o şu an öğrenci halinle bir heyecan etkilenmiş olabilir bizde okul döneminde etkilendiğimiz hocalar oldu misal dershane de bir tarih öğretmenimiz vardı bütün kızlar hoşlanıyordu ama o kimseye o gözle bakmadı
Ben zamanında ders verdim sadece şu an bir bağlantımız yok öğretmen öğrenci olarak.
Olabilir zamanında şimdi benim geçmişte ki öğretmenlerim hala öğretmenim mezun olmuş olsam bile bugün görsem aynı saygıyla selam veririm üzerinden 20 yıl geçse bile aynı öğrenci öğretmen ilişkisi olur öyle devam eder sen geçmişte ki öğrencine bu gözle bakamazsin ailesi bilse ne der acaba ne büyük bir ayıp.
Bunların bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Sen öyle bakıyorsun ben böyle.
Senin zihniyetin yanlışsa benim bir suçum yok kendini bilen bir insan öğrencisi olmuş bir insana asla o gözle bakmaz
Yav he
evet devam
kiz yesil isik yakmis ama nazlaniyor gibime geldi
Bana da öyle geldi cidden. Rahatsız olmuyorum demesi iyi ama neden cevap vermiyor?
Mesafeli davraniyor
belkide yanlis buluyor
veya sevgilisi vardir belki
Hmm bişey anlatabilir miyim mesajdan
simdi uyicam aslinda
yarin anlatsan cok mu gec olur?
Ne sıklıkla kendimi hatırlatmalıyım? Ve cevap vermemeye devam ederse yazmayı kesmeli myiim? Daha detay sorcam özelden gelirsen
Yani ara ara hatirlat kendini
bulusunca daha cok konuṣun biseyler icmeyi teklif et mesela zaten anlar orada eger reddederse komple ilgiyi alakayi kesersin
yani baktin ara ara hatirlatmalarina bile soguk ve mesafeliyse hala
o zaman kes konusmayi komple birden ciddi ol
o yakinlasmaya calisirsa iyi
calismazsa zaten istemiyormus
bu arada lütfen rahatsiz ediyor muyum diye sorma hayatimda bu kadar itici bisey duymadim
rahatsiz olsa zaten yazmaz
cevabindanda anlarsin
Anladım teşekkürler
rica ederim
kiza yürüyeyim derken lütfen kendini ezikleme olur mu yani cok ihtiyacinmis gibi davranma cool ol
Tam olarak cool davranıyorum ilk başlarda 2 3 günde bir yazıyodum ama bazen geceleri uyanınca kız aklıma geliyor açıkçası gece de o yüzden yazmıştım geçen sefer.
Geceleri yazma bence
gerci kiz anlamistir aptal degildir
belkide bilerek yüz vermiyor sana bilemem
sen yinede temkinli davran sonra üzülme
Anladım. Yani gece yazınca bi mutlu olmuş gibiydi sildim mesajı baya meraklı bi şekilde sordu
hmm belkide emin olamamistir bilemem iste
sen bi kahveyi cayi teklif et bakalim
o zaman daha net anlarsin
Yazdım az önce cevap dönmüş uyanınca, ama arada sekteye uğruyor bu cevap vermeleri.
Naber
Sonuç ne oldu
Konuştuk bugün biraz kız düşecek gibi. Ama yine yarıda bırakıyor cevap vermeyi. Şimdi yine yazdım bakalım ne diycek
iyi bakalim hayirlisi