Güncellemeler
+1 yıl
Bakimliyim. Sadece dik dik bakiyorlar.
1 tane bile duzgun arkadas yapamadim.1 tane yahu. Bir de yazan cok olur falan diyorlardi. Hoslanmayla alakali olani birakin arkadas bile olmadi. Iyi kalpli temiz bir arkadas bile edinemedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oluyor ama demek senlik bir durum var. Dağda falan değilse takıldığın yer olması lazım :D
Yurttan okula okuldan yurda texasda okumuyorum herhalde.
Artik uniler de liseye dondu. Lise de nasildi durumun?
Lise iyiydi burasi garip.
Sen çok iyi kalplisin demi mk. O yüzden bir sürü yazan olacak hayaliyle gittin üniversiteye
Sen benim kalbimi ne biliyorsun. Zaten usta sinsi biri olsam yalnix olmam di mi? Ya yazmak derken arkadas olarak gonul isiyle alakali demedim.
Üniversitede arkadaşın olmasını istiyorsan yanar döner olacaksın, iki yüzlü, menfaatçi olacaksın, karaktersiz serefsiz iğrenç bir insan olacaksın. Herkes peşinde koşuyor o zaman
Ya haklisin da yemekhaneye bile tek gidiyorum bir arkadasim vardi cok seviyordum tlf yuzume kapatti onun icin 1 ay agladim.
Şaka mı yapıyorsun ya 1 ay ağlamak nedir. İnsanlara bu kadar bağlanma. Yeni insanlarla tanış. Sana gelmelerini bekleme sen onlara git. Zaten 2-3 tane arkadaşın olduğu zaman dikkat çekersin daha fazla arkadaşın olur git gide artar bu
Bunu kuzenim de dedi sanki sevgilindir dedi ama ben o kiza cok deger vermistim onla cehenneme bile giderdim o derece. Cunku ilk gittigimde kimse benle konusmadi tek o gelip konustu. Ben son zamanlarda agir depresyonda oldugum icin yuzum asik duruyor depresyon yuzu ku ne varmis ondsn kimse yanima gelmedi. Bir o geldi o da bana bunu yapti. Bizim sinifin cogu erkek kizlarda grubun kurdugu icin yenisini almiyor ilk hafta girmeye calistim ama beni almadilar. Ondan sonra da guvenim kirildi. Unimin sehrini de sevemedim cok kotu oluyorum.
Asık suratlıysan insanları kendinden uzaklaştırman normal. Güler yüzlü olman lazım. Hiçbir gruba sonradan girmeye çalışma grupların ömrü zaten 1 aydır ondan sonra dağılırlar. Kendi arkadaş ortamını kendin oluştur. Orası lise değil sadece sınıfınla sınırlı değilsin farklı bölümlerden fakültelerden arkadaşların olsun
Hic de oyle olmadi o girmeyr calistigim grup dagilmadi. Ya sinif askeriye gibi erkeklerle olmuyorlar o arkadaslik hepsi flortlesme cabasinda surekli ovmeye falan calisiyor insan rahatsix oluyor. Kizlarin hepsi grubunu kurmus ki kimse de kopmadi grubundan. Yalniz bir kizla konusmaya calistim yuzume ters ters bakti. Ozguvenim kirildi artik kimseynin yanina gidemiyorum.
O nasıl üniversite mk. Nerde okuyorsun sen
Corum kucuk sehir lisenin devami gibi zaten.
Neyse söylediğim gibi farklı bölümlerden insanlarla tanış sınıfındakiler ne yaparsa yapsın boş ver
Farkli bolumdeki biri benle niye arkadas olsun? Eline ne gecicek ki yuk olucam ona.
Sende ciddi anlamda özgüven eksikliği var. Kendini niye yük olarak görüyorsun
Ya ondan degil fazla arkadas külfet degil mi sence? Ona vakit ayirman gerekir onu cagirman gerekir. Siz erkekler kimseyi dislamazsini kalabalik gezersiniz ornegin ama kizlar oyle degil baglanirlar ona ilgi verirler.
Çok duygusal bir arkadaşlık istiyorsun ama üniversitede mümkün değil o söylediğin. orada herkes çıkarcı bugün var yarın yok.
Haklisin sanirim peki bu yazma olayi nasil yalanmis? Erkek olarak sana soruyorum.
Üniversitede yazma olayı yok. Not isteme ayağından muhabbet başlatıp yürümeye çalışan abazalar olur sadece
Demek kimse arkadas olmak icin yazmiyor. Uzdu.😭. Senin arkadas grubun var mi?
Vardı ben bıraktım o üniversiteyi şimdi açıktan okuyorum. Bıraktıktan sonra görüşmedik bir daha. O yüzden diyorum işte bugün var yarın yok duygusal bağ kurarsan sıkıntı
Peki hic ark var mi senin Şu an ?
Üniden aktif olarak görüştüğüm yok. Ama arada bir arayıp buluştuklarım oluyor. Onlar gruptan değil zaten birisi üst sınıftan arkadaşımdı birisi farklı bölümden arkadaşımdı mesela. Birde bu siteden, oyunlardan falan sanal arkadaşlarım var. İstersen seninlede arkadaş olabilirim
Sen cidden iyi kalpli biriymissin. Senin burcun ne?
Teşekkür ederim. Başak burcuyum, sen?
Kova. Yukselen burcun ne?
Aslan. İstersen takip isteği at ordan konuşalım adminler tek tek ceza verir şimdi iletişim amaçlı diye
Hepsi menfaatci oldugu icin isi duserlerse sana gelirler, erkeklere gelince birine bir sey sorunca yakanı asla bırakmıyorlar babasının cocuguna o kadar yardım etmezler uzak dur onlardan da
Kardes bak bu konuda haklisin da 1 insan bile cikmaz mi iyi kalpli. Kizlari denedim ama cikarcilardi erkekler desen goxune gozune sadece bakiyorlar.
Yok bacım yok 1 tane bile kızlar benım yanımda birinin arkasından konusup ertesi gun suratına guluyorlardı😂😂 tek olmak inan daha iyi erkeklerde sapık zaten
Ya haklisin da yemekhaneye bile tek gidiyorum bir arkadasim vardi cok seviyordum tlf yuzume kapatti onun icin 1 ay agladim.
Kız sacmalama kendine gel kimse icin aglanmaz
Bunu kuzenim de dedi sanki sevgilindir dedi ama ben o kiza cok deger vermistim onla cehenneme bile giderdim o derece. Cunku ilk gittigimde kimse benle konusmadi tek o gelip konustu. Ben son zamanlarda agir depresyonda oldugum icin yuzum asik duruyor depresyon yuzu ku ne varmis ondsn kimse yanima gelmedi. Bir o geldi o da bana bunu yapti. Bu sehirden nefret ettim geldigim sehir de cok bunaldim.
Arkadaşlık çıkar odaklıdır olmayanı da en fazla 1 adettir.
Sende sıkıntı var demek ki
Sende sorun vardır
Ne gibi bakimliyim ama sadece gozume gozume bakiyorlar. Baska bir sey yok.
Bilemem
Mizacim sert biraz
Sorun sendeymiş
Ya napiyim pismis kelle gibi siritayim mi sert bakisliyim yasadigim acilar yuzunden sanirim. Eskiden guleryuzluydum.
O zaman ağlama kimse yazmıyo diye
Ya yazmak derken arkadas anlaminda dedim. Napmam lazim 32 dis mi gezeyim?
Ahahaha gel ben yazayım sana
Nerde okuyon
yalan aşko
Dış görünüş maalesef
Bakimliyim sadece nakmakla yetiniyorlsr.
Daha ne istiyon anasını satayım.
Ya arkadas olsunlar iyi kalpli olanlari bakiyorlar diye ne yapiyim yani?
Konuşmak ister misin