8 aydır sevgili olduğum kişinin kürtleri sevmeyen ırkçı biri olduğunu öğrendim bennde kürdüm ayrıldım ne yapmalıyım?

Birbirimizi çok severek sevgili olduk. Ergen de değiliz yaşlarımız 23 24. Sevfilim Türk ben ise Kürdüm. Bunu ilk tanıştıgımızda söylemiştik biliyorduk yani. Bir kere ayrıldık tekrar barıştık her şey güzel güderken kürtlere küfür ve hakaret edilen bir paylaşımı beğendiğini gördüm ve o günden beri ondan soğudum hatta nefret etmeye başladım. Ona bunu söyleyince bana " senle ilgili bir durum yok sevmiyorum kürtleri ama seni seviyorum" dedi. Ben de dediğinin çok absürt oldugunu söyleyip ayrılma kararı aldım. Kaç yaşına gelmiş hala ırkçılık yapacak kadar düşmesi çok soğuttu. Maaledef ki hala fotoğraflarımıza mesajlarımza bakıyorum ve hem kendime kızıyorum hem de ona. Onunla ufak şeyler yaşadık ve gerçekten çok güzel anlardı sevmeseydi bana güzel davranıp bebekmişim gibi davranmazdı diyorum. Bu süreci nasıl atlatabilirim? Madem ırkçı neden benimle sevgili oldu sevdiğini söyledi?

8 aydır sevgili olduğum kişinin kürtleri sevmeyen ırkçı biri olduğunu öğrendim bennde kürdüm ayrıldım ne yapmalıyım?