Aşk İlişkileri Hiç karşı cinsle el ele tutuştunuz mu? Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç karşı cinsle el ele tutuştunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır ben maalesef hiç bir kadın ile el ele tutuşmadım hayatımda nasıl bir his onu bile bilmiyorum... 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayır bu yaşıma kadar hiçbir kızla buluşmadım çıkmadım yakınlık kurmadım el ele de tutuşmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk buluşmadaki el tutuşu ve sevdiğimin heyacandan elinin terlemesi bambaşka bir duygu tertemiz aşk 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet tabiki de 1 0 Yorumla
ynsss_41 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Artık bu devirde bırak el ele tutuşmayi bakir veya bakire olan kalmamış 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk manasında olmadı 😅 senin oldu mu 0 6 Yorumla Agthjtedc +1 yıl Olmadi Yorumla Giflendin +1 yıl Yazık bize ahfhsghs püh Yorumla Giflendin +1 yıl El ele tutuşmak değil de sarılmak efsanedir ya Yorumla Agthjtedc +1 yıl Yok Ya buna ihtiyacım yok Yorumla Giflendin +1 yıl Hangisine Yorumla Giflendin +1 yıl Neye ihtiyacın var sence Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Dün abimle el kızartmaca oynadık mesela 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Eee herhalde tutmayan mı var sjsjssj. 0 0 Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yapıldı bazı hatalar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır ben maalesef hiç bir kadın ile el ele tutuşmadım hayatımda nasıl bir his onu bile bilmiyorum...
Hayır bu yaşıma kadar hiçbir kızla buluşmadım çıkmadım yakınlık kurmadım el ele de tutuşmadım
İlk buluşmadaki el tutuşu ve sevdiğimin heyacandan elinin terlemesi bambaşka bir duygu tertemiz aşk
Evet tabiki de
Artık bu devirde bırak el ele tutuşmayi bakir veya bakire olan kalmamış
Aşk manasında olmadı 😅 senin oldu mu
Olmadi
Yazık bize ahfhsghs püh
El ele tutuşmak değil de sarılmak efsanedir ya
Yok Ya buna ihtiyacım yok
Hangisine
Neye ihtiyacın var sence
Dün abimle el kızartmaca oynadık mesela
yapmam öyle şeyler çok ayıbb
Aşk anlamında olmasada evet.