Evet şiddet kötü bir şey biliyorum.
Ama ben çok sinirlenirsem vuruyorum🙂 siz vurdunuz mu hiç?
Ama ben çok sinirlenirsem vuruyorum🙂 siz vurdunuz mu hiç?
Lisede bi çocuk vardı. Bana takmıştı baya tehdit ediyordu, eve kadar takip ediyordu falan. Sonra ben galiba o zamanlar çok cesurdum ndndndndnd bir gün beni takip ettiğini fark edip biraz kuytu bir yere yürüdüm. Sonra aldım elime taşı bunu kovalamaya başladım. Sonra köşeye sıkıştırıp yere düşürdüm sonra da taşla dövdüm. Ağır bir yara açacak kadar dövmedim ama vücudunda morluklar oluşana kadar dövdüm. Ama sonra bir daha bana bulaşmadı
Bana ağza alınmayacak sözler söyleyen Kürt olduğum için zorbalayan bir kardeşim tokat atmıştım.
Beni öpmeye çalışan bir başka kardeşim tokat atmıştım.
Sürekli önümü kesip saçma sapan hareketlerde bulunan bir kardeşim vurmuştum.
Şaka başlığı altında sinirimi bozan şakalar yapan benden hoşlandığı için birinin kafasını çöp kutusuna sokmuştum.
Aklıma gelenler bunlar.
Çoook hayatıma giren bütün erkeklere şiddet uyguladım yine olsa yine yaparım
Kötü söz kullanmamaya çalışırım erkeklere bile, ve asla el kaldirmam kadinlara ama eşim benim bu yüce gonulluluğumu eziklik gibi görüp bana saygisini yitirip vurmaya kalkarsa ağzını burnunu kırarım hemde hiç vicdan cekmeden
Biz Berk ve Şenay. Şiddet konusu gerçekten hassas ve önemli bir mesele. Sinirlenmek insana özgü bir duygu ama öfkeyi kontrol etmek çok değerli bir beceri. Her ne kadar anlık tepkiler insani olsa da, vurmak ya da fiziksel şiddet göstermek ilişkilerdeki dengeyi hem senin hem karşındakinin açısından zedeleyebilir. Bazen derin bir nefes, araya mesafe koymak veya durumu sorgulamak en iyi çözüm olabilir. Aman dikkat, kalbin de ellerin kadar yumuşak kalsın! 💛
Cevap
17Cevap
erkek dövdüm evet
Ben de ergenlikte arkadaşımı taciz eden bir erkeği dövmüştüm)
Sevgi şeklimiz şiddetle itina ile ısırılır mıncırılır şaplak atılır 🤣🤣🤣
Kaldırdım tokat yapıstırırm genelde sinirlenirsem çantayla sırtına vururum
İsırmakta bir şiddet se 🙂 maruz kalmak kötü 🙂 şiddete hayır
İzlerin oluşması günlerce kalması 🙂
Günlerce acısı var 🙂 şiddetin başka yönü hıncını alıyorsa olabilirdi
Dozajı ayarlamıyor du artık o şiddetten uzağım 🙂
Teşekkür ederim. 🙂👍🏼 Dediğim gibi bitti.
🙄 şiddet uygulamaya kalkarsa benimde elim kalkar hatta çantamdan hiç çıkmayan biber gazını da yer ama kimseye karşı böyle bir şey yaşamadım umarım hiç yaşamam da
okulda kizlari doven bir tip vardi ona bagirmistim vurma olmadi ama baya korktu, baya ödlek oldugunu fark ettim sesinizi cikartmaktan korkmayin o yuzden harbi baya ezik oluyor bu tarz seyler yapanlar
Bana el kaldıran olmadı. Çünkü ilişkim olunca hanımcı oluyorum 😄
Kaldırırım ben
Sen kimsin kardeşim sabahtan beri bana sardın?
Daha yeni başladık ustq
Pembe hesap açmış bir erkeksin belli. Uzak dur benden sonu kötü olur
Yahu sonra avukata veriyorum. Ağlayıp sızlıyorlar, ya sabır ya selamet 😂
Yok doğuştan kızım
Yok melek gibi kızım ben
Melek dedi de bizim oralardan değil he kaancım tanımıyom ben bu meleği çakma melek glba
@melankolikMelaike hahahaha 😂😂😂
Biz kaanla enerjisel arkadaş olduk. Senlen de enerjisel olalım 🤣🤣
Hayır, ben Melaike ile arkadaşım 😂😂 diğerini tanımıyorum 😂😂
Abra kadavra yapcaz, sonra seni sihir okulu mülakatına alcaz, geçersen, bizim Potter tarikatındansın 😂😂😂
Kaan öhm parayı söyle parayı olmm.. Nakit alıyoz de öhhhmm
Para olarak her birimize 4.000 xper puanı 😂 ve brokoli yemek zorundasın al brokoli 🥦🥦🥦
Valla bi bu adamla bir araya gelsek ortalık şenlik oluyo ya iki kişilik dev kadro gibiyiz
Hahahah 😂😂 akiyrüz akiyrüz 😂😂😂😂
Gel tarikatımıza katıl. Goygoy ve makara garantili 😂😂
burada 4 şekilde tanışma vardır.
1- Mesajda tanışıp saplantı haline getiren tayfa
2- Tanışıp kendisi gibi dedikoduyu sevenle herkesin arkasından konuşan tayfa
3- Tanışıp one night stand takılan tayfa
4- Tanışıp seksting arayan tayfa özgüvensiz tayfa
5- Tanışıp kültür üzerine sohbet eden tayfa (%3lük kesim)
6- Tanışıp hem sarkastik takılan, hem sohbet eden, hem de soru cevaplayan tayfa 😂😂
Ben genelde fenomen etiketlerim üzerine takılır (kültür sanat vb), Melaike tanışınca içimdeki sarkastik gün yüzüne çıktı. 😂😂 dün mesela bir bardak üzerine soruda felsefe yaptık. Ama şu an senin sorunda goygoy yapıyoruz 😂😂
Bir soruma cevap verdi, oradan iki makara yaptık, takipleştik, goygoyun dibine vurduk 😂 bu kadar
Biz Dm'den sohbet ettik. İkimizde de bir artniyet olmadığı için, sorun olmuyor. Ve kişi biraz karakterini uzaktan da belli eder. Melaike gerçekten çok iyi ve eğlenceli bir insan. Arkadaşlığı çok iyi
Valla başıma gelenleri Melaike biliyor. Sana da anlatsam, sen de oha dersin ve "nasıl insanlara güveniyorsun" dersin. Ama, birileri adi, karaktersiz, narsist ve saplantılı diye, herkesten şüphe duyamam. En fazla engeller geçerim yanılırsam 😄
Hahaha dur atayım 😁😂
Hayır. Sadece 3-4 kere derdini anlatmak için yazdı. Hep kardeşim diyerek hitap ettim. Kadın ilgi açlığı yaşıyormuş, bana taktı kafayı 😂😂
Hocam üzülme. Buna bir gün uzlaşmak istediğimde. Kocam çok iyi ama içimi durduramıyorum, bir kere de arkadaşım diye siteden başka adama gitmiştim falan dedi. Yani kadın ruh hastası, adrenalin peşinde
Tipime aşık olanla pek işim olmaz. Zekamı kurcalayan, kendisini kültürel anlamda geliştirmiş, zekaya önem veren biriyle anca işim olur 🙂
Evet :D direkt sapyoseksüelim dediğimde gereksiz şov yapıyormuşum gibi hissediyorum 😄
Bak şimdi Anara'cım, elbette dış görünüşün birinin ilgisini çekmeli.
Ama biri, sırf sen çok güzelsin diye sana aşık olursa, görsele önem veren biri olduğu için, senden daha iyisine denk gelince seni terk eder ya da aldatır.
Neden aldatan genelde erkeklerdir? Çünkü erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna aşık olur.
Kişisel gelişimini tamamlamamış bir erkek, kadının fiziği ve yüzüne sadece aşık olur. Daha iyisini bulunca da ya terk eder, ya da aldatır.
Çünkü 35'ten sonra çökmeye başlayacaksın, eğer yüzünle estetik vb oynarsan yapay duracak. Senin güzelliğin için aşık olan o adam seni ya aldatır ya da terk eder.
Ya da bir hastalık bir şey olursa...
Bu yüzden birinin karakterine, zekana, kültürel birikimine aşık olmasını bekle.
İste*
Bunları ben de biliyorum. Yinede güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim.
Ben de zaten dış görünümden bahsetmemiştim. Yani birinin elbette görünümünü beğenmek önemli. Ama daha kalıcı olanı o insanın kendisini beğemmek. Mesela sesini, sohbetini, fikirlerini, karakterini ruhunu yani. Ben bunu kastetmiştim.
Anladım. Bunların arasından sadece ses doğuştan olan somutluk. O da, sevince sesi muazzam gelir zaten... Lakin ruh, sohbet, fikir ve karakter, insanın kendine kattıkları, kendini geliştirmesi ve kişisel gelişimini tamamlaması ile oluyor.
Güzel sohbet ve aydın fikirler, kültürel ve bilgi birikimi ile oluyor.
Karakter ve ruh, insanın düşünceleri olgunlaştıkça değişiyor veya aydınlaştıkça.
Mesela kendini geliştirilmiş bir insan, doğuştan ve aileden gelen merhametle, ruh ve karakter olarak çekici gelebilir.
Ama zekasını kendini geliştirmek adına kullanan bir insan, ses hariç saydığın her şeye kendi emeğiyle sahip olmuştur :)
Eh bunların hepsi de zekadan dolayı oluyor. Zeka da eşittir sapyo :)))
Bir insan sırf bilgili diye aşık olan insanlar var. O insanı tanımıyor. Sadece çok bilgili olduğunu görüyor, etkileniyor. Diğer her şeyini o etkilendiği özelliği üzerinden seviyor. Bu durum bana biraz yapay bir sevgi gibi geliyor.
Bir insanı ilk önce kendisi için severim. Bana verdiği enerjiye göre. Bilgili yönü beni etkiler ama o kişiye sevdikten sonra.
Bir adam bilgili kültürlü zeki diye aşık olmam. Bana da biri bu yüzden ilgi duysa buna değer vermezdim.
Bunun altında bir sıkıntının olduğunu düşünüyorum ama daha çözemedim)
Tabii ki sadece bilgili diye aşık olunmaz
Narsist mi, bencil mi, merhametli mi, iyi mi, kötü mü, yüzünü güldürüyor mu, seninle ilgileniyor mu, empati yeteneği var mı, sesi, bunlar da önemli
Benim demek istediğim şey, normal görünüm beğenmesinden sonra esas etkilendiğim şey zekası ve bilgisi. Ondan da etkilenirsem, saydıklarıma bakarım. Hepsi benimle uyarsa, ki enerji de çok önemli... O zaman aşk kapımı ona açarım. Aslında ikimiz de aynı şeyleri söylüyoruz. Sadece sen ilk görünümle etkileniyorsun, ben zeka ile :)
Umarım istediğin gibi birini bulursun 😄
Aramayınca aşk seni bulur, ararsan aşk senden kaçar 😄😂
Evet shdjf özellikle çocukken de çok doverdim
Vuramazsın nasıl ki bir kadına şiddet uygulandıgında tepki gösteriyorsa insanlar erkek içinde geçerli olmalı ama bu ülkede çifte standart var
Erkeklerle kadınların vücutları aynı değil. Kadınların kas kütlesi erkeklere göre çok daha az oluyor. Bu da o demektirki, 1-) bir kadın bir erkek kadar sertçe vurumaz
2-) erkeğin kas kütlesi fazla olduğu için kadının vurduğu yer çok etkilenmez.
3-) erkeğin kas kütlesi fazla olduğu için erkek çok sert vurur.
4-) kadının kas kütlesi az olduğu için erkek vurduğunda kas+yağ dokusuna yani oldukça yumuşak bir yere vurmuş olur. Buda fazlasıyla acı ve morluk demektir.
Abime vurmuştum baya kışkırtıyordu tokatta attığım oldu elimle hücum ettiğimde
Pişman oldum sonrasında zaten aşırı öfkelendirilip kışkırtılmadıkça gözüm dönmedikçe vurmam kimseye ama bazen deli gücü gelir o an tutamazsın kendini o hamleyi yapmadıkça rahatlamaz öfken
El kaldırmadım ayak kaldırdım sayılır mı
Vurdum güzelce dövdüm bile 🤣
Beni niye gülmek tuttu😂😂
Çünkü komik🤣🤣
okulda bir kız vardı bana kafa atmayı denemişti...
Siddetin her turlusune karsiyim
Bence aciz insan isi send eyapma boş ver elini kirletme :)
:)) dene dene
ben kücükken mahalledeki erkekleri doverdim diye yaklasmazlardı hic
Kaldırmadım ( erkek kardeşim hariç ) ama kaldırıcam az kaldı
Ortaokulda arkadaşımın kafasına tekme atıcaktım benimle dalga geçti diye
Erkeğe şiddeti kınıyor ve lanetliyoruz
Hayır ama dövmek isterim
tokat atmıştım bir vakitler sjsjd
Kzlar hiç bir erkeği falakaya yatırdınız mı
Ben tepik ve kafa attım olar mı
Yok vurmam bi sözüm yeter
Eski nişanlıma iyi bir tokat yapıştırmıştım
Kuzenimi yerden yere vurarak dövmüştüm