Taktik şart
Taktiğe gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlişkilerde taktik yapmak, yani önceden planlanmış ve hesaplanmış davranışlar sergilemek, genellikle sağlıklı bir ilişki için gereksizdir ve hatta zararlı olabilir. Gerçek, samimi ve sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış ve dürüstlük üzerine inşa edilir.
Taktik yapmak, bir ilişkide sahte bir kişilik sergilemek veya diğer kişinin duygularını manipüle etmek anlamına gelebilir. Bu durum, ilişki için uzun vadede sağlıklı değildir ve genellikle herhangi bir tarafın mutlu olmasına yol açmaz.
Görüşün için teşekkür ederim. ☕
Taktik yapmak demeyelim de insan doğasını farkında olarak hareket etmek diyelim. Her şey dozunda olmalı. Kaçan kovalanır bilmem ne yap demiyorum fakat bazen sınırı koruman gerekir. Mesafenize yeterince hakim olamazsan iş vıcık vıcık bi hal alır. Ayrıca bi kadına istediği her şeyi verme. Her zaman bi gizem ve ulaşılmazlık kenarda bulundur. Kadının arzusunu öldürme ve kararlı ol. Sakın ama sakın merkeze onu koyma her zaman aktif bir uğraşın bulunsun. eğer Bi gün biterse yapayalnız kalmaman için.
Teşekkürler. İyi bayramlar.
Rica ederim. İyi bayramlar
Abi taktikten çok doğal olmak gerekiyo bence. Kendi ile ilgilenmiş ve karakterli insanlarında genelde taktiğe ihtiyacı olmaz. Ama bu dediğim sevdiğin için çabalamayı bırak anlamına gelmesin.
Nasıl olursan ol yinede sevdiğin için uğraşmak , çaba göstermek gerekir.
Anladım, teşekkürler. 🌺
☕
Taktik ile ilişki yürümez geçici bir dönem bellki.. ama taktık değil aslında iletişim becerilerini gerekiyor ne isteğini ve ne istiyorlar onu bilmek.. kendie saygın olması en önemli konu. sen kendine saygı duymazdan kimse sana duymaz
Güzel anlatımınız için teşekkür ederim. 🌹
Cevap
11Cevap
Taktikle falan yürümüyor o işler. Hani öyle başlasa bile ilişki, taktiksizlikten biter sonra :D
Çok mantıklı 😭
Bence taktik yapmak seni doğal birisi yapmaktan uzak tutar her zaman kendin olmak ve öyle davranmak en iyisidir.
Bence de. Teşekkürler. 👍
ben yapmam ama şart olduğunu anladım ota bcka engel atıyorlar. demin 8 yıllık karşı cinsten arkadaşım alınıp engel attı yeter lan aaa
Barışırsınız umarım.
yok sevgilim değil cinsel bir Arzum da yok. arar konuşurum düzelir geç oldu diye arayamadım
👍👍
taktik yaparsan karşı taraf yaptığın role aşık olur bu gerçek aşk mı
Çok haklısınız.
Taktik yapmak kendin olmamak demek bence. Yapılmamalı 🎈
Ben de böyle düşünüyorum.
Spontane olması daha iyidir ya neyin stratejisini yapalım
Bence de.
Gerek olmaması lazim ama işin içine girdiğimizde şart olduğu anlaşılıyor..
Neden ki?
Anladım. Teşekkür ederim.
Kendim gibi davranarak karşımdakininde beni ben olduğum için sevmesini istiyorum
Ne güzel olurdu.
Taktiğe gerek yok insan olduğu gibi olmalı olduğu gibi olsun her kapı açılır
Sanki taktik yapınca çok mu güzel bir sonuç elde ediliyor. Değil mi ama?
Keşke kimse kimseye taktik yapmasa niye temiz saf sevgi yok kayboldu çok yazık
Gerçekten çok yazık.
Ben yapma şeyleri sevmiyorum neysem o taktik sezdigim an da bay bay
Taktik maktik yok bam bam bam.
Özü sözü mert insanı seven kaldımı
varsa gelsin sohbete artık tanımadığım insanlara güvenmek istiyorum
Ben lambur lumbur tarana bulgur dalıyorum ya taktik falan yapamam, direkt hoşlandım benimle çıkar mısın diye dalıyorum
Çok daha iyi bence. : )
Günümüzde maalesef, taktik game pvp vs ne dersen de yapmak zorundasın.. Durum artık evliliklerede yansımış. Gönül doğal olanı istiyor fakat bu seferde kaybeden oluyorsun...
Ek;
Örnek mi? you tube da gezerken;yok sevgilinizin 6 maddede sizle ilgilenmesini sağlamak yok öyle yok sizi daha fazla sevmesini istiyorsanız yok şöyle yapın yok böyle yapın yok 6 gün bekle.. yok 15 dk sonra cevap yaz...:))) arkadaş sanırsın strateji oyunu taktiği ya da yemek tarifi... böyle olmuş...20 li yaşlarımda iken hiç böyle değildi..(doğaldı)
Evet ya. Ne hale geldi.
Sen kendin olacak seviyede değilken karşıdakinde doğallık olduğunu nasıl anlayacaksın ki? Kendini bilmiyorsun daha. Karşı tarafı nereden bileceksin. Kör dövüşüne döndük be.
Böyle yapıyorlar ya. O yüzden çok mutlu oluyorlar hep ☕
Bir çoğu 20'şer dakikalık boşluklarda sıkılmamak için 8-10 erkekle yazışıyor mudur mesela? 🤣
bence hiç taktiğe gerek yok zten taktik yapınca taktik olduğu anlaşılıyor
Cevap için teşekkürler 🌻💐
Rezil bir şey ya cidden
Sahtekarlık sayılır mı?
Evet
Taktik falan çok saçma ve gereksiz bence
Bence de.
Ay maalellesef b. ku cikti herseyin
Maalesef.
Taktik değil aslında karşı cinsi tanımak diyelim
Öyle mi Oluyor. Örnek verebilir misiniz? Nasıl oluyor?
Örnek derken ne gibi
Bilmem. Neye taktik değil diyelim diyorsun mesela?
Doğal olmaktan yanayım.
Kesinlikle öyle olunmalı.
Zerre önemi yok. 2 muhabbete düşüyorlar
Anlamadım ki
Taktiğe gerek yok yani dili olan her erkek coook kolay manita yapabilir.
Şimdi anladım.. sağ ol. : )
İlişkide taktik saçmalıktır
Çok saçma.
taktik falan ugramam valla
Aynen bam bam bam.
Sahte. Taktik maktik yok bam bam bam AFGHJK
Evet şart.
Taktik Nedir?
Kaçan kovalanır
Ok.
sanırım öyle he
Katılmıyorum.
Taktiksiz olmaz 😂
Niye mesela?
Binlerce erkeğin kadının arasında nasıl fark edilir yoksa 😂
Takdir nedir peki?
Taktik*
Etkilemek gibi bir şey
👍
Bildim mi öğretmenim 👏
Yok be ya. Çok anlamsız geldi bana. Anlamaya yaklaşamadım pek.
🙄
Aslında gğzelsen veya yakısıjlıysan gerek yok
Ilsikiye gerek yok.
Neden
Bazen evet
Cevap için teşekkürler.
Ne taktiği
Bence de.
Evet
Gereksiz...
Cevap için teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?