Ben erkek parası yemeyi beceremiyorum. Evli oldum kocamın bile parasını yiyemedim. Mesela hic bisey talep etmezdim. Evde erzak stogu tamamen bitene kadar ağzımı acmazdim. Olanla idare ederdim. Ayakkabım, çantam yırtılana kadar yenisini al demezdim. Boşandım şimdi bi flörtüm var ilerleyecek gibi duruyor. Artık eski saf ben olmak istemiyorum. Artık bende bazı kadınlar gibi sevgilimden birşeyler almasını ödemesini falan istemeyi düşünüyorum. Ama bunu nasıl yapacam? Utanırım ben bi dondurma bile al diyemem ki. Ama demem lazım değersiz oluyorum sonra yoksa. Hem kızların hem erkeklerin fikrine ihtiyacım var. Sevgilime nasıl para harcattırabilirim?
bir insan bu kadar yüzsüz olabilir mi diyorum bazen. insan yazmaya utanır. gerçekten para yediren erkeğide yiyen kadınıda toplumdan uzaklaştıracaksın. kahrolsun feminist düzen!
Para yemeyip bütün gun bulgur pilavi yersen bayramda bile 3 senelik ayakkabini giyerser agzina micarlarsa o zaman artik yersin. Erkek para harcamadigi kadina deger vermiyor bunu anladım. Para harcattiranlar el üstünde niye cunku adam kaybetmek istemiyor para yedirmis. Yorumun yoksa çekilebilirsin
İhtiyacın olan şeyi isteyeceksin bunda utanıp çekinerek bir şey yok ikincisi sen istemeden o alsın diye bir şey yok çünkü sana göre önceliği olmayan bir şey bir başkası için öncelikli olabilir. Çok iyi anlaştığın seni çok iyi anlayan biri dahi senin ihtiyacın ne çok zor anlar. Sevgiliye para harcatarak değerli olunmaz değerli olduğun için sevgilin sana para harcar bu ayrımı çok iyi anlamak zorundasın 👍 yani senin değer verdiğin kişi sana değer veriyorsa o zaman senin için harcama yapar ama sana değer vermiyorsa o zaman hiç uğraşma 👍 sana değer vermeyen ama eli açık bir erkekle birlikte olursan kendini özel hissettme çünkü herkese aynıdır o kişi 😎😎😎 burada asıl önemli olan sana değer veren erkeği bulmak 👍 sana mutluluklar diliyorum.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumum için teşekkür ederim. Yanlız kafama şu takıldı. Hani para harcadığı için değerli olmazsın, değerli olduğun için para harcar dedin ya. Ben bazı iliskilere şahidim bazı kadınlar görüyorum ki ilişkilerine asla sahip çıkmıyorlar adamın anasını anlatıyorlar hayatini zindan ediyolar yani asla o adamı o ilişkiyi hak etmiyorlar. Ama gel gör ki adam başında pervane ve dediğim gibi harcıyorda harcıyor. Şimdi benim gibi çekingen, kimseye zahmet ettirmeyen, düşünceli, idareci bir insan nasıl değerli olmuyor? Ne yapmam gerek deger icin illa bende mi çirkef olayım onlar gibi yani nedir erkek milletinin istedigi? Yormuyorum idare ediyorum saygi duyuyorum sonda ağzıma maçıyor. E ben napim?
İlişkisine sahip çıkmayan bir kadın kendisini çok iyi şekilde karşı tarafa kabul ettirmiş ve karşısindakini büyülemiştir o yüzden kaybetmeme korkusuyla her türlü harcamayı yapar fakat sağlıklı bir ilişki değildir. Eninde sonunda yıkılmaya mahkumdur bu tür ilişkiler çünkü çıkar üzerine kurulu her şey yolun sonunda yerle bir olur. Senin davranışın ise empati tutumluluk ve aşırı derecede kendinden ödün vererek kendi kendine değerini düşürmek 👍 sen kendini ikinci plana atarsan hiç kimse seni ilk seçeneği yapmaz. Olurda adam gibi bir adama denk gelirsen o zaman belki değerin bilinir. Aynı şekilde karşındakini yorma, saygı duy ama gerekende yapılsın 👍 tamam her şey harcama yapmak değil ama kendini özel hissetmediğin, korunup kollanmadığın ve gerçekten sevilmediğin birine boş yere vakit harcama.
Inan ki gözümde yok kismenin parasi pulu. Kendi gelirim olan bi insanım zaten. Zengin degilim ucu ucuna yaşayabilecek güce sahibim çok şükür. Ama bir erkegin bana sahip çıkması ben varım sen dur bakim demesi nebilim değişik duygular. yoruldum sanırım.. tavsiyelerin için teşekkür ederim. Uygulamaya çalışacam
Erkekler olarak eşini koruyucu kanatları altında almak istiyoruz ve aynı şekilde siz kadınlarda biyolojik olarak size sahip çıkacak bir erkekle yaşlanmak koruyup kollanmak istiyorsunuz. Fıtrat olarak kadın erkek rolleri bu şekilde ve böyle olan ilişkiler uzun ömürlü oluyor. Aksi takdirde en büyük aşkların ömrü bile en fazla 3 yıl. 3 yılın sonunda aşk bitiyor ve çatışma başlıyor ve ayrılıklar geliyor. Rica ediyorum ve mutluluklar diliyorum 😊😊
Hayır canım sohbet muhabbet ederken, şunu almak istiyorum de..: ) şöyle de yapabilirsin Alışveriş çıkalım de bak bakalım aldıklarını ödemeye kalkacak mı?
Arada bir kısa kısa dokunuşlar yap ama fazla abartma eline koluna falan dokun konuşurken dikkatini sana vermesi için dokunursun ya onun gibi mesela, saçında bir şey var de onun almasını bekleme kendin elini uzat biraz yaklaş almış gibi yap sana yaklaşınca kokunu alınca biraz heyecanlansın canı çeksin sonra mesela canının çektiği şeyi söyle hemen gidip alır ama dikkat et sonra eve otele bi yere çağırabilir
Tekrar teşekkür ederim. Peki ev otel olayı kaçıncı bulusmadan sonra olmalı? Uzun zamandır yalnızım kötü bakmıyorum bu konuya. Ama erken olup deger kaybetmekte istemiyorum. Neye gore karar vermem lazim dogru zamana?