Erkek arkadaşım sürekli benim paramın peşinde ben onunki ni nasıl yiyebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana enn doğru methot bu başka yerde yok; benim sevgilim 8 ay çıktıktan sonra;sende karar kıldım, dürüstsün mertsin dedi, bana k. kartını ver senin için hazırlanıcam seksi gecelikler, giyim vs, kuaför, epilasyon vs ile kendimi kraliçeler gibi hazırlayıp bir hafta sonra sana kendimi teslim edicem dedi. Bende o iştiyakla verdim 1 hftada 2790 TL harcadı o gün geldi çattı mikiştik ama bakire değilmiş, harcanan parayamı yanayım benim gibi kaç safı böyle düdüklemesinemi yanayım bilemedim. o gün bugündür sevgilim yok kimseye güvenim kalmadı hayata küstüm
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerden bilebilirdim ki sonuçta kapalı kutu, resmen yıkıldım o gün bugündür hayata sevgiye saygıya hasretim
Cevap sahibi+1 yılozamanlar maaşım 2350 Lira idi ve 1 hftada bu ciğersiz kadın 1aylık emeğimden fazlasını yemişti ya asgari ücretli biri olaydım 3 ay boşa çalışmış olucaktım
Soran+1 yılhadi ya çok üzüldüm güvenini kazanıp seni kandırmış kaşarın tekiymiş... bende erkeğiyle uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin bu kazıklar hayat tecrübemiz oluyor işte tatlım
- +1 yıl
haha mal uckurunun derdine dusersen daha cok kazuk yersin.
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek arkadaşın paranı yemeye alıştıysa vazgeçiremezsin onu. o yemekten sen yedirmekten hoşlanıyorsun (: istesen de yiyemezsin çünkü içinde yok senin böyle adi bir düşünce. onun parasını yesen ne yemesen ne hak eden birini tak koluna. bence yol ver kendini yoldurma kim bilir neler anlatıyordun arkadaşlarına senin hakkında. bu tipler gelende böyle olur
10 Yorumla
Erkekler, kasa değildir. Elini taşın altına sen de koyacaksın. Hazıra konmak falan doğru değildir. Senin gibi haddini bilmeyen insanlara çok ifrit oluyorum. Bir kadın, kendi ayaklarının üstünde sapasağlam kendi başına durabilmelidir. Kocasından para istemeden, kendi hür maaşını kazanarak yaşayabilme kapasitesine sahip olabilmelidir. Sende bunları göremiyorum. Yol yakınken o adamı bırakmalısın. Keza senden de bir cacık olmaz, ondan da olmaz. Sizinkisi zaten ''ilişki'' değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılo bana bunu çok yapıyor bende onun silahıyla onu vurmayı düşünyorum.
benim erkek arkadasımın durumu iyi değildi ben çalışmıyordum ama nereye gitsek yarısından fazlasını ben karşılıyordum çünkü biliyordum olduğu zaman hiç esirgemedi çünkü yine olsa yine esirgemezdim ama seninki farklı çünkü paramın peşinde demişssin paranı yemeye çalışan bir adamla ne işin var..
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin yaptığını bende yaptım işi yokken herşeyini aldım. işi olunca beni bir yere götürdü parası olunca oda harcıyor ama mesela buluşuyoruz sigaram yok filan diyip duruyor ya da ben yemek yiyelim diyorum param yok diyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
73Cevap
+1 yılparam olduğunda zaten ben kendim içimden gelerek alıyorum soruyorum ısrar ediyorum istemiyorsa bişey demiyorum sanra ekstradan isterse yine alıyorum. benim böyle bir derdim yoktur. para dediğin şey sadece gerektiğinde kullanılırsa bu büyük bir sorun çıkmasını engeller yoksada yoktur yani biz yoktan var etme gücüne sahip değiliz açık bir dilde söylerim param yoktur alamam derim. utanıcak bişey değildir parasız olmak
21 Yorumla- +1 yıl
helalll
+1 yılYanında para taşıma onunla buluşurken , mecbur o öder
blog.peertransfer.com/.../EatingMoney1-480x300.jpg10 YorumlaAllah seni odun etsin emi. Nasıl parasını yiceğini düşününeceğine, nasıl yedirmezsin onu düşün. Cidden kırıksın sen ya asdflfsdjklsfsdffd
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol ya cevaba bakılırsa sen de öylesin :)
çok kolay kardeşim, senin elinden zorla almıyor ya paranı, bu kadar aptal olma o zaman, ben oldum sen olma, kullandırtma kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılsaol kardeş
Soran+1 yılhaklısın kardeş
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. o nasıl bir erkek arkadaş öyle. biz ona resmen lavuk diyoruz. hem kızı dışarı çağırıyorsun hemde şu kadar param var diyorsun buney laaaaaaaaaann.
15 Yorumla
Soran+1 yılher zamn değil dün öyle yaptı benim canım şunu yemk istyor dedim oda tamam gel ama patrondan isteyim kazandığını önden alayım dedi işte sonra giderken öyle yaptı ondan önceki gece ben ona para vermştim oda bana yarın olunca vreceğini söylemişti bende kontör atarsın dedmiştim sonra atmadı tartıştık baya sonra attı
- +1 yıl
ney sen bide ona para mı veriyorsun resmen seni sağıyor bee. yapma gizlican bu nasıl erkeklik allah aşkına tamam ara sıra olmayabilir ama şu kadar param var ya da işte patrona söyliyeyim filan bunlar gerçekten yakışı kalmayan şeyler senin yanında bu tarz şeylerin kesinlikle konusunu dahi açmamalı. sen onun parasını biraz zor yersin bu aç gözlü uyanığın teki resmen
Soran+1 yılsıkışıktı o yüzden verdim bazen bende olmayınca oda bana veriyor kötü mü
Soran+1 yılevet o kunda öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılpufff l*n ne paramotif bır ınsanlarsınız ya erkek arkadasım sureklı benım paramı pesnde ben onunkini nasıl yıyebılırımm ya kızım kendıne gel ya bı tokatla kendını sacma sacma sorular sorma :S gelmıs erkek arkadasım paranım pesınde dıyor :S:S tobe tobe ya
00 Yorumla:) sürekli paranın peşindeyse bir yolu yok... yiyemezsin. Çünkü parası yoktur... Başka denizlere yelken açmanın zamanı gelmiş sizin için:)
10 YorumlaCok zor saf birini bulursan iki siritip iki kiritman yeterli turk erkegi kurnazdir zor yani yatagina girmeden zor onu yaparsanda doker sacar onune paralari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılonunkini nasıl yersin valla kız arkadaşlarım benimkini genelde krem şanti veya krem çikolatayla yiyorlar
hayır onlar olmadan da yeterince tatlı ama fantezi işte onlarınki de ;)00 Yorumla Onunla buluş herzamanki gibi bir yere gidin ve menü gelmeden ona şöyle de? Ya kusura bakma üstümde para yok haberin olsun. Bunu 2 defa dene 3 sefer seninle buluşmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyimiş
derde bak derde :)
derdi adam parası yemek olanı da adamlar yeer02 Yorumla
Soran+1 yılgülüm sen daha çok küçüksün ezbere cevap verme be gülüm!
Lüks bir restaronta götür ye iç sıç tuvalate gidiyom diye ayrıl kapıdan fırrrrrrrrrrrrrrr...
20 Yorumlablog.peertransfer.com/.../EatingMoney1-480x300.jpg tam olarak böyle kanka
00 Yorumla1 sana diyerek 3 kendine alacaksın sonra 1 sana alacağım diye 2 kendine dedikten sonra 1 de adama alacaksın adgslsldçdşşdf
00 YorumlaAsdfvbfsgbvsxb bu soruya cevabım yok ben soruya koptum sadece adfvnjhfbh
00 Yorumlailişkiye bak ya o onunkini yemiş o da onunkini yemek istiyor bence nasıl yemeliyim diye sormadan önce ben bundan ayrılmalı mıyım diye düşün
10 Yorumla
+1 yılMekandayken ye iç sonra wcye gidiyorum de, dışarı çık, sevgilini ara dışardayım hadi gel de hesabı o ödesin :d kartımı evde unuttum dersin sorarsa :d
10 YorumlaKalabalıkta egosuna yediremez yalnız çıkmayın dışarı bir iki kişi daha bulun
00 Yorumla
+1 yıl:) ya ne gerek var ki bu şekilde düşünmene... Çıkar hayatından mantıklı düzgün bir ilişki kur... Karşılıklı menfaatler ve çıkarlara dayanan ilişki menfaatler ortadan kalkınca biter...
00 YorumlaBir gün pahalı bir restoranta girin lavaboya geçeceğim diye çıkıp git bu ona kız parası nasıl yemeymiş gösterir fazlasıyla :))
00 YorumlaBana yapılan: ye iç hesaba gelince tam kasaya yaklaşıyoruz ben bir wcye gidiyim diyor o arada bana giren giriyor zaten budur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. onun parası varmı, parası olsa seninkinin peşine niye düşşün, birde paran varsa ben istemem gel seni her halinle yerim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvar çalışıyor ama yinde sigara almamı istiyor
sızın nasıl ılıskınız var ya cıkarcı bı ılıskıden hıcbırsey olmaz
00 YorumlaAkıllı ol paranı yedirme. Böyle beleşçi insanlarlada takılma.
20 Yorumlaherşey karşılıklı. vereceksin ki parasını yiyesin :D
00 Yorumla
+1 yılSen kendinin parasini ye o kendisininkini. Böylece kavga dövüş olmaz oh mis.
10 Yorumla
+1 yılİLK ÖNCE ACIKTIM DE KEŞKE PARAM OLSAYDI YANIMDA DE YEMEK YİYELİMMİ DE BENDE DE YOK DERSE ONU BIRAK YOULOSE DE SONRA :D
00 Yorumlabelki gerçekten parası yoktur.. zor bir dönem geçiriyordur, eğer öyleyse onu haketmiyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılgünlük çalışıp kazandığı bir geliri var sigara alabilir dimi? ama benle buluşunca sigara gaz parasını bana yüklemeye çalışıyor
+1 yılparası yoksa yiyemezsin de, varsa ödeme hesapları ödesin işi ne.
03 Yorumla
Soran+1 yılhesap ödemiyorum zaten daha gitmeden kaç parası olduğunu söylüyor bana
o ödüyor sonra ama sürkli sigram yok benzinim yok gelemem demesinden sıkıldım- +1 yıl
araba var benzin yok enteresan, zügürt ya bırak peşini benimkide öyle ediyor bıraktım gitti, ne iş ya sevgiline vakit ayıramıyorsan ne halta yararsın
Soran+1 yılçok haklısın
+1 yılonun parasını yemen için
ilk önce kendi paranın oldugunu belli etmicedin01 Yorumla
Soran+1 yılparam yokki zaten
+1 yılPahali bir restorantta yemek ismarlattir col beğendiğin bir cantayi aldir
03 Yorumla
Soran+1 yılbunları yapmaz ki çünkü cevabı hep param yok
Soran+1 yılnasıl aldırcam?
Birbirinizin parasını yemek için mi çıkıyorsunuz? Ayrılın siz bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır eleştirmedn önce keşke iyi okusaydın
kafeye otur en pahalı şeyden bir ısırık al ve hesabı ödet ona :D
02 Yorumla
Soran+1 yılcafeye gittiğimizde daha kafeye gitmeden 10 liram var diyor :) nasıl yapıcam
+1 yılBir iki seni seviyorum dersin, biraz muhabbet edersin, yüze gülersin, birlikte alışverişe cıkar hesap kitlersin flan
00 YorumlaSeni kullanıyor demek parasını nasıl yiyeceğini boşver bas tekmeyi
10 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşına dürüstçe söle o seni sevmiyor seni paranı seviyor ayrıl tekmeyi bas
00 Yorumlaway arkadas ortalıgın anası şaapılıyo burada siz neden bahsediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAnjelia nın aldaltıldığı Rihannanın dövüldüğü bu dünyada seni harcarlar Gizli Kullanıcı !
00 Yorumla
+1 yılLux biterse yemek yiyin sonra bir arkadaşın arasın işin çıkmış gbi he ordan ayrıl zaten hesap ona kalmış olur
00 Yorumla
+1 yılsorunun turkçe acıklamsı brıbrımızı nasıl... kebılrz :Phmmm şöyle anltyım :P
00 YorumlaYiyemezsin keğıdı midene oturur harcaya bilirsin mesala @:D
00 Yorumlaçok samimiyetsiz bir ilişki gördüm erkek ardakaşında gevşekmiş bu arada
00 Yorumla
+1 yılçok basit.. erkek arkadaşın kadar şerefsiz olabilirsen parasınıda yiyebilirsin
00 YorumlaHahahh nasıl bir ilişki bu herkes bişey yeme derdinde :D
00 Yorumlasenin paranı yiyorsa nüfus cüzdanını iste evlatlık al bence.
00 YorumlaÖyle ise bırak onu. Böyle arkadaşlık mı olur. Onun gözü sende senin gözün onda. Tövbe:-S
00 Yorumlaparasını yemek yerine kıçına bir tekme vur.
20 Yorumla
+1 yılo erkek değil kızım ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılhahaha :ÇDD soruya 2 dk güldüm... :D yorumsuz
00 Yorumla
+1 yılÖyle ilişki mi olur? Anlamıyorum. Anlayamıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok adice bir ilişki yaşıyormuşsunuz..:(
00 YorumlaNe seviyesizlik böyle.
00 Yorumlagöster ama elletme kölen olur...
05 Yorumla
Soran+1 yılgösterince nasıl ellemiycek o hayvan gibi zaten benim değilmi verceksin diyor
Soran+1 yılseviyom
- +1 yıl
Ahahah benim değil mi vereceksin diyormuş tapulu malımıymış o?
Paranı yedrrsen çıkarm de ye:)
00 Yorumla
+1 yılparam yok de. onun parası oldugu gunler bulusun
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyemiyorum işte ama artık diyeceğim
Ağız yap ucuz ol tabi yedirebilirsen kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılağız derken?
Soran+1 yılniye ayrılcakmış sıkar o biraz :) o bana şunu al demeyi biliyor dediğn gibi dersem param yok diyecek o zamn napıyım
Soran+1 yıldeneyeceğim sağolasın
sen seviyo musun onu?
00 Yorumla
+1 yılYa Ikinizinde parasını veriyim susun
10 YorumlaBak kendin paramın peşinde demişsin bırak gitsin.
00 Yorumla
+1 yılbittirin ilişikiyi? :)
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri