ÇOCUĞUMUN OLMAMASINI HABİRE YÜZÜME VURAN KAYINVALİDE?

Eşimle 1.5 yıldır evliyiz. Gayet iyi ve mutlu bur bir evliliğimiz var, ikimizde sağlıkçıyız. Yaklaşık 2 ay önce maalesef düşük yaptım. Bu ikimizide çok kötü etkiledi ama bunu azda olsa atlattık. Maalesef kayınvalidem için bu böyle olmadı, sürekli bunu benim yüzüme vuruyor. Eşim ağzının payını versede yine akıllanmıyor. Bende sesimi çıkarmıyorum, uğraşmak istemiyorum çünkü. Sürekli bana hamile kalmak için internetten saçma sapan sitelerden bulduğu şeyleri atıyor. 3 gün önce nöbetten geldiğimde kapıda onu ve bir kadını gördüm. Niye geldiklerini anlamadım, içeri girdiler. Ben üzerimi değiştirmek için odama gittiğimde arkamdan "Allah'ım ne günah işledim de kısır gelinim oldu. Elaleme torunları olmuyor mu dedirtelim. Ah oğlum ben sana dedim bu kızdan olmaz" gibi saçma sapan şeyler dedi. Zaten yorgunum ve kafam dolmuş hastanede. Bu laflara o kadar sinirlendimki, içeri girip bana bak ruh hastası diye bağırıp yaka paça dışarı attım. Meğer yanındaki kadınla bana bitkisel ilaç vermeye gelmişler. Akşam eşim geldiğinde onu da tersledim durup dururken. Halbuki o benimle konuşmaya gelmişti. şu an bana kırgın. O kadar kötüyüm ki, mutluluğumuzun bu kadın yüzünden bitmesini istemiyorum. O kadar kafam karışıkki, bu siteyi kullanmaya karar verdim
ÇOCUĞUMUN OLMAMASINI HABİRE YÜZÜME VURAN KAYINVALİDE?