KIZLAR DELİRİCEM AKİL VERİRMİSİNİZ?

Kızlar ben 20 yaşındayım zamanında bir evlilik yaptım. Bir kızım oldu. Boşandım bitti ilişki. Sonra hayatıma biri girdi onunda hiç sevgilisi olmamış. Muhafazakar bir ailesi var ama kendisinin ailesiyle pek alakasi yok sadece aile bağları çok kuvvetli. Ben zaten ailem olmadan büyüdüm. İlişkimiz çok iyiydi. Herkes evlilik ne zaman diye soruyordu. Bugün 1. Yılımıza giriyorduk. Pazartesi akşamı ayrıldı benden. Çok sıkıyormusum ve kısıtlıyormusum öyle dedi. Ondan sonra bazı eşyaları için arada bı geldi gitti. Ama çok samimi davrandı. Instagram dan ben onu çok stalkliyorum onunda aynısını yaptığını gördüm. Sürekli aktif olarak ST leri mi izliyor. Cuma günü kızımı aldım yanıma haftasonu için. Durum attım o da görmüş aburcuburla geldi benim eve. Kızımı sevdi uyuttuk beraber ondan sonra gitti. Dün sabahta kendi kendine aradı sonra görüntülü aradı. Bugün de aynı şekil. Ben kızımı götürdüm teslim ettim babasına. Bugün özel bir gün benim için ayrılsak bile hani 1. Yılımızdi ve ben cidden aşığım ona atamiyom içimden. Ama o çok rahat. Dün akşam biraz atistik. Sonra ben ergen gibi Pp leri kaldırdım. Sonra ona konuşmak istemediğimi ve hakkını helal etmesini söyledim. Helal etti ama yazıp durdu ben telefonu kapattım yattım. Gece kapıma gelmiş heryerden yazmış bana. Kendime zarar vericem sanmış. Kuzenine falan sormuş. Şimdi arkadaşlarının yanına gitti 1 saatliğine pasta hediye vs alıp gelecekmiş kutlayalım kendimizce dedi. Ayrıldık ama biz yani. Kafam çok karışık neyin derdinde bilmiyorum. Ayrıldığımızda kızlara takip atti sonra tekrar çıkardı. Tekrar attı tekrar çıkardı GT yapmayanlari çıkarıyor. Bana da dedi işte takipleselim mi tekrar diye. İmasini yaptı yani. Akıl verin nolur ne yapmaya çalışıyor ben çözemiyorum. Çok seviyorum ve aşığım. Yoksa umurumda olmaz. Bu arada ayrılik sebebimiz ailesi bir nevi. İstemiyorlardi beni. 1 yıl boyunca çok zorladılar o çocuğu da. Gerektiği yerde onlara rest çekti bana geldi bende kaldı. Ama ailesi ısrarla istemiyo. konu bu
KIZLAR DELİRİCEM AKİL VERİRMİSİNİZ?