Ben kasiyerim yan tarafta da pastane var. Oradaki cocuk durmadan bana bakıyor ama sürekli. asla konusmuslugumuz da yok baskalariyla konuşurken bile gözü bende. Asla adim atmıyor benimde aklim hep onda. 3ay oluyor ve sadece bakiyor. sizce neden adim atmıyor yoksa oylesine bi bakis mi hoslansaydi adim atardi degilmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende böyle bir olay yaşamıştım durmadan bakıyordu uzaktan çalıştığım yerde yanına gittim neden sürekli bakıyorsun iş çıkışı sahilden beni al dedim numarasını yazıp verdi aradım geldi aldı beni ranga Rover arabası vardı canım çok sıkılmıştı biraz gezmek istedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle erkeklere sen (kızlar) yaklasacaksin utanganclik ayrı bişey bunun utangancilikla alakası yok bence kız tarafından reddedilme , saygısizlik ve görgüsüzlük olarak düşünür erkekler başka bi şehirde çalışıyordum hafta sonu bı parka gittik iki kız vardı yanına gittik orada güzel sohbet ettik num vs aldim bı hafta felan konuştuk tekrar bulusacaktik beni engelledi bende iş yerinin tabletiyle mesaj attım verdiği cevap biz senin bildiğin kızlardan değiliz dedi
Kesinlikle öyle bi kisilege de sahip değilim gelenekler bağlı biriyim ben ciddi bi şekilde konuşmayı düşünmüştüm bende engelledim daha da mesaj atmadim116 Yorumla- +1 yıl
Biz erkekler özellikle Türk erkekleri bu dünyaya ızdırap çekmeye gelmişiz kanka yapacak bir şey yok kızlarımız çok egolu yani insan gibi seven kız yok
Soran+1 yılBak numarayı sen almissin adim atmissin. Bu çocuk da tık yokki bide ben adim atsam ya ben sana oylesine bakiyodum dese napacağım. adim cikar ya baska bisi olsa çekinmez dim
Soran+1 yılİste bak bu tur erkekler bana denk gelmiyor iste
- +1 yıl
Emrah Bunu ben de yapıyorum biliyor musun kardeşim çünkü kızlar zannediyor ki Nefes alsın yeter erkekler böyle düşünüyor zannediyor işte öyle bir dünya yok erkeklerin de duyguları var şunu bir anlayın artık
Soran+1 yılBenim hic sevgilim olmadi. aynı tarif ettiğin gibi yim güzelim hatta hic sevgilismm yok dedigimde şaşırıyor lar. ama değerimi bilen cikmadi.
- +1 yıl
Be kodumun kaşarı sen kimsinde benimle dalga geçiyorsun ulan site küfürleri değiştiriyor be kodumun yosması seni kodumun kancigi
- +1 yıl
Gizli üye olmasan senin o klavyeye basan parmaklarini bi tarafina sokmustum gulumseme sen diktigimin cirkin *
- +1 yıl
Kücücük beyninle benimle dalga geciyor kodumun eşek karısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu zekayla 3 aydir bu çocuk iyi senden kaçmamış.
Davetiye mi bekliyorsun
Belki senden korkuyor, çekiniyor, azarlayacagini düşünüyor, dışardan duruşun sert bir imajın olabilir.
Biraz adım atmayı öğrenin, egonuz gururunuzdan önde olmasın.20 Yorumla
+1 yılHoşlanan adım atar nokta net!!! kesinlikle umudunu kes... Hoşlanan kişi konuşma girişiminde bulunur. Ve ya fırsat yaratmaya çalışır. Hatta sevgilisi dahi olabilir yemin ederim kaç kere başıma geldi anlattigin gibi hallerde sonra sevgilsii mi çıktı başka kıza aynı şekil bakmadığını mi görmedim... Senden hoşlanmıyor sadece flört etmek o heyecan hoşuna gidiyor belki ego tatmin ediyor.
106 Yorumla
Soran+1 yılÜzdun ama gerçekler bu iste
- +1 yıl
aşık aşk budur zaten ilk defa karşılaştığın birine aşık olamazsın zamanla olur aşk
- +1 yıl
cocugun kafası karışık bu yüzden konuşamıyor
- +1 yıl
@funnygood122 ben tecrübelerime göre bakıp bakıp konuşmayan erkek hoşlanmiyordur
- +1 yıl
emin ol gerçek aşk budur
birden bire aşk olmaz - +1 yıl
yaşın biraz ilerlesin daha iyi anlayacaksın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin duygularından, hislerinden çok emin olmadığı için acaba sana yaklaşsam mı diye çok emin olamıyor. En iyisi sana bir daha baktığında ona bir göz 😉 kırp ve gülümse. Senden bu sinyali alınca. Cesaretini toplayacaktır. Ona bir ışık yakman gerek.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeee goz kırpmak mi intihar sebebim hdjdjrj cok utangacim ben ya
Çok sebebi var utangaç olabilir. Cesaret edemiyordur karşıdan bir hareket bekliyordur. Evli olabilir ama gözü dışarıda bir tip olabilir tavsiyem oturup sohbet etmediğiniz tanimadiginiz insanlardan etkilenip aşk hikayesi yaratmayın kafanızda. Çünkü ne oldukları belli olmuyor iyice araştırın sosyal medyadan ismini ve soyismini biliyorsaniz
84 Yorumla
Soran+1 yılFakeden konustum acikcasi ya birinden hoslansam açılırim benim için kolay demis. Onun disinda hoşlandığım yok bu tur seyler bana uzak falan
Soran+1 yılHahahaha edeceğim ama utanıyorum da nolacak bu halim
- +1 yıl
Anlıyorum tatlı heyecanlar bunlar ama zaman da akıp gidiyor. Belki karşı karşıya gelip iki çift kelam etseniz sohbet etseniz aslında kafanızda o kadar büyütmeye bile gerek duymadığınız anladiginiz bir insan olacak ama bunun için tanışmaya ve tanımaya fırsat vermek gerekiyor. O yüzden umarım en kısa zamanda tanisirsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Utanıyor dicem ama yeter ama normalde kızın utanması gerekiyor abi bu ne en kötü redd edileceksiniz belki karşı tarafta sizi uzun zamandır seviyor ve bekliyordur. Neden durumu zorlaştırıyorsunuz illa ki bizim mi adım atmamız gerekiyor? Sonra da ego tavan yapıyor sizde... Gerçekten çözemedim bu olayı
90 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ay10 senesir yanlarına gidiyorum. Bırak sonuşmayı selam bike vermiyorlar. Sanki yokmuşum gibi davranıyorlar. Ben daha fazla yanlarına gidemem, egom yok, hatta yanlarına gittiğim için hakarete uğradığım bir zaman oldu. Demekki kusurlu olan benmişim. Kabul ettim. Bir daha gitmem yani. Ne olursa olsun
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. ben de oyleyim biraz. yeni birinle hic baglanti yokken tanismak biraz zor geliyor. begeniyosam bakiyorum ama iste adim atmaya korkuyorm. terslenmek filan bi iliskisi varsa basima bela almaktan. anliyorum o kisiyi
20 Yorumla
+1 yılİlk adımı sen at sapık duruma düşmek istemiyor zaten artık erkeklerin durumu sıkıntı
Düsün bir asansörde bayan var diye binmeyenler bile var bunun gibi tonla örnek vs vs30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılBendede bolye bir olay olmusdy sabahdan aksama kadar beni gorse hep bakardı 1 sene bakmisdir ooo acilana kadar zaten evlendim bile 😅
72 Yorumla
Soran+1 yılYani boyleleri adim atmaz diyosun
- +1 yıl
Pek atmaz sanirim 🤷
+1 yıl
Böylemi bakıyo
41 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha daha derin bakiyo
Öncelikle sana nasıl baktığı önemli bakışlarını önce bi gözlemle senin ona baktığın gibimi bakıyor yoksa farklı anlamdamı bakıyor bi bak eğer sen bakışlarını anlamakta zorluk çekiyorsan bir başkası sizin bakışmanizi gözlemlesin bu gibi durumlar başka kişiler tarafından 3. Kişiler tarafından daha iyi gözlemlenir sen onunla bakıştigini sanarsın ama onun haberi bile olmaz yani kapildigin şey karşılıklımı bakişlariniz birbirinize aynımı bunu 3. kişiler tarafından öğrenmen gerek
10 Yorumla
+1 yılBazıları aşırı çekingen oluyor. Ben de öyleyim ve karşımdaki adım atmayınca ben de asla adım atamıyorum. Yanlış anlar, aramız bozulur vs. diye. Arkadaş da belki senin adım atmanı bekliyor olabilir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 612 cevap paylaştı. E sen git adım at karşı tarafı beklemeye kalkarsan ikinizde başkasını bulursunuz. Hoşlandıysan adım atmaktan çekinmek kızı erkeği yok bunun. Madem hoşlandın kaçırma.
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her şey olabilir
Evli ya da ilişkisi olduğunu düşünmüyorsan
Sen adım atabilirsin
Bakan erkek hoşlanıyordur20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hoşlanıp gelip konuşacak cesareti olmayan birinden ne köy olur ne kasaba
Erkek cesur güçlü, kendine güvenen karakterde olmalı
90 Yorumla
+1 yılSevgilisi vardır ama siz de hoşuna gitmişsinizdir
35 Yorumla
Soran+1 yılOnasil bisi hdhdhd
- +1 yıl
Sadakatsiz dizisindeki volkan 😂😂😂
Yani var bu tipler ne yazık ki... Hayatında birisi varken heyecan aramak için, hoşuna gittiğiniz için...
Çalıştığım spor salonunda (basketbol branşı) var en basiti, sevgilisi var (benim de var) ama bana baktığını da hissediyorum bazen yakalıyorum da. Gelip iltifat falan ediyor (rujun güzelmiş, rimel mi sürdün, montun güzelmiş vs diye). Ama sevgilisi gelince benim olduğum alana bile gelmiyor 😂😂 o yüzden erkekler isterse adım atar zaten - +1 yıl
Ha ben adım atmasını beklemedim tabi ki yanlış olmasın
Soran+1 yılBu cocuga arkadaşımdan yazdim. ssevgilim de yok hoslandigim da. hoşlandığım olursa acilmak benim icin kolay demişti. Sadece bakıyor ama sürekli. Cok hoşlanıyorum ben ya ama adim atamam. Cunku arkadasimin hesabından ona yürüdüm iste once fotografini begendim. sonraki gun yazdim o. da dediki sen bana is attin anlamadimmi ama düşmedim once sen yazdin dedi bu laf bile karakterinin pek iyi olmadigini gösteriyor sanki
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, ileride siz adım atarsanız bunu da size karşı kullanacaktır. Sen bana adım attın ben sana bakmiyordum bile diyebilir. Bence siz de ona olan bakışlarınızı kesin ki diğer kızlar gibi ona kanmadiginizi anlasın belki o zaman dikkatini çeker ve bu kıza ne oldu, niye böyle yapıyor diye sorgulamaya başlayıp adım atabilir. Siz kendinizi geri çekin en iyisi 🙂
+1 yılOhaaaa 3 ay çok uzun
Gerçi bende bizimkine adım atmıyorum14 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣oluyo demekki
- +1 yıl
Yok ama benim sebebim farklı ve o kadar Hayvan gibi kesmiyorum
- +1 yıl
Ama onun gibi baksam kesin adım atarim
- +1 yıl
Bu atam istiyor ama adim atmiuor
Adım atmıyor ise boş boş bakmanın bir anlamı yok.. onun için sen yoluna bak
40 YorumlaÇünkü nasıl bir tepki vereceğini bilmiyo korkuyo haliyle sapık damgası yemektense uzaktan severim daha iyi diyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanıyordur belki sende kendinde adım at üç ay bide beklemişsin yok artık 🙄 instasını bul misal fakeden konuş ya da hemen git açıl da demiyorum girişimci ol biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılActim da fakelere cevap vermiyor
Cevap sahibi+1 yılHm ne yazıyorsun misal mesaj olarak eğer kendini belli edecek şeylerse ve cevap yazmıyorsa oralı olma
Cevap sahibi+1 yılBak bundan dört sene önde Carrefour da kasiyer bir çocuk vardı kasada uzaktan durdu bana baktı uzunca Bnde fark ettim ve adını instasını öğrendim yazdım biraz oralı oldu sonra elini ayağını çekti bu erkeklere güven olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumu yayabilirmisiniz Kac Saattir Yorum Yapan Yok Bugün Neden Böyle Dedi?
00 Yorumla
+1 yılBakmanın taciz olduğunu savunan sosyal medya yorumlarını okumuştur belki. O yüzden adım atmıyor olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılTeyze bazen ben de öyleyim ya kızıyorum da hatta kendime
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kiziyosun
- +1 yıl
Fırsatları kaçıyoruz işte kız belki akşam gel 2 şarap içelim zevkin doruklarına çıkalım diyecek odun gibi beklemek olmuyor
+1 yılBu zekayla fazla tutunamazsin oralarda Allah'ım yarabbim ya sorduğu sorulara bak
12 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Sence ne olabilir düşün istersen
- Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok utangaç ya da biri var mi hayatinda falan bilmiyor ise
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sen biraz öne çık gülümse cesaret ver erkekler çekingen olur
10 YorumlaBazı erkekler böyledir bende öyleyim ama ondan korkma
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkek seviyorsa herşeyi yapar ona yakın olmak için ben öyle düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Belli eder isteğini
Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Esnafsa sen tepki verirsen rezil olmaktan korkuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdımı senden bekliyor, böyle çok kişi var, kendimide bu gruba dahil edebilrim. Merhaba nasılsınız deyin.
10 Yorumla
+1 yılAklında bir sürü soru işareti vardır çekinme ile beraber. Sevgilin var mı yokmu yanassam ne der cevabı ne olur. Benim sana tavsiyem çocuğun işini kolaylaştır bişey sor ki kendine güveni gelsin. Seninde onu istediğini belli et herşeyden önce
02 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşim erkek bu tasak geciyor milletle sende uzun uzun yazmışsın
- +1 yıl
Nerden anladın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoran kisi rica ediyorum su yalnizimcokyalniz adli kisinin yorumunu 3 noktaya basarak gormek istemiyorum secer misin? Bana hakaret ediyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum tek benim degil sahsin ilk attigi yoruma yap surekli mesaj atmaya devam ediyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende utandığımdan açılamam reddedilmekten korkmaktan açılamam dik dik bakarım sade o da tecrübesizlikten. Belki o da benimle aynı durumdadır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkında hiç bir bilgi olmadığı için veya red edeceğini düşündüğü için olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum fakeden ona yazdim hoslandigim biri olursa acilmam klay olur demisti. ve ben bi umit hep bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılSen onu görmezden gel bakma
Soran+1 yılİse yarar mi ask acisi çekiyorum resmen
1 çekingense açılamaz
2 senin yaş aralığın buysa pastanedeki çocuk heralde ordan kalkmadan can vermiştir 😂
3 kalpler karşılıklı ise illa o masada beraber çay içersiniz..
Allah'a emanet00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBnde bkaarım birine ama red edilirim korkusuyla açılamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖylesine bakiyor da olabilir hoşlanıyor da. Önce onunla tanış derim. Ama bakmak pek bir anlam ifade etmiyor sevgilisi olan da bakabiliyor. O yüzden en iyi yol tanışıp arkadaş olduktan sonra karar vermek.
10 Yorumla
+1 yılErkekler artık ilk adımı atmıyor ben atıyorum genelde ve hep olumlu ilerliyor
20 YorumlaGit konuş tabularla olmaz bu işler baktın sen gittin diye şımaıyor sallarsın gider. Hem böylece soylu mu soysuz mu hızlı yoldan öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılüşenme pastaneye git. Bir dilim pasta al. Sonra bekle bakalım o markete gelip bişi alacak mı. Alırsa senin iş tamamdır
00 YorumlaErkeklerin çoğu böyle ona takip isteği falan at ya da başka bir şey yol Yapman lazım
10 Yorumla
+1 yılHoşlanan belli eder ve devamını getirir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden hoşlanmıştır bunu bir erkek olarak ben de yapıyorum kızlara genelde çok beğendiğimiz kızlara böyle yaparız bizi fark etsinler diye
140 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarkettirmek istiyor beğendiğini göstermek istiyor fark yaratmak istiyor kabalık olarak mı anlaşılıyor sizin tarafta bu
Cevap sahibi+1 yılGarip gelmesin beğeniyorlar Demek ki seni ondan bakıyorlar başka neden baksınlar yani bir insana iki sebepten bakılır ya düşman olursun bakarsın ya da seversin bakarsın
Cevap sahibi+1 yılEğer karşılıksız bir sevgiyse bu erkekler gözünü kaçırmaz
Cevap sahibi+1 yıl. Ya o an beğeniyoruz pek düşünmüyoruz yani o an fark edilmeyi düşünüyoruz sadece acaba beni fark edecek mi acaba benimle konuşacak mı vesaire ya Erkekler böyledir işte bakarlar yani yanlış anlama yani bir erkek sana bakıyorsa ya senden hoşlanıyordur ya da seni Seviyordur yani ya da seninle konuşmak istiyordum erkekler böyle belli eder Kendini yapacak bir şey yok gidip yanına konuşamıyorsun hemen tacizi ilan ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılYa bu içgüdüsel bir şey vallahi billah Ben beğendiğim Kız gördün mü bakıyorum yani yanlış anlama öyle sapıkça bakmıyorum yani beğendiğim için bakıyorum beğendiğimi belli etmek için biraz içgüdüsel Yani anlayacağın o an yapmak istiyorsun yapıyorsun işte öyle düşün
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorum ki Kahin değilim fark etmesini sağlıyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılYani kız bana gülümserse vesaire falan acaba derim Onun da hoşuna falan mı gidiyorum diye düşünüyorum yani
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsamı rahatsız olduğunu hissedersem istemiyor derim yani nasıl diyeyim ben bakarken Sırf benim baktığımı gördü diye bana arkasını dönerse istemediğini anlarım veya Benim baktığım yerden çekilir giderse istemediğini anlarım
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istediğini anlarım bana bakıp gülümsüyorsa Benim baktığım yere bizzat geliyorsa o zaman derim ki Tamam bu kız da benden hoşlanıyor artık bu kıza açılma zamanı gelmiştir
Cevap sahibi+1 yılYani erkekler genelde ilgi bekleyen canlılardır ben özellikle öyleyim kadınların ilgisine bayılırım Eğer ilgi göstermezse kadın derim ki Bu kadın beni istemiyor sevmiyor yani kızlar ilgi göstermeyen erkekleri severler erkeklerde ilgi gösteren kadınları severler
Cevap sahibi+1 yılBöyle zıt bir Kutupta yaşıyoruz işte erkeklerle kadınlar birbirine zıt canlılar ama en güzel şey zıtlığın oluştuğu yerdedir
Cevap sahibi+1 yılIşte ondan nefret ederim Bir Kadın da en nefret ettiğim özelliktir Umut verip gitmesi
Cevap sahibi+1 yılO zaman orada işi vardır diye düşünürüm ama benimle ilgilenmiyor diye düşünürüm beni istemiyor diye düşünüyorum yani bana bakmıyorsa Eğer baktığım yerden çekiliyorsa vesaire öyle düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılYani orada da biraz iş kaza düşüyorum utangaçsa pek bir Instagram hesabı açsın yani ben çalıştığın yerde birisiyim senden hoşlanıyorum ama utanıyorum falan Desin yani bunu nasıl anlayalım başka türlü
Cevap sahibi+1 yılKaza değil pardon kıza
Cevap sahibi+1 yılTamam utandığını nasıl anlarım bana bakıp gülümsüyorsa ama beklediğini hissettiriyorsa bana öyle gider Ben açılırım
Cevap sahibi+1 yılYani burada insanın aklını Binbir şeye geliyor acaba istemiyor mu acaba konuşmak istemiyor mu acaba yanlış mı yapıyorum acaba rahatsız mı ediyorum yani Binbir şeye geliyor insanın aklına yani konuşarak anca anlayabiliyorsun böyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılAyla bi soruda ben sorcam burcun ne?
Cevap sahibi+1 yılYani bu kadar merak ediyorsun ya ondan hangi burç bu kadar erkekleri araştırmaya meraklı diye merak ettim cidden bak O yüzden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini söylemek
Cevap sahibi+1 yılGerisine burcunu söylersem devam edicem
Cevap sahibi+1 yılHmmm
Cevap sahibi+1 yılAyla özele gel istersen
Cevap sahibi+1 yılAyla Dalga mı geçiyorsun benimle Allah aşkına ya o kadar da yazdım yani
Cevap sahibi+1 yılTamam özelden açıklarım onu da
Cevap sahibi+1 yıl@funnygood122 bi özele gel sana bişey demem lazım
Cevap sahibi+1 yılBana bak Sen erkek misin kız mısın bilmiyorum ama öyle bana karşı bunu yaptın ya benimle dalga geçtin ya Allah seni binbir türlü belanı versin Ulan ben yalnız insanım be konuşacak bir Allah'ın kulu Yok be saçma sorularına bile cevap verdim sırf dalga geçmek soruyormuşun meğerse allah senide yanlız bıraksın herkimsen
Soran+1 yılyarin bakip gülümseyecegim dua edin ya adim atsin. cok atilgan bir çocuk aslinda ya
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmeyim artık yeter...
Cevap sahibi+1 yılBende mal mal buna cevap veriyorum... Allahım ya
Cevap sahibi+1 yılNe biçim insanlar sınız siz ya karaktersizler
Cevap sahibi+1 yılYanliz birisiyim ben birilerinle konuşmak muhabbet etmek için giriyorum buraya bana yapılırmı bu be
Cevap sahibi+1 yılSen kız falan değilsin
Cevap sahibi+1 yılHala daha dalga geçiyor a m... k sala uyandım artık aç küçük beynini
Cevap sahibi+1 yılYanlızım çünkü kandırdın beni ya allah seni bildiği gibi etsin.
Cevap sahibi+1 yılSORAN K*ŞAR GÜLÜMSEME SEN SENDE IŞE YARAMAZ O ya ENCEĞI...
+1 yılSevmek de cesaret de yürek ister. Birisi eksikse o iş olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
çok haklı konuştun cesaretsiz adam aşık olmasın yoksa çok üzülür
- +1 yıl
Eyvallah kral.
Mimiklerin soğuk ve ciddiyse adım atamaması çok doğal güven vermen gerek
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa güven verecek şekilde mimiklerini kullan elbet açılır sonra
00 Yorumla
+1 yılUtangaç olabilir. Özgüvensiz de olabilir
10 YorumlaBilmiyorum sinir bozudur sanırım
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğun için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at hep erkeklerden bekliyorsunuz.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesin kürttür. Çekiniyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakınca abaza diyorsunuz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Korkuyordur red yerim diye
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasiyla gorusuyordur
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar utanacak ne var degilmi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılŞartlar uygunsa, beklemem.. : )
00 Yorumla sinyalleri bozuktur cikcak yapamıyor dbdhdh
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Cesareti yok ve gönül oyalıyor
09 Yorumla- +1 yıl
he he kızın çok cesareti var da herşeyi erkekte beklemeyin
- +1 yıl
gelecekler tabi benım neyım eksıkmıs
- +1 yıl
sızde gurur varsa bende de gurur var
bizde tas kebabı mı bu da gurur - +1 yıl
merhaba demekle adım attığını sanıyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiniyordur tepkinden. Sen laf atmayi dene
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret edemiyordur. Sen konuş
00 Yorumla Sen de adım atma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne hissediyon
014 Yorumla
Soran+1 yılHoslaniyorum hemde cok ya
Cevap sahibi+1 yılmerakımdan soruyorum , yakışıklı falan diye mi hoşlanıyorsun yoksa ilk önce o sana baktığı için bakışa bakışa zamanla mı hoşlandın?
Soran+1 yılAynen bakisa bakisa. ama tipi orta
Cevap sahibi+1 yılaşağıda milletin yorumlarına yazdıklarını okudum, hoşlandığım birisi yok demiş sana çocuk. sana bakmasının sebebi başka onun. salla
Soran+1 yılAyn ama umursamaz olabilmek için bir şey söyler misin inan bakmamak için cok çabalıyorum ama yok yani
Cevap sahibi+1 yılsen belliki aşırı derecede sevgiye açsın. hayatında doğru düzgün sevilmemişsin. ondan böyle kolayca vazgeçemiyorsun. merak etme aranızda devasa bir aşk geçmedi. hatta hiçbir şey yok ortada. s1ktir et radarlarını başkaları için aç.
Soran+1 yılCanim ya aynı dedigin gibi öyleyim. sevgiye acim ama hicde sevilmiyorum normal de bu cocugu dedigin gibi gormezden gelmem lazım onu bile yapamıyorum. Tipim ortalama genelde güzelsin derler. Ama erkekler pek adım atmıyor bana. hayatima biri girsin istiyorum lutfen taktik ver ya instagramdan fake hesabım var istersen ona yaz bi konusalim taktik vs. Ne varsa razıyım
Cevap sahibi+1 yılya yanlış anlama ama bu sitede soruları trollemek üzerine hesap açtım o yüzden insanlarla genel olarak sohbet etmem. Lakin senin durumun için söyleyeceğimi söyledim zaten , taktiklik bir durum kalmadı yani :d Ha erkeklerin sana adım atmaması konusunu soruyorsan eğer onun için şunu söyleyebilirim , erkekler tamamiyle görsellik üzerine kurulu bir yapıdır. Kendi fiziksel özelliklerine ciddi anlamda bakıyorsan ve erkeklerin nelerden hoşlanabileceğini de az çok biliyorsan geriye tek bir şey kalıyor ''DİL'' . Dilini kullanacaksın ve bak gör nasıl da peşini bırakmıyorlar :d Bu söylediklerimi yaptığın andan itibaren emin ol gerisi çorap söküğü gibi gelir. Sevgili yapmak çok basit. Sadece birazcık mücadele.
Soran+1 yılDil konusunu ac ya benim kız cevrem bile yok. yani isveli cilveli mi olmaliyim
Cevap sahibi+1 yılbirazcık. fazla değil ama. Fazlası çünkü erkeklerin aklında farklı bir yer edindirir. Fakat kız çevren muhakkak olmalı. Çünkü doğru insan karşına direkt olarak çıkmaz. Çıkamaz. Kız çevreni genişlet ki onlar da yanlarında diğer erkek arkadaşlarını getirir , o şekilde tanışırsın ve insanları da tanıdıkça zaten sevgilin her türlü olur. Kısacası arkadaş çevresi ve sosyallik şart. Oturduğun yerden olmaz bu işler
Soran+1 yılBu çocuk aklımdan çıkmıyor yaa onu napacağız. Hic bana göre degl aslında fakeden yazdığımda ben kariya kiza doydum falan dedi iste. etrafim kiz dolu istemiyorum dedi. Calistigi yaptigi butun isi tej seferde anlatti Bilmiyorum hem tuhaf hemde atik olmasi ilgimi cekiyo
Cevap sahibi+1 yılgerçekten kurduğu cümleler bile uzak durman için yeterli. karıya kıza doydum nedir ya :d kendine gelir misiniz lütfen hanfendi. Açık açık diyor ki her b0ku yedim ve senden de hoşlanmıyorum beni rahat bırak diyor.
Soran+1 yılÜzdun Ama Gerçekler Bunlar
Cevap sahibi+1 yılhala konuşmaya devam etmek ve beklentiye girmek grursuzluktur. bunun bilincinde olarak konuşmayı kesmelisin. kendine saygın olsun biraz. öyle bir pisliğin peşinde koşacak kadar düşmüş olamazsın dimi?
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem