Karşı cinsten beklentilerim değil aslında bir kadından beklentim önemlidir. yani mesela sevgilim olmayacak bir kadınından beklentim ile sevgilim olan kadından beklentim çok farklıdır benim. normal kadınlardan beklentim sadece nazik ve dürüst olmaları yalan söyleyen insanı sevmiyorum çünkü. ama sevgilimden beklentim karakterli olması karakterimizin uyumlu olması ve kafa dengi olmak bu sayede anlaşabiliriz sorun yaşamadan yani zır karakterli olmamalı zır karakterli olduğu zaman maalesef sevgilim ile anlaşamam bir de mutlaka eğlenceli olmalı hayat dolu olmalı deli dolu olmalı komik olmalı bende çünkü eğlenceli olmayı çok seviyorum hayatımda. bu yüzden de benim beklentilerim bunlar bir kızdan ve aşık olduğum kadından yani.
genelde beklentilerim cins fark etmeksizin karşıdaki insanı gözlemlerime dayanaraktan değiştiriyorum yani beklentilerim dinamiktir sebebi ise insanlardır :D
Anlasabildigim ölçüde değişecek şeylerin olması mümkün. Tek değişmeyen şey ; insan olması. En zoru bu galiba. İnsan taklidi yapmaya çalışan çok canlı var yaşamaya çalıştığımız şu yer küre üzerinde.