Kişilik & Karakter Karşı cinsten beklentileriniz nedir? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ne olursa daha iyi olacağına inanıyorsunuz? Bu düzensizliğin düzelmesi için sizce ne gerekli? Karşı cinsten beklentileriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Beni her şeyden çok sevmesi 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Su fotograflari ciddi sevemiyorum soruyu cevaplamak istiyorum ancak tum hevesim kaciyor.🙄 0 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl Soruylada pek alakası yok işte denk geldi 💆
karmaizm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saygı. Uzun süreli ilişkilerde bir süre sonra iki tarafında saygısı gidiyor. Bu da ilişkiyi batırıyor. Saygı yoksa sevgi de yok. 0 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Empati kurmayı bilsin , eğlenmeyi bilsin ve 170 cm den uzun olsun 0 0 Yorumla
qqkutupyıldızı Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Güven, sevgi, sadakat, dürüst, anlayışlı, empati kurabilen ve mantıklı haraket etmesi. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İnsan olması ve anlayışlı olması tabii ki en öncesinde adam olması 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Saygı, güven, anlayış, sadakat, sevgi, merhamet, şefkat; yalansız bir ilişki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dışarda efendi soğuk ama seksi bakışlı olsun evde panter duştan çıkıp esmer tenindeki suları göreyim odanın içinde çıplak dolaşsın bende onu izliyim 0 1 Yorumla Deli-siyim +1 yıl Senin ki fantezi zenginliği olsun hesabı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayağını ağzıma sokup boğulana 5 saniye kala çıkarsın desem çok iğrenç olur sevgi saygı karşılıklı sevilmek :) 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Adamlık. Başka ne beklentimiz olacak 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonsuz dürüstlük ve güven en önemli şey bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bana göre önem vermesi dinlemesi yanimda durması bide yanımdayken rahat olması 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Saygılı olsun yeter az beklenti çok huzur 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Anlayış 0 0 Yorumla
YıkıkViraneAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Beklentim yok 😂 kendilerine iyi baksınlar yeter 0 0 Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl bana bulasmamalari. 0 6 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Sen izin vermediğin sürece kimse bulaşamaz😁 Yorumla glamourgoal +1 yıl bak bulaştın bile Yorumla BlackDeacker +1 yıl Yo bulaşmak değil bu😄 Yorumla glamourgoal +1 yıl şaka şaka Yorumla BlackDeacker +1 yıl He iyi 😁 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Aferim böyle ol jsjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Beni her şeyden çok sevmesi
Su fotograflari ciddi sevemiyorum soruyu cevaplamak istiyorum ancak tum hevesim kaciyor.🙄
Soruylada pek alakası yok işte denk geldi 💆
Saygı. Uzun süreli ilişkilerde bir süre sonra iki tarafında saygısı gidiyor. Bu da ilişkiyi batırıyor. Saygı yoksa sevgi de yok.
Empati kurmayı bilsin , eğlenmeyi bilsin ve 170 cm den uzun olsun
-İlgi
-Sadık
-Merhamet
-Birazda tip
Güven, sevgi, sadakat, dürüst, anlayışlı, empati kurabilen ve mantıklı haraket etmesi.
İnsan olması ve anlayışlı olması tabii ki en öncesinde adam olması
Saygı, güven, anlayış, sadakat, sevgi, merhamet, şefkat; yalansız bir ilişki
Dışarda efendi soğuk ama seksi bakışlı olsun evde panter duştan çıkıp esmer tenindeki suları göreyim odanın içinde çıplak dolaşsın bende onu izliyim
Senin ki fantezi zenginliği olsun hesabı
Ayağını ağzıma sokup boğulana 5 saniye kala çıkarsın desem çok iğrenç olur sevgi saygı karşılıklı sevilmek :)
Adamlık. Başka ne beklentimiz olacak
Sadece dürüst olmasi.
Beklentim beklenti olmaması
Sonsuz dürüstlük ve güven en önemli şey bence
Espri yapmayı öğrensinler
bana göre önem vermesi dinlemesi yanimda durması bide yanımdayken rahat olması
Saygılı olsun yeter az beklenti çok huzur
tutkuuu ve aşk
Konu seks ise, sınırsız olmalı..
Şu an için yok bir beklenti
Anlayış
Anlayış edep ahlâk saygı ve sevgi beklentim