Aşk İlişkileri Sert erkek mi yumuşak erkek mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görünüş olarak hangisi sizce Güncellemeler+1 yıl Esmer keko olmak vardı beeeee Sert erkek mi yumuşak erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Golden_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yumuşak denilince yanlış anlaşılıyor brnce djjfjfjr güler yüzlü olsun ya ama şaklaban gibi de değil yerini bilsin 1 39 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak derken top demedim 😂😂 Yorumla Golden_0 +1 yıl Biraz öyle algılanıyor brnce djdjjdjdjdbdjnd Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamayın tövbe tövbe 💥 Yorumla Golden_0 +1 yıl Yumuşak demeseydin 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Tamam efendi erkek diyorduk Yorumla Golden_0 +1 yıl Evett her zaman öndeler Yorumla Soran +1 yıl Ben niye fark etmiyorum bunu hep yalnızım 🤒 Yorumla Golden_0 +1 yıl İlerde değerin bilinir nbjvk Yorumla Soran +1 yıl O zamana kadar eski masumiyetim kalır mı sence🦀 Yorumla Golden_0 +1 yıl O zaman mızmızlanma 🤓😄 Yorumla Soran +1 yıl Sonra olan size olcak ama 😂 Yorumla Golden_0 +1 yıl Niyeki Yorumla Soran +1 yıl Sevgisiz büyüyen çocuğun intikamı 😂 Yorumla Golden_0 +1 yıl Ya djdhsnhddh Yorumla Golden_0 +1 yıl Böyle kal değişme Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar çok zorlanıyorum Yorumla Golden_0 +1 yıl Neden peki Yorumla Golden_0 +1 yıl Olduğun gibi davran Yorumla Soran +1 yıl Yalnız olmak çok sıkıcı Yorumla Soran +1 yıl Çok çevrem yok yeni insanlarla tanışmak istiyorum Yorumla Golden_0 +1 yıl Tamam çevreni değiştir Yorumla Golden_0 +1 yıl Hem daha gençsin elbet tanışırsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl değiştirim Yorumla Golden_0 +1 yıl Sosyalleş olmadı sosyal medya var yani Yorumla Soran +1 yıl Derslerim ağır sosyalleşmek biraz zor gibi en azından yeni kişilere ulaşmak için Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medya nasıl olucak Yorumla Golden_0 +1 yıl Derslerine yoğunlaş Yorumla Golden_0 +1 yıl Ne bileyim instagram falan yani mutlaka tanışırsın biriyle Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığım insanlara dm atmak bana göre değil Yorumla Golden_0 +1 yıl Dm at demedim ekle Yorumla Soran +1 yıl Ekleyince bişey değişmez Yorumla Golden_0 +1 yıl İşte beğenen yazan olur diyorum öyle bir ihtimal de var Yorumla Golden_0 +1 yıl Hrm sen ne derdine düştün ki git dersine çalış manyak😄😄😅 napcan insanları hayatına girer çıkar pek önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Amacım eğlenceli vakit geçirmek Yorumla Golden_0 +1 yıl Zaman kaybı Yorumla Soran +1 yıl Öyle de hayat geçmez Yorumla Golden_0 +1 yıl Valla bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Neyse sağol yorum için Yorumla Golden_0 +1 yıl 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kesinlikle uzun boylu sert kirli sakallı esmer ve 185 -190 arası olmak yakışıyor erkeğe 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inşallah 1 yıla bende öyle olucam Yorumla Soran +1 yıl Çok haklı olmanı sevmedim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abi kumralda iyidir neden canını sıkıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok knk esmere verip kumrala sarilmiyor bunlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yumuşacık olsun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakter ben duygusal erkekleri daha fazla seviyorum niye bimiyorum çocuğum gibi severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gorunuş olarak nasıl yumuşak sert olunuyor anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Serseri tipli olanlar varya esmer kirli sakal vs bir de normal sakin görünümlü kişiler olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle sakin Yorumla Soran +1 yıl Bir tane normal insan çıktı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esmerler pek ilgimi çekmiyor kumral ve sarışın seviyom ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahha neden😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferin aferin 😂 esmer sevmeyeni severim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ozaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana yumuşak diğer herkese sert olucak😹 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Görünüm olarak peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünüm olarak önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakter olarak söyledim Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyi dedin o zaman Yorumla siyahcorap +1 yıl bu şey erkekler kendilerine karşı or... olsun millete namuslu olsun der gibi Yorumla Soran +1 yıl Ya sen ne anlatıyon abla be oğlum be Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sert görünümlü yumuşak t0p erkek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Ortası olan. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl görünüyor bu kişi (ortası olan) Yorumla miyavcıkkkkk +1 yıl Nerede nasıl davranacağını bilen gereksiz çıkış yapmayan maço ile light arasında olacak... Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyim sanırım Yorumla miyavcıkkkkk +1 yıl öyle kal... Yorumla Soran +1 yıl Zorlanıyorum Yorumla
opiondors Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne bu yastık mı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂yeri geldi mi yastıkta olur omzuna yaslar ☺️ Yorumla opiondors +1 yıl uWu💅 Yorumla Soran +1 yıl Ben dış görünüş olarak sordum ama esmer kirli sakallı sert serseri tipler mi yoksa diğer tüm seçenekler mi😂 Yorumla opiondors +1 yıl ShhdhsEsmer kirli sakal iyidir ama güzel sevdikten sonra bunların pek bir önemi yok Yorumla Soran +1 yıl Sonradan esmer olabilir miyim peki 😔 Yorumla opiondors +1 yıl Sonradan Esmer olunur da geri beyaz olmak zor Yorumla Soran +1 yıl Ben kumralim 😔😔 Yorumla opiondors +1 yıl Hayır keko olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Yalan atmayın yeter ama kekolar için neler yapıyorsunuz Yorumla opiondors +1 yıl Ya Bi s- Yorumla opiondors +1 yıl Sizde kezbanlar için neler yapıyorsunuz işiniz gücünüz para göz kızlarla takilmak Yorumla Soran +1 yıl Bugüne dek tek en fazla 20 TL ye kahve ısmarladım 😂😂 bir de kezban değil bilgili kültürlü asko kusko olmayanlara can feda ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yumuşak denilince yanlış anlaşılıyor brnce djjfjfjr güler yüzlü olsun ya ama şaklaban gibi de değil yerini bilsin
Yumuşak derken top demedim 😂😂
Biraz öyle algılanıyor brnce djdjjdjdjdbdjnd
Yanlış anlamayın tövbe tövbe 💥
Yumuşak demeseydin 😅😅
Tamam efendi erkek diyorduk
Evett her zaman öndeler
Ben niye fark etmiyorum bunu hep yalnızım 🤒
İlerde değerin bilinir nbjvk
O zamana kadar eski masumiyetim kalır mı sence🦀
O zaman mızmızlanma 🤓😄
Sonra olan size olcak ama 😂
Niyeki
Sevgisiz büyüyen çocuğun intikamı 😂
Ya djdhsnhddh
Böyle kal değişme
Bu aralar çok zorlanıyorum
Neden peki
Olduğun gibi davran
Yalnız olmak çok sıkıcı
Çok çevrem yok yeni insanlarla tanışmak istiyorum
Tamam çevreni değiştir
Hem daha gençsin elbet tanışırsın
Nasıl değiştirim
Sosyalleş olmadı sosyal medya var yani
Derslerim ağır sosyalleşmek biraz zor gibi en azından yeni kişilere ulaşmak için
Sosyal medya nasıl olucak
Derslerine yoğunlaş
Ne bileyim instagram falan yani mutlaka tanışırsın biriyle
Tanımadığım insanlara dm atmak bana göre değil
Dm at demedim ekle
Ekleyince bişey değişmez
İşte beğenen yazan olur diyorum öyle bir ihtimal de var
Hrm sen ne derdine düştün ki git dersine çalış manyak😄😄😅 napcan insanları hayatına girer çıkar pek önemli değil
Amacım eğlenceli vakit geçirmek
Zaman kaybı
Öyle de hayat geçmez
Valla bilmiyorum
Neyse sağol yorum için
😊
kesinlikle uzun boylu sert kirli sakallı esmer ve 185 -190 arası olmak yakışıyor erkeğe
inşallah 1 yıla bende öyle olucam
Çok haklı olmanı sevmedim😂
abi kumralda iyidir neden canını sıkıyorsun
Yok knk esmere verip kumrala sarilmiyor bunlar
Yumuşacık olsun
Ne açıdan
Karakter ben duygusal erkekleri daha fazla seviyorum niye bimiyorum çocuğum gibi severim
Gorunuş olarak nasıl yumuşak sert olunuyor anlamadım
Serseri tipli olanlar varya esmer kirli sakal vs bir de normal sakin görünümlü kişiler olur
Kesinlikle sakin
Bir tane normal insan çıktı 😂
Esmerler pek ilgimi çekmiyor kumral ve sarışın seviyom ben
Hahahha neden😂
Aferin aferin 😂 esmer sevmeyeni severim 😂
İyi ozaman
Teşekkürler
Bana yumuşak diğer herkese sert olucak😹
Görünüm olarak peki
Görünüm olarak önemli değil
Karakter olarak söyledim
Hmm iyi dedin o zaman
bu şey erkekler kendilerine karşı or... olsun millete namuslu olsun der gibi
Ya sen ne anlatıyon abla be oğlum be
sert görünümlü yumuşak t0p erkek.
Ne alaka be
Ortası olan.
Nasıl görünüyor bu kişi (ortası olan)
Nerede nasıl davranacağını bilen gereksiz çıkış yapmayan maço ile light arasında olacak...
Evet öyleyim sanırım
öyle kal...
Zorlanıyorum
Ne bu yastık mı
😂😂yeri geldi mi yastıkta olur omzuna yaslar ☺️
uWu💅
Ben dış görünüş olarak sordum ama esmer kirli sakallı sert serseri tipler mi yoksa diğer tüm seçenekler mi😂
Shhdhs
Esmer kirli sakal iyidir ama güzel sevdikten sonra bunların pek bir önemi yok
Sonradan esmer olabilir miyim peki 😔
Sonradan Esmer olunur da geri beyaz olmak zor
Ben kumralim 😔😔
Hayır keko olmaz.
Yalan atmayın yeter ama kekolar için neler yapıyorsunuz
Ya Bi s-
Sizde kezbanlar için neler yapıyorsunuz işiniz gücünüz para göz kızlarla takilmak
Bugüne dek tek en fazla 20 TL ye kahve ısmarladım 😂😂 bir de kezban değil bilgili kültürlü asko kusko olmayanlara can feda ☺️
Ciddi duran