Beyler siz sert misiniz yoksa sevgilinize yumuşacık mısınız?
Kızlar sizce erkek sert mi olmalı yoksa kılıbık mı olmalı?
Kızlar sizce erkek sert mi olmalı yoksa kılıbık mı olmalı?
Selamlar ,
Sertlik ya da yumuşak olmak karşı cinse göre değişebilir .Senin sert anlayışın ile başkasının ki tutmaya bilir ..
Yerine göre olmak en iyisi iki tercihte tek başına pek sağlıklı olmayacaktır.
Saygılarımla ...
Doğru söyledin de :)) neden bu kadar resmi söyledin
Selamlar neyse de saygılarımla baya bir resmi :)) genel kurmay toplantısında gibi hissettim bir an
Şimdiki zamanda kaç tane daha genç saygılarımla diye son veriyo konuşmasınaa banda hak ver canım
Hehe aynen öylee :)))
:))
:):)::):):)))
Ya aslında gönderdikten snra aklıma geldi dedm bu sırasıyla olucaktı ama gitti bir kere :/
:)
yerine göre. Yerine göre polat alemdar
yerine göre güllü erhan gibiyim cicekler güzel sözler falan
ama değerim bilinmiyor namıssızlar !
Hahahahaha ama bir sn yaa polatdan güllü erhana inmek cidden büyük başarı
hem sempatik hem karizma sahibi biriyim.
Vayy fenaa :)) kıvırcıkkkkk bende kıvırcığımm
yanımda kedı dısarda aslan olsun.
yerı gelınce masaya yumrugunu geçirsin. !
uuuww sert kadın olmayı denesene sert kadınlar her zaman çekicidir
benim adımı bulup bana cevap atsana bildirim gelmiyor bişey dicem yanında kedi gibi dışarda neden aslan gibi
afedersin mesela dışarıda sevgilinlesin hadi benim olsun bitane sevgilimle dışardayım sevgilimin arkadaşlarıyla buluşucaz onun arkadaş gurubundan yakışıklı bir erkek onu bakıcak oda onla muhabbet edicek benle etmicek bende kedi olucam öyle mi?
başbaşaysak evet o zaman kedi gibi olurum
iyi geceler
iyide değerim hiç bilinmiyi !
asdsd
beyefendi tercihimdir ne sert ne kılıbık beyefendi çizgisini bozmasın yeter
Cevap
16Cevap
yumuşak olunca biyeri kalkıyo dikleniyo,
sert olunca küsüp ağlıyo :D
Sizce hangisi daha iyi :D
Sert haşin olan
Hahahah ozman kırma trip atıcak duruma getrme
Ben molay küsmeme alhhtan seviyorum kendimi
Yok cidden atmam
Direk söylerim derdimi
Birazdan izlicem
Sevdiğim kıza kedi gibi olurum.Elinde akarım sevdiğim kızım :D İster öp okşa istersen öldür..Sert yapamam ben yaa :)
kardeş profil fotona burdan bakınca 35 yaşında gösteriyosun cidden
Hahahahah şimdi sen öyle deyince baktım :))
profil foton cidden 30 da diğerleri 18 19
Napayım :)
:D olgun kadınları tavlamak için kullanıyom olguncuyum hahahah şaka şaka :D
Ahahahahahahahahahahaha yok profilinde 18 yazmasa inanırdım yani :)))
sert ve kılıbık ? 2 çeşite mi indirgedin sen şimdi erkekleri :)) soğuk,sıcak kavramlarına ılık ekle...
Yani yaa serttir dediğim dedik misali ya da tamam canım olur canım yaparız canım olur bence
sert derken ne demek istiyorsun.kaba,bağıran çağıran mı.
Lafını geçiren
Bende ağız burun dalmak anlamında dmedim ki zaten birazdaha baskın anlamnda ser dedim
Oda güzel
Feminen pasif köle erkeğim. gay ya da bisex değilim kızlardan hoşlanıyorum ama kadın tarafından yönetilmek hoşuma gidiyor. Hiç sevgilim olmadı ama sahibem oldu. Kadın ruhunu taşıyorum ya da biraz olsun anlıyorum. Evet erkekliğim var sşze göre ben ona pasifliğim diyorum.. Bana göre fazlalık işime yaramıyor anlayacağın size göre zararsızım. ya da yumuşak
Sakin bir tipim... Sakinlikle olmuyorsa duruma göre sertleşiriz :)
cut.
kılıbık olmayın hemcinslerim :)) ama taş fırın ve ya odun da olmasın ortası olsun
sert olmalı tabiki yumuşatmak benim işim nede olsa :)
e biraz sert olsun diy mi :) ama yerine göre değişir tabi ki. ama erkek sonuçta bir ağırlığı olmalı
yerine göre semsert yerine görede haff tebessümlü yerini bilceksin ki ona göre doldurverip yaşayıp yaşatcaksın
Sozumu dinledigi surece sert degilimdir kilibik bile olurum ama sozumu dinlemiyorsa sertligi gorur o zaman
bana yumuşak kibar olsun başka yerde yerine göre sert yerine göre yumuşak olsun kılıbık olmasın amaa
sence bu soruya yumuşak diyen olur mu
Değişir
Peki.
dokununca sertleşen erkek
Hahahaha :):)))
Yerine göre davranırım.
övünmek gibi olmasın taş fırın erkeki...
Vayy bee budur :P
:)) vay be ne irkek...
Erkeki ve irkek ahahahahahahahah
irrrkeeeeekkkkkkk...
Hahahahaha fenaaaaaa
:))) rezil oldum:)
Kendi kendini neden bozuyorsun rezil oldum diye ahahahahahahahaha
:))) ıngaaa ağlıcam:)))
Bencee ağlamakta geç bile kaldın ağla yani hatta bir utan gel
:))) gece gece ızdırap oldum yüreğime:((((
Oldum mu oldun mu
:)) efkarlıyım bu gece efkarım geceden öte:)))
Vyyyy hayırdırne bu efkaarr
gece çöker yüreğime karanlıklar çöker yalnızlık çöker:))
Yanlızlık çökmüş bence :(
çılgın bir sevda rüzgarıyım eser dururum özgürlüğün diyarlarında:))
Vayy bee :)))
sert dibine kadar yeri geldimi orta şekerli oluruz
sevgilim yok
Olsa nasıl olurdun ozman sen öyle cevapla :))
Hahahahah :)) iyimiş
Aşırı yumuşak olurmuşsun yani ona güldüm
Bilmem sert geldin öyle diyince güldüm
Sen müzikde sevmiyordun
Genel olarak gelmiştin ama artk yumuşaksın biliyorum
Hahahahahahaha boşverr anlayan anlasın
Hahahahahahaahahahahahahahah anırdım resmen yaa :):))))))))))))
Tabi canım tüm ks halkı görsün yumuşacık çocuk bu
Ohh rahatsan daha ne canım zaten müzik dinlemediğinde ben senn için sert diye düşündüm bu sorduda aksine yumuşacık olduğunu kanıtladı her sorumda bir ışık verdim senn karkterine
Hahaha kötü anlamda değil müzk sevmiyorum dediğinde seni çok sert odun sandım bu sorumdada yumuşakmışsın smdi azbuçuk konuşuyoruz yumusaksın yai her sorumda farklı tanıdım gibi saçma birşey
Hahahahaha :)) yok canım olurmu sen yumuşağım dedin ya bende ondan yumuşakmısın acaba diye konusuyoruz haliyle yumusak yazmadan da yumuşak olup olmadığın belli olmuyo neticede yumuşaklıkda güzel hani gayet güzel bir şey bir insanın yumuşak olması tabi sen bu yumuşaklığı yanlış anlama :)::):)))?)
Varsın çıksın bee :))) aaa içinde çok muşak geçtiğinden mi acabaa
Yaa ahahahahahahahahah :))))) şöle bir empati kurdum ve cidden utanç verici bir durumdasın haklıısın ama hayat şartları dayanmalısın bunlara göğüs germelisin :((
Yaa canım beni şimartıyorsun :)) napim allah vergisi hepsi böyle insanları mutlu etmem için göndermiş beni adeta bir meleğim :)))
Hahahahah of azrail elime su dökemezz :)))
Al aman al şımarmadık al hıh al ya şımarmıyorum şakada yapılmıyo.s.ss.ss
:):)))))
:( kötü bişi mi bu genelde bana senle yaşayan yaşlanmaz derlerdi yani neden sen şimdi böle dışladın ki beni
Çokta burnumu sokmam kendi kendime içten ama evet
Trip atm�m hiç de sevmem o kısmı şaka yani neyse olsn sen benmesende ben memnunum kendimden hıhhhh
Tabi ki ş�ka canım eğleniyoruz az bişi makara yapıyoruz yani yoksa ciddi de oluruzz mağbında
O kdr ciddiyete gerke yok aa heyy bir saniyee sen yumuşaksın
Bn sustum sen baya kendine odunum falan diye yardırıyorsun :))) ah canım ne kadar dolmuşsun yaa sen yumuşaksın valaha bak cidden süt dökmüş bür kedi ladar hattaa bir kg pamuk kadar yumuşaksın
Ciddi misin?
Ahahhaahhaha :)) baya hayata küstürdüm seni :):))))) nese çıkıyosan iyi geceler ozman
Hahahahah :)) bir odun eksilir falan :))) şaka şaka ne intiharı kuzum yat uyu
Sanaada
yerine göre
İbne olmasında :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar