Kadınından erkeğinde kendine özgü toplumda bir görevi var bu görevlere uygun karşılıklı iki tarafında mutlu edecek her tür ilişkiyi birlikte yaşayıp mutlu olmak gerekir. Bazıları üçüncü kişileri devreye sokaklarda oluyor o tür ilişkileri bende istemem heralde partnerde istemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana sorsanız ne zaman mutlu oldun ilkokul 3. sınıftaydım ilk defa o zaman hayır dedim ve mutlu oldum işte o gün bugündür hayır dediğim zaman mutlu oluyorum kim olursa olsun
- #GAMSIZKEDERSİZ#
00 Yorumla
Fazla fedakarlık yapmak, kendinden ödün vermeye girer, benim için öyle yani, kimse için de karakterimi değiştiremem yani, kimse bulunmaz hint kumaşı değil, evli olsam o zaman olabilir belki.
00 Yorumla
+1 yılO da benim için her istediğimi yaparsa ben de yaparım. Hem saçma sapan istekleri olan birisi hayatıma bile giremez, o yüzden akıl mantık çerçevesinde her şeye varım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
u +1 yılEvet bence her şey yapılmalıdır sonuna kadar benim sevgilim veya eşim olsa onun için her şeyi yapardım çünkü ben. bir insanı sevdiğiniz zaman onu korursunuz onun mutluluğu için uğraşırsınız. aynı şekilde aşık olduğum ve sevdiğim kadında eminim ki benim için aynılarını yapardı bu yüzden de yeri geldiği zaman canımı bile verirdim ben sevdiğim kadın için
11 Yorumla- +1 yıl
Barışım çok güzel düşünce bunlar fakat bu dediklerinin hepsini yaparsan kişiliksiz bir insana dönüştürsün herşeyi yapmak hem seni degersizlestirir hem yorulursun bu dediklerini yaparsan sevdigin insandan bir değer görmediğin gibi onu çabuk kaybedersin herşeyin fazlası zarardır sevgide değerde olması gerektiği kadar vermelisin yoksa bu un karuni değil zararni görürsün herşeyin bir sınırı olmalıdır çünkü insanın önce kendisine özüne saygısı olmalıdır buda sana bir abla tavsiyesi olsun
Her ilişki farklıdır ve ilişkide mutluluk için yapılan çabalar da kişiden kişiye değişebilir. İlişkilerde sevgiliyi mutlu etmek önemli bir faktördür, ancak her şeyi yapmak gibi genel bir kural yoktur. İlişkiler, karşılıklı saygı, anlayış, iletişim ve denge üzerine inşa edilmelidir.
Bir ilişkide sevgiliyi mutlu etmek için bazı çabalar sarf etmek normaldir. Bunlar, duygusal destek sağlamak, zaman ve dikkat ayırmak, ortak ilgi alanlarına katılmak, paylaşımda bulunmak, saygı göstermek ve sevgi dolu jestler yapmak gibi şeyleri içerebilir. Ancak, kendinizi sürekli olarak zorlayacak, kişisel sınırlarınızı aşacak veya kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı edecek bir tutum benimsemek sağlıklı değildir.
Sağlıklı bir ilişkide, her iki taraf da kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını ifade edebilmeli, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde hareket etmelidir. Her şeyi yapmak zorunda olma zorunluluğu ya da fedakarlık yapma baskısı ilişkide dengesizliklere ve yıpranmalara yol açabilir. Önemli olan, sevgilinizi mutlu etmek için fedakarlık yapmak yerine, dengeyi bulmak, kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurarak karşılıklı olarak destekleyici bir ilişki kurmaktır.
00 YorumlaBence belli bir yere kadar evet ama insan kendinden çok taviz vermemeli. Karşı tarafı mutlu etmek için verdiğin taviz günü geliyor seni üzüyor. Özüne dönsen değişti oluyorsun, dönmesen yoruluyorsun mutlu etmek için verdiğin taviz görevin oluveriyor. (Her iki taraf için de geçerli.)
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız çünkü insanın önce kendisine saygısı olucak insan sevdiğinin mutluluğu için tabiki uğraşır çabalar fakat bununda bir sınırı olmalıdır herşeye evet dersen kişiliksiz bir hale gelirsin buda seni degersizlestirir fazla değer insanın başını yere eğer diye boşuna söylemiyorlar her şey olmasi gerektiği kadar olmalı sevginin bile fazkasi zarardır
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Hayır çünkü sonu gelmez ve neler talep edileceğini bilemezsin bazı duyduklarım insanların ne kadar sapik olabilevegini anlatıyor maalesef
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bir şey yaparken değer yargılarını da kaybetmeden yapmak esastır tabiki herkes sevdiğini mutlu etmek için çabalar emek verir ama bununda bir sınırı vardır çünkü bir insanın her dediğini yapmak insanı degersizlestirir , insanın önce kendisine saygısı olucak sonra karşısındakine
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın
+1 yılkesinlikle kesinlikle kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
16 Yorumla- +1 yıl
Neden hayır peki
- +1 yıl
Çünkü kendin olmaktan çıkıyorsun, sana özgü karakterlerini çöpe atıyorsun. neden o mutlu olsun. bir zaman sonra sende değişecek karakter kalmıyor. ama karşındaki hep istiyor. yontuluyorsunuz oda bir yere kadar devem ediyor. gerisi zaten belli
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ne kadar güzel ifade etmişsiniz insan sevdiğini mutlu görmek için illaki çabalar ama bununda bir sınırı olur olmalidir da herşeye evet demek seni kişiliksizlestirir ve degersizlestirir oyuzden insanın önce kendisine saygısı olucak sonra karşısındakine herşeyin fazlası zarardır sevgininde öyle
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılSevgilim yok hanımefendi olsa yapmazdım tabiki çünkü insanlar nankördür
14 Yorumla- +1 yıl
Bir gün gerçekten aşık olursan yaparsın biliyormusun tabiki herşeyi değil ama kendimi hep onu mutlu etmek için cabakarken görürsün aşk insanı aptallastirir çünkü aşkta mantık aranmaz. Ama onu ederken onun mutluluğundan sen daha çok haz alırsın
- +1 yıl
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim hanımefendi
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋 bende yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
- +1 yıl
Sizinle sohbet etme şansım var mı peki hanımefendi
+1 yılHer şey yapılmamalı. Fazla fedakarlık iyi bir şey değildir, her şeyin bir dengesi ve sınırı vardır
00 Yorumla
+1 yıl
Bazen ne yapsan yaranamazsın 🤣🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Bana ulaşır mısın diye rica ettim
İstenen hersey yapilinca dahası istenir, o yüzden her istenen sey yapilmamali. Karakteri oturmus her kisinin bir cizgisi vardir, o cizgi aşılırsa seviyorsun diye müsade etmemelisin.
00 YorumlaYok ya. Sonu gelmez sonra. Bazı konularda çok şey yapmak iyidir. Ama her konuda her zaman yaparsan kıymetin kalmaz
014 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bu görsel bir video aslında YouTube da varmış instigramda yazıyordu bu kız sevgilidine çok aşıkmış o ne isterse yapıyormuş kaybetmemek için çıplak resim at diyormuş atıyormuş başka bir erkekle birlikte ol diyormuş oluyormuş vss sence bu bir aşk mıdır biz buna sevgi diyebilirmiyiz
- +1 yıl
Kesinlikle değil belliki kız çok sevmiş aşık olmuş adamda onun bu zaafını kötüye kullanmak istemiş onu jaybekten korktuğu için bence burada kadın zeki davranıp adama hayır diyebilise belki onu kaybedecek ama kendini kazanacak değer yargılarını kazanacak gider üç beş gün ağlar aşk acısı çeker ama bir müddet sonra unutur hangi acı unutulmuyor ki. burada erkek her ne kadar suçluysa kadın da bir okadar suçludur bana göre çünkü bir insanın önce kendisine saygısı olucak diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ya videoyu bir izlesen böyle bir aşka böyle bir kadına saygı duymak ben benim gözümde kişiliksiz bir insandır çünkü.
- +1 yıl
Duymam
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
- +1 yıl
Yaa siz geçen gün benim dert yandığım insan değilmisiniz bir kızin yazdıklarına kızmıştım da senin başını sisirmiştim siz o değilmisiniz
- +1 yıl
Bilmiyorum ki o gün sana içimi dökmek istedim nedense sende anlayışla sabırla dinledin tekrar teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Eğer birisine yine kizarsam hemen sana yazar yine kafanı şişiririm 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 söylemen bile yeter li
+1 yılMutlu etme çabası ile hareket edilmek biraz yapmacık geliyor. Verdiğin değerden dolayı sevgisini kazanmış isen zaten mutlu etmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılher şey derken çok genel anlamda. Yatakta her şey olmalı tabii ki. Ama normal hayatta her şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılOnu üzecek şeyleri yapmamak zaten mutlu etmektir
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız çünkü merhamet acımak değil acıtmamaktır
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
Saygı çerçevesi dışına çıkılmamak kaydi ile evet
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapılmamalı ne isen o olmalı
Yapmacık ilişki. 2 gün gider00 Yorumla
+1 yılBen yaparım şahsen, ne istiyorsan, evet onu da. 😈
00 Yorumlakendinden ödün vermiyeceksin
Hayır demeyi bileceksin00 YorumlaDoğal takılırdım o bunu mutlu ederse tamam yoksa özel bir şey yapmam
00 Yorumlayerine göre ola bilir. ama her şey kuralına göre olmalı bence
00 Yorumlaeğer bana olan sevgisi gerçek ve duyguları samimi ise bana değer veriyorsa bende onun için elimden geleni yaparım
00 Yorumlakarşındaki insan da kişiliğine yaşantisina ters olan bir şey istiyorsan aynı muameleyi de sana yapar sonra bozulma ekilen biçilir 😎
00 Yorumla
+1 yılHer şey 🤔 asla
12 Yorumla- +1 yıl
Neden hayır peki Gökhanım
- +1 yıl
Ne istiyorsa yazmasaydı evet derdim ama durmadan bir şey isteyen cocukla sevgili olmam ben
hayır hayırr
11 Yorumla- +1 yıl
Neden hayır peki sen neleri yapmazdın güzel bayan
+1 yılHersey dersen çok farklı şeyler çıkar ortaya mesela ne gibi seyler
00 YorumlaBen yaptım ama değmez yapılmamalı...
08 Yorumla- +1 yıl
Ya bu görsel bir video aslında bu kız sevgiilisini çok aşırı seviyormuş çıplak resim at derse atıyormuş başka bir erkekle birlikte olucaksın derse oluyormuş vss hatta yotube ta videosu da var mış instigramda yazıyordu şimdi bunları yapmak bir sevgi gosyerisi olsbilirmi sizce
- +1 yıl
Kesinlikle öyle karşındaki insan senden bunları talep ediyorsa burada sevgiden bahsedemeyiz bellimi o adam bunu sevmiyor onun zaafını da bu şekilde kötü niyetle kullanmaya çalışıyor ama burada kadın akıllı bir insan olsa tamam çok seviyor aşık olabilir ama ona hayır dediği zaman kendi kidiligini bukucaj aslında bunları yapmak yerine onu kaybet hit bir köşede ağla onu kaybedersin ama kendini bulursun bir müddet sonrada unutursun zaten hangi acı unutulmuyor ki
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız fazla değer insanın başını yere eğer diye boşuna söylemiyorlar her şey olmasi gerektiği kadar olmalı
- +1 yıl
Ya oda çözüm değil ki herkesten uzaklaşmak yalnız kalmak vss eee ozamanda insanı duyguların zayıflar kalbini öldürürürsün merhametin şefkatin vicdanın ölür bence her şey olmasi gerektiği kadar olmalı
+1 yılHayır benim sınırlarımı aşıyorss yapmam
00 Yorumla
+1 yılNeden yapılmasın ki ama o da seni mutlu etmeli
00 Yorumla
+1 yılher şey çok geniş bir kavram..
o yüzden hayır..00 Yorumla
+1 yılBenim mutluluğumu önemsediği kadarı sadece.
00 Yorumla
+1 yılUğraşamam ya birini mutlu etmek için
00 YorumlaYapılmalı
14 Yorumla- +1 yıl
Peki her istenileni yapmak seni degersizlestirmezmi sence
- +1 yıl
Tm peki öyle diyorsan öyle olsun saygı duyarım
Hayır elbette
01 Yorumla- +1 yıl
Neden hayır peki
Karşılıklı yapılmalı
00 YorumlaMutlu son şart