Sevdiğinizi mutlu etmek için her şeyi yapar mısınız?

Eskiden her şeyi yapardım. Ancak her şeyi yaptığınızda sevgililik yerini hizmetkarlığa bırakıyor. Değer görmez oluyorsunuz. Bu nedenle sadece belli zamanlarda güzellik yapmak yeterli. Elden ne en iyi şekilde geliyorsa o. Ama her zaman olmaz yıpratır insanı.
Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Evet sevdiğimi mutlu etmek için her şeyi yaptım.
Eic için teşekkür ederim
Ben bu konuları zamana bırakmayı deniyorum. Her şeyi yapamam, zamanı gelince içime ne doğduysa onu yapmaya çalışırım. Öyle daha mutlu olacağına inanırım
Cevap
31Cevap
İnsanları memnun etmek için gelmedim dünyaya. Benimle mutlu olamıyorsa yol orada mutlu etmek için özel bir çabaya girmem.
Beni mutsuz edecek şeyleri sırf o mutlu olsun diye yapmam
Her şeyi de yapamam kusura bakmasın. Elimden geldiğince yaparım.
Yaparım ben öyle slaklıklar
Bende
Kıymetimi bilirse beni motive edebilir.
Sevdiğim kişi beni hergün mutlu ediyor ama her zaman değil onu her gördüğümde mutlu oluyorum oda oluyor benden bir sınıf üstte aynı servisteyiz serviste çok yakınız ama okulda arklarıylayken beni görmezden geliyor o yüzden onu mutlu edebilceğimi sanmıyorum her zaman
Sevdiğim insanı mutlu etmek için, elimden geleni yaparım. Ancak elimden gelmeyecek bir durum ise yapabileceğim fazla bir şey yok demektir.
Hayır çünkü onu mutlu etmek için dünyaya gelmedim kendi hayatım sınırlarım var planlarım var varlığım mutlu olması için yeterli 😏
Mantıklı insanlar da var KS de arada çıkıyor 😂
Trip atmıyorsa sorunlu biri değilse mutlu olması için elimden geleni yaparım
Her şey diyemem çünkü benim de bir sınırım var. Ama mutlu olması için çabalarım ‽
Her şeyi yapmam lakin onu mutlu etmek isterim, yapabileceğimi yaparım
Her şeyi olmasa da pek çok şeyi yapabilirim.
Hayır kendimi de kullandırmam o mutlu olucak diye herşeyin Bi sınırı var
Mutlu olmasını isterim ama her şeyi de yapmam
Elimden geldiğince abi de işte fazla da sınırları zorlamam
Sevdiğim insanı mutlu etmek isterim tabi ama zamanla bencil olursa çekerim kendimi geri.
O benim için her şeyi yapacak mı sanmıyorum o yüzden hayır tabi ki de
mutlu etmek için çoğu şeyi yaparım ama her şey de değil yani
Yapmam dediğin şeyler nedir mesela?
Evet herşeyi yaparım sevdiğim için yapamayacağım hiçbir şey olmaz
Sevdiğimin mutluluğuyla mutlu olacağım için tabi ki de yapardım…
En İyi Cevap